Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه گفت: انجمن قصه‌گویی «قاف مثل قصه» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه با حضور جمعی از مربیان قصه‌گو در کرمانشاه راه‌اندازی شد. ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۲ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

مهناز فتاحی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار داشت: انجمن قصه‌گویی «قاف مثل قصه» در استقبال از بیست و دومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با حضور علاقه‌مندان و مربیان قصه‌گو در کرمانشاه راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه هدف از راه‌اندازی این انجمن را کشف و پرورش استعداد قصه‌گویی اعلام کرد و گفت: ایجاد بستر مناسب جهت سازماندهی و ترویج فرهنگ قصه‌گویی از دیگر اهدافی است که موجب شده این انجمن به صورت ماهانه کار خود را در کرمانشاه آغاز کند.

وی با بیان اینکه آشنایی مخاطبان با چهره‌های شاخص و موفق در زمینه قصه‌گویی و جشنواره‌های بین‌المللی از مواردی است که در این انجمن به آن پرداخته خواهد شد بیان کرد: همچنین در این انجمن به موضوعاتی از جمله معرفی منابع قصه‌گویی از متون کهن و ادبیات امروز، آشنایی با سبک و شیوه‌های مختلف قصه‌گویی، ایجاد زمینه پژوهشی، جذب و صدور مجوز عضویت برای اعضای وابسته پرداخته می‌شود.

مشهد|مجری برنامه اختیاریه: اختیاریه یک برنامه قصه‌گو بودانتشار نسخه انگلیسی «قصه‌های مجید» توسط یک ناشر انگلیسیانتشار قصه‌‌هایی براساس صحیفه سجادیه برای کودکا

فتاحی با اشاره به اینکه انجمن قصه‌گویی، بستری مناسب برای تعامل اعضا، مخاطبین آزاد، مربیان، والدین و متخصصان این حوزه خواهد بود عنوان کرد: با برپایی این انجمن باید بتوانیم ضمن ایجاد زمینه مناسب برای آشنایی با متن، محتوا و سبک‌ها و شیوه‌های مختلف قصه‌گویی، به ارتقای این شاخص مهم فرهنگی نیز نائل شویم.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه با بیان اینکه قصه گویی راهی برای حفظ فرهنگ ایرانی است بیان کرد: قصه مانند هر پدیده امروزی نیاز مردم است که باید برآورده شود.

انتهای پیام/ش

R41380/P/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۴۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اردبیلی اظهارکرد: با پایان مهلت زمان شرکت در جشنواره قصه‎ گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» 583 اثر از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام وصول شد که 461 اثر واجد شرایط بود.از میان آثار دریافت شده،319 اثر  در قالب فایل صوتی، 118 اثر در قالب فیلم و 24اثر هم به صورت داستان مصور ارائه شده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه شورای سیاست‎گذاری این جشنواره هم تصریح کرد: موفقیت جشنواره با همراهی مردمی ارتباط مستقیم دارد و این ارزش را می‌توان با تعداد آثار رسیده به جشنواره قضاوت کرد، با توجه به کوتاه بودن زمان ارسال آثار به جشنواره، تعداد آثار رسیده تحسین برانگیز بود.

وی ادامه داد: آنچه موجب می‌شود جشنواره‌ها موفق عمل کنند، هدف گذاری دقیق و شفاف طراحان آن است که مدیریت شهری توانسته با هدف گذاری و شناسایی نیاز جامعه در این مسیر گام موثری بردارد.

اردبیلی با تاکید بر این مهم که کیفیت آثار رسیده به جشنواره مهر تاییدی بر این گفته است، تداوم برگزاری این رویداد را در گرو برنامه ریزی دقیق دانست .

مشاور شهردار تهران در امور زنان وخانواده همچنین گفت: جشنواره‌ها برای تداوم، نیازمند ایجاد ارتباط موثر در بین تمامی بدنه اجرایی جشنواره و معرفی اندیشه ها و اهداف جشنواره به علاقه‌مندان و شرکت کنندگان هستند.

وی تاکید کرد: هدف از برگزاری جشنواره «نون، قصه و نمک مادربزرگ» در واقع یک فرصت منحصر به فرد برای ارتباط با ریشه‌های فرهنگی و تقویت ارتباطات خانوادگی بود تا به عنوان یک پل ارتباطی بین نسل‌ها، روایت‌های قدیمی را به نسل امروز و فردا منتقل ‌کند.

اردبیلی در خصوص فعالیت های انجام شده در دبیرخانه جشنواره قصه گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» به ارتباط مخاطبان در فضای مجازی اشاره و بیان کرد: فعالیت اداره‏های امور زنان و خانواده مناطق شهرداری تهران در راستای معرفی جشنواره بسیار موثر بود و همکاری با دبیرخانه سبب شناخت بهتر این جشنواره در شهر تهران شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • امروز با سعدی: چه جرم رفت که با ما سخن نمی‌گویی
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین