Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید حسن حائری امروز دوم تیرماه با اعلام این خبر اظهارکرد: بنیاد فرهنگ جعفری در 5 حوزه دانشی « تاریخ کلام»، «تاریخ صدر اسلام»، «علوم رجال و حدیث»، «امامت تطبیقی و تبیینی» و «نقد قرآنی وهابیت» برای برگزاری هفتمین دوره آموزشی از میان طلاب و دانشجویان علاقه‌مند جهت یک دوره عمومی سه ساله، دانش‌پژوه می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بیناد فرهنگ جعفری به شرایط ثبت‌نام اشاره کرد و افزود: اتمام پایه هفتم حوزه یا معادل دانشگاهی آن و موفقیت در آزمون کتبی و مصاحبه از جمله شرایط می باشد، همچنین از مزایای دوره می‌توان به اعطای گواهینامه پایان دوره، اولویت پذیرش در دوره‌های پژوهش، پرداخت کمک هزینه تحصیلی و اولویت همکاری در برنامه‌های فرهنگی بنیاد اشاره کرد.

حجت الاسلام و المسلمین حائری در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی بنیاد، اهداف و رسالت های آن پرداخت و بیان کرد: بنیاد فرهنگ جعفری (ع) با الطاف الهی در ابتدای امر به همت علاقه‌مندان به علامه فقید آیت الله محمدرضا جعفری(ره) و سپس تحت اشراف علمی و حمایت های حضرت آیت الله علوی بروجردی(دامت برکاته) فعالیت خود را از سال ۱۳82 آغاز کرد.

مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری ادامه داد: این بنیاد هدف خود را تقویت و ترویج مبانی و معارف مکتب جعفری اثنی عشری و پاسخ گویی به شبهات معاندان نسبت به تشیع به ویژه در حوزه امامت و ولایت و پیرایش تاریخ اسلام از زنگار تحریف قرار داده است.

وی افزود: برای دستیابی به این مهم، هیئت امنای بنیاد از مرحوم آیت الله جعفری(ره) تقاضا کرد جهت نظارت و پشتیبانی علمی این حرکت به قم مهاجرت نمایند، موافقت و استقبال ایشان که همراه با انتقال میراث علمی ایشان به این بنیاد صورت گرفته است، سرمایه اصلی مرکز را در آغاز فعالیت خود تشکیل داد.

حجت الاسلام حائری گفت: تحقیقات وسیع و بدیع ایشان، گستره های مختلفی مانند تاریخ، تفسیر، کلام، رجال، حدیث، فرق و مذاهب را در بر می گیرد که امروز محور فعالیتهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانش پژوهان و علاقه مندان به شخصیت علمی ایشان گردیده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری با اشاره به بخش های آموزش، پژوهش، فرهنگی و دفتر حفظ و آثار علامه جعفری ، اظهارکرد: بنیاد جعفری در راستای اهداف خود تاکنون اقدام به برگزاری 6 دوره آموزشی پژوهشی نموده است، دانش پژوه پس از گذراندن  دوره آموزش در طول سه سال، موفق به دریافت  دانش نامه می گردد و به دوره پژوهش راه می یابد.

وی با اشاره به مهم ترین موضوعاتی که در این دوره آموزش ارائه می گردد، افزود: «تاریخ کلام شیعه، تاریخ تحلیلی صدر اسلام و نقش ائمه(علیهم السلام) در إحیاء دین (تحقیقات مرحوم آیت الله جعفری(ره))»، « امامت تبیینی (نگاه درون شیعی به موضوع و مسائل امامت)»، «معارف قرآنی (تحقیقات و مناظرات مرحوم استاد محمدرضا فریدونی)»، «نقد قرآنی شبهات وهابیّت ایرانی همچون قلمداران و برقعی و ...  (تحقیقات مرحوم استاد محمدرضا فریدونی)» از جمله این موضوعات می باشند.

مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری ادامه داد: سیاست بنیاد در بخش آموزش، اهتمام به آموزش پژوهش گرا و نیز اهتمام به شناسایی نخبگان و زمینه سازی پرورش محققان، مدرسان و مربیان مهذب است.

وی با اشاره به بخش پژوهش این موسسه بیان داشت: این بخش شامل دو مرحله می باشد که عبارتند از ؛ دوره کارورزی پژوهش که در قالب کارگاههای پژوهشی و تحقیقات فردی زیر نظر اساتید راهنما انجام می گیرد ودیگری حمایت از فعالیت های پژوهشی است که در قالب گروههای علمی صورت می گیرد، هدف از برگزاری این دوره ها افزایش توان تحلیل، تحقیق و آماده سازی مطالب و شکوفایی استعداد دانش پژوهان است.

حجت الاسلام حائری ابراز داشت: در بخش فرهنگی واحدهایی همچون سایت، واحد دانش آموختگان و واحد چاپ و نشر آثار علمی است.

وی با اشاره به دفتر تدوین و نشر آثار مرحوم علامه جعفری(ره) و کتابخانه 30 هزار جلدی ایشان که به بنیاد اهدا شده است، گفت: این بخش به منظور تنظیم آثار مکتوب و تدوین مباحث گفتاری و نوشتاری مرحوم آیت الله جعفری(ره) شکل گرفته است که تا کنون بخش عمده ای از این آثار پیاده سازی و 10 کتاب از تألیفات ایشان به چاپ رسیده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری در پایان یادآوری کرد: علاقه‌مندان برای ثبت‌نام تا تاریخ 15 تیرماه فرصت دارند که در روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ به نشانی قم، بلوار امین، کوچه ۱۱، پلاک ۵ مراجعه و یا با شماره های  ۳۲۹۱۷۶۱۰-۰۲۵ – ۰۹۱۹۲۵۱۲۳۸۲ تماس حاصل نمایند.

لازم به ذکر است، آزمون در روز 16تیرماه برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دین سرمایه شیعه مصاحبه نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۰۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در دیدار با سفیر فدراسیون روسیه در ایران که در محل دفتر رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به رو به جلو بودن روابط بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه بویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: بر اساس آنچه که در عرصه دیپلماسی می‌گذرد، شاهد هماهنگی بسیار خوب بین دیپلمات‌های ایران و روسیه هستیم و معتقدیم که این دیپلماسی باید در بخش علمی هم به همین میزان از اهمیت و قوت برخوردار باشد تا بتوانیم روابط سیاسی خوبی که بین دو کشور شکل گرفته است را از طریق دیپلماسی علمی پایدار و تقویت کنیم.

وی با ابراز خرسندی از برداشته شدن قدم‌های مثبت در سال‌های اخیر در مسیر تقویت دیپلماسی علمی و گسترش روابط علمی دانشگاه‌های ایران و روسیه، تاکید کرد: در کنار روابطی که هر یک از دانشگاه‌های ایران با دانشگاه‌های روسیه دارند، قریب یک دهه است که اجلاس مشترک رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه شکل گرفته است و شاهد برگزاری اجلاسیه‌های رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به صورت حضوری و مجازی و به میزبانی هر دو کشور بوده‌ایم.

رئیس دانشگاه تهران با یادآوری اینکه آخرین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه سال گذشته به میزبانی دانشگاه دولتی مسکو در روسیه برگزار شد، گفت: این اجلاس قرار است در سال جاری در ایران برگزار شود و دانشگاه تهران در حال تدارک این برنامه در تهران است.

مقیمی در ادامه به تشریح سابقه درخشان فرهنگ و تمدن ایران پرداخت و بیان داشت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ میلادی دانشگاه جندی شاپور ایران را به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در جهان معرفی کرد و در آن سال، قدمتی ۱۷۵۰ ساله را برای دانشگاه جندی شاپور ثبت نمود. این درحالی است که قبل از آن، رکورد قدیمی‌ترین دانشگاه دنیا برای دانشگاه بولونیا در ایتالیا با بیش از ۱۲۰۰ سال قدمت ثبت شده بود.

وی خاطرنشان کرد: هر چند ۹۰ سال از قدمت مجموعه فضا‌های فیزیکی حال حاضر دانشگاه تهران می‌گذرد، اما با توجه به قدمت سنت دانشگاهی در ایران، پیشینه دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران محدود به این ۹۰ سال نیست. شورای عالی انقلاب فرهنگی در اواخر فروردین ماه مصوبه‌ای گذراند که طی آن زمینه اتصال قدمت جندی شاپور به دانشگاه تهران مهیا شد؛ بنابراین دانشگاه تهران که به عنوان میراث‌دار دانشگاه جندی شاپور شناخته می‌شود و از طرفی نماد آموزش عالی ایران نیز است، با ۱۷۵۷ سال قدمت و پیشینه، آموزش عالی ایران را در جهان نمایندگی می‌کند.

رئیس دانشگاه تهران به انتظار نهاد‌های تصمیم‌گیر در جمهوری اسلامی ایران به منظور ایفای نقش محوری دانشگاه تهران در تعاملات علمی داخلی و بین‌المللی، گفت: فرصت خوبی فراهم شده است تا علاوه بر روابطی که در سال‌های اخیر با دانشگاه‌های روسیه برقرار کرده‌ایم، از منظر جایگاه و مأموریت جدیدی که به دانشگاه تهران در زمینه تدوین سند دانشگاه تمدن‌ساز سپرده شده است، بتوانیم نقطه عطف جدیدی را بین دانشگاه‌های ایران و روسیه ایجاد کنیم.

وی با اشاره به دعوت از رؤسای دانشگاه‌های برتر کشور‌های مختلف از جمله روسیه به منظور حضور در آئین افتتاح بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با نودمین سال تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران در ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳، گفت: در کنار این آئین می‌توانیم نشست‌های دوجانبه با رؤسای دانشگاه‌های جهان داشته باشیم.

 مقیمی در این دیدار که رئیس دانشکده هوافضای دانشگاه تهران نیز حضور داشت، با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه دولتی مسکو برای ساخت و بهره‌برداری از یک ماهواره تحقیقاتی مشترک، گفت: کار‌های مطالعاتی و عملیاتی این پروژه تحقیقاتی آغاز شده و در جریان است، البته انتظار داریم که کار با سرعت بیشتری پیش برود.

در ادامه، الهام امین‌زاده، معاون بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این دیدار که با حضور دکتر مهدی فکور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و دکتر دلاور مدیرکل امور اعضای هیأت علمی و دانشجویان بین‌الملل دانشگاه تهران برگزار شد، در برشمردن دیگر زمینه‌های علمی برای همکاری مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه‌های برتر روسیه، از جمله در حوزه‌های مدیریت رسانه، حکمرانی و ... اعلام آمادگی کرد و گفت: دانشگاه تهران در آئین افتتاح بزرگداشت سنت ۱۷۵۷ ساله سنت دانشگاهی که ۸ خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، میزبان رؤسا و هیأت‌های بلندپایه دانشگاهی از کشور‌های مختلف از جمله روسیه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، «الکسی ددوف» سفیر فدراسیون روسیه در تهران نیز که به همراه «ایگور دمکین» رایزن سفارت فدراسیون روسیه در جمهوری اسلامی ایران در این دیدار حضور پیدا کرده بود، با ابراز خرسندی از بازدید مجموعه‌ای دانشگاهی به قدمت دانشگاه تهران، همکاری علمی را یکی از مؤلفه‌های اصلی در روابط بین دولت‌ها دانست و برای گسترش همکاری‌ها و اقدام ویژه به منظور اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های موجود فی‌مابین دانشگاه تهران و دانشگاه‌های روسیه اعلام آمادگی کرد و درخواست نمود تا زمینه‌ای به منظور سفر دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه مسکو از دانشگاه تهران و آشنایی با ظرفیت‌های تمدنی ایران فراهم شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های تهران و روسیه
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران
  • اعلام زمان برگزاری هفتمین اشکوره فرهنگی هنری حسینی در آمل
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • ببینید | فراخوان جدید رئیسی از مردم برای تکرار انتخابات باشکوه در میان‌دوره‌ای
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • آغاز دوره آموزشی طرح ارتقای قاریان استان یزد
  • استقبال بیش از ۵۹ هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب