Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعیدی کیا گفت: بنیاد مستضعفان برای توانمندسازی مردم در کنار دولت است و اعتقاد ما این است که با پول نفت کشور آباد نمی‌شود و تا مردم کار نکنند آبادی به دست نمی‌آید.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد مستضعفان، محمد سعیدی کیا در جلسه شورای اداری استان کرمانشاه در سرپل ذهاب افزود: آبادکردن کشور نیازمند افکار، مغز‌ها و دست‌های مردم است و شعار بنیاد مستضعفان برای توانمندسازی و آبادی، کار برای مردم و با مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: ما طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب که فرمودند: کار اساسی انجام دهید و نقاط محروم را آباد کنید محروم‌ترین و جنوبی‌ترین نقطه کرمان «قلعه گنج» را انتخاب کردیم و کار با محوریت مردم شروع شد.

رئیس بنیاد مستضعفان کشور گفت: هدف ما این است که بستر امنی برای کار و تلاش مردم شامل حمایت و زدودن مقررات زاید فراهم کنیم تا استعداد‌ها رشد پیدا کند و شکوفا شود.

سعیدی کیا ادامه داد: ما در مناطقی شروع به کار کردیم که استعداد‌های خوبی وجود دارد، اما تاکنون امکان بروز و ظهور نداشته اند و تلاش ما برای رشد آن‌ها است که تا مردم بدانند که می‌توانند مناطق خود را آباد کنند و زندگی خود را ارتقا دهند.

وی از امضای تفاهم نامه‌هایی با استانداران برای توانمند سازی مردم در مناطق محروم خبرداد و گفت: اکنون بنیاد مستضعفان در ۱۰ منطقه محروم در استان‌های مختلف در حال کار است که در همه کار‌ها اعم از فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، بهداشت و درمان ورود می‌کند و اعتقاد ما بر این است آبادی جایی است که همه نیاز‌های مردم را با محوریت معیشت پایدار دنبال می‌کند.

سعیدی کیا گفت: برای هر واحد اقتصادی در روستا از ۱۰۰ میلیون تومان تا ۲.۵ میلیارد تومان تسهیلات می‌دهیم و سالیانه نیز ۲۵ میلیارد تومان به حساب آن استان جاری می‌شود که از آخر تیر ۲۵ میلیارد امسال در حساب استان‌ها واریز می‌شود.

وی گفت: از ۲۵ میلیارد تومان سهمیه استان تاکنون سه هزار و ۳۰۰ واحد به تصویب بانک رسیده که سه هزار و ۱۰۰ تن موفق به دریافت تسهیلات شده و ۲ هزار و ۱۰۰ واحد به بار نشسته است.

امروز در تفاهم نامه‌ای بین استاندار کرمانشاه با بنیاد مستضعفان، سرپل ذهاب پایلوت اقتصاد مقاومتی قرار گرفت تا در توانمند شدن مردم در حوزه‌های اقتصادی مشارکت داشته باشند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان سعیدی کیا توانمندسازی آباد کردن نقاط محروم جبهه پایداری اسحاق جهانگیری بیت کوین سکه ثامن پاتوسی معامله قرن رضا علاءالدین داماد روحانی کمال خرازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۶۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق همه مستضعفان جهان را امیدوار کرد
  • دهه کرامت فرصتی برای مقابله با توطئه دشمنان است
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت (ع)
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت(ع)
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود