Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر توانمندسازی و بهبود سرمایه های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت گفت: ۲۸۰ پرستار مناطق محروم کشور با حضور در دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در تهران، آموزش و توانمندسازی در پنج حیطه تخصصی مراقبت‌های پرستاری ویژه ICU، سوختگی، CCU، دیالیز و اورژانس را دریافت کردند.

به گزارش ایسنا، احمد نجاتیان با اعلام این خبر افزود: در سال ۹۷ با هدف ارتقای دانش و توانمندی‌های پرستاران شاغل در مراکز درمانی مناطق محروم کشور با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی تعداد ۲۸۰ پرستار شاغل در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور در دوره‌های تخصصی شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به توسعه بخش درمان در تمامی مناطق کشور و ایجاد بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی در شهرهایی که قبلا فقط خدمات سرپایی در آن انجام شده بود، گفت: خوشبختانه در طرح تحول سلامت به توسعه خدمات در مناطق محروم توجه ویژه‌ای شده است و با ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها و تامین پزشکان متخصص، خدمات تخصصی در این شهرها به مردم ارائه می‌شود که گام مهمی در ارتقای دسترسی آحاد مردم به خدمات سلامت دارد.  

مدیرکل دفتر توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت ادامه داد: در همین زمینه با توجه به اهمیت مراقبت‌های پرستاری، برنامه آموزش و توانمندسازی پرستاران شاغل در این شهرها در دستور کار قرار گرفته و با همکاری بسیار خوب دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در تهران که دارای بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی و اعضای هیات علمی و پرستاران با تجربه هستند، این آموزش‌ها در پنج حیطه تخصصی مراقبت‌های پرستاری ویژه ICU، سوختگی، CCU، دیالیز و اورژانس ارائه شده است.

نجاتیان، پرستاران شرکت کننده را از استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، ایلام، خراسان جنوبی و رضوی، بوشهر، لرستان وکرمان اعلام کرد و گفت: بازخوردهای این دوره‌ها بسیار خوب بوده و بسیاری از این پرستاران بعد از تکمیل دوره‌ها در محیط کار خود منشا اثر بوده‌اند.

بنابر اعلام وبدا، وی با اشاره به تداوم این برنامه گفت: بنا داریم امسال نیز این برنامه را ادامه دهیم، ولی در حال نظرسنجی از دانشگاه‌ها برای اولویت‌های آموزشی و نحوه برگزاری دوره‌ها هستیم و ممکن است در این دوره برای برخی استان‌ها مدرس اعزام کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرستار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۶۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین سربازان فراری را از خدمات کنسولی محروم می‌کند

وزارت خارجه اوکراین اعلام کرد به مردانی که در سن جنگیدن قرار دارند اما در خارج از اوکراین زندگی می‌کنند خدمات کنسولی ارائه نخواهد کرد.

به گزارش ایسنا، دولت اوکراین اعلام کرد به مردان اوکراینی خارج از کشور که در سن سربازی قرار دارند، خدمات کنسولی ارائه نخواهد کرد.

مقامات اوکراینی تا کنون گام‌های زیادی برای افزایش تعداد سربازان ارتش این کشور برداشته‌اند و اخیراً گشت‌های مرزی را شدیدتر کردند تا سربازان فراری را که قصد گریز از کشور دارند، بازداشت کنند.

حال کی‌یف طرحی اعلام کرده که هدف آن مردان اوکراینی خارج از این کشور است. دولت اوکراین اعلام کرد سفارتخانه‌های این کشور از صدور پاسپورت جدید و ارائه دیگر خدمات کنسولی به افرادی که در سن سربازی قرار دارند، خودداری خواهد کرد.

با آغاز جنگ اوکراین، کی‌یف مردان ۱۸ تا ۶۰ ساله را از خروج از کشور منع کرد؛ اما در آن زمان برخی افراد در خارج از مرزهای اوکراین بودند و بسیاری هم تا کنون به روش‌های غیرقانونی از اوکراین گریخته‌اند.

«دمیترو کولبا» وزیر خارجه اوکراین در این باره گفت: «امروز کسانی هستند که در سن سربازی قرار دارند و با خروج از کشور، نشان داده‌اند که برای آن ارزشی قائل نیستند. بعد این‌ها می‌آیند و می‌خواهند از همین کشور خدمات بگیرند. این طور که نمی‌شود. کشور ما در جنگ است.»

در حال حاضر حدود ۸۶۰ هزار مرد اوکراینی در خارج از مرزهای این کشور در اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند. هدف کی‌یف از محروم‌کردن آن‌ها از خدمات کنسولی این است که بخشی از کمبود نیروی نظامی خود را جبران کرده و آن‌ها را وادار به بازگشت به اوکراین کند. با این حال، منتقدان این طرح باور دارند چنین اقداماتی نتیجه محسوسی در تعداد سربازان ارتش نخواهد داشت و تنها دستاورد آن ایجاد تفرقه میان اوکراینی‌ها است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • اوکراین سربازان فراری را از خدمات کنسولی محروم می‌کند
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • راه آهن شمال شرق ۲ رتبه دوم آموزش تخصصی را کسب کرد