Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با اشاره به اعلام تحریم رهبری از سوی آمریکا گفت: اموال رهبری را می‌خواهید تصرف کنند؟ اموال رهبری یک حسینیه و یک خانه ساده است. رهبران ما که مثل رهبران بقیه کشورها نیستند که در حساب‌های خارجی شان میلیاردها پول داشته باشند که بخواهید آنها را تحریم و تصرف کنید. ناطقان:حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در دیدار با مدیران ارشد نظام سلامت کشور در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضمن تاکید بر جلوگیری از فساد گفت: هزینه های غیر ضروری برداشته شود و سلامت مردم بهتر تامین می شود همه این بخش هایی که در پزشکی برای آگاهی از وضعیت بیمار به کار می‌بریم کمابیش یک آثار سوء دارد و با زمانی که بوعلی سینا با نبض مشکل بیمار را تشخیص می داد فرق می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: سیستم های تشخیصی ما یک اثر سوء بر سلامت فرد می‌گذارد که ممکن است مرتفع شود و ممکن است بخشی از آن باقی بماند؛ وقتی ما یک موردی را در سیستم تشخیص بدون ضرورت تکرار می کنیم یعنی در واقع سلامت طرف را در معرض خطر قرار می‌دهیم.

روحانی اظهار داشت: ممکن است یک پزشک به دقت یک آزمایشگاه و یا یک دستگاهی که در جایی است بیشتر اعتماد داشته باشد اما گاهی ضرورت ندارد.

وی با طرح این سوال که دولت تا چه اندازه و بیمه تا کجا موظف است [خدمات بپردازد]؟ گفت: آنجایی که ضروری است دولت و بیمه باید [هزینه‌ها را] پرداخت کنند اما آنجایی که بر اساس سلیقه خود بیمار یا پزشک است و ما از لحاظ علمی آن را ضروری نمی دانیم پول آن را خود بیمار باید پرداخت کند و دولت نباید در اینجا مکلف باشد. اصل مسئله بهداشت و درمان یک موضوع حاکمیتی است.

رئیس جمهور با اشاره به دستور آبله کوبی توسط امیرکبیر و وجود جهل و خرافات در جامعه مقابل این دستور، اظهارداشت: یک زمانی بود که مردم زیر بار پزشکی جدید و داروهای جدید نمی رفتند. نمی‌خواهم بگویم داروهای شیمیایی آثار سوء ندارد اما گاهی ضرورت دارد و چاره ای نیست. ما چون بچه روستا هستیم این مسئله را شاهد بود آقایی بود و دعا نویسی می کند و برای بیماران چیزهایی می نوشت.

روحانی افزود: مقصود من این نیست که طب سنتی یا داروهای گیاهی را کنار بگذاریم آنها هم یک آثاری دارد و می‌تواند مفید باشد اما باید حساب شده باشد. باید یک ترکیب درستی بین طب جدید و طب سنتی باشد که بتواند مفید باشد به شرطی که کاملا در چارچوب باشد.

وی با شاره به وجود چارچوبی برای طب سنتی در وزارت بهداشت گفت: نمی‌توانیم بگوییم مسئله بهداشت و درمان یک مسئله غیرحاکمیتی است، بلکه به نظر من یکی از مسائل مهم حاکمیتی است .یعنی در جامعه امنیت، سلامت، آموزش و خدمات مهم دیگر مثل خدمت قضاوت؛ خدمات بسیار مهمی در جامعه است. ما اگر می‌خواهیم امنیت جامعه را تضمین کنیم و مردم اعتماد پیدا کنند که از حقوقشان دفاع می شود و اعتماد کنند که جایی می تواند تظلم باشد باید آرامش داشته باشند.

رئیس قوه مجریه یادآور شد: وظایفی بخش پزشکی ما دارد که ورای بحث درمان و بهداشت است. پزشکان ما جزوه فرهیختگان جامعه هستند و تاثیر گذارند، یک پزشک وقتی دارد ویزیت ، درمان و معاینه می‌کند یک جمله اش می تواند در ذهن اثر بگذارد؛ یک جمله در مورد کشور بگوید و بگوید ما از مشکل عبور می‌کنیم و یا بگوید خیلی وضع ما بد است.(می‌تواند تاثیر گذار باشد).

وی ادامه داد: چون پزشک، معلم و استاد دانشگاه جز گروه‌های مرجع هستند. خیلی مهم است که کسی را که درمان می کنیم از لحاظ سیاسی و اجتماعی روحیه خوبی به بیمار دهیم. همیشه در زمان انتخابات پزشکان حضور پیدا می‌کنند و لیست می‌دهند و فعالیت می‌کنند که کاملا کار خوبی است و مردم را به انتخابات تشویق می‌کند و کار ارزشمندی است.

وی گفت: زیاد هم در زندگی خصوصی مردم دخالت نکنیم. در حد ضرورت قانون در زندگی مردم دخالت کنیم. زمانی که ما در مجلس اول بودیم گفته می شد که خوردن چای بعد از غذا ضرر دارد، ما هم بعد از غذا نمی خوردیم. بعدها پزشک متخصصی اعلام کرد که چای خوردن بعد از غذا اصلاً ضرر ندارد و این نظر قدیمی بوده است.

روحانی افزود: دخالت در زندگی مردم در هرجایی غیر بهداشتی است. تذکر زیاد انسان را کلافه می کند و هر کس در تذکر حد و ظرفیتی دارد، حتی اگر از سوی پدر و مادر مطرح شود و بیش از اندازه باشد ناراحت کننده خواهد بود.
حجت الاسلام روحانی تاکید کرد: مسئله نشاط و سرزندگی مردم بسیار مهم است؛ نه اینکه اگر مشکل و خطری است به مردم نگوییم؛ اما نباید مردم را مایوس کرد.

وی افزود: نباید در امانت خیانت و دخل و تصرف کرد. رسانه و قلم امانت است و نویسنده امانت دار. واقعیات را به مردم بگویید. آیا در دولت های یازدهم و دوازدهم کاری برای مردم نشده است؟ از برخی ها وقتی پرسیده می شود که به طور مثال آیا ۵ تخت بیمارستانی در این دولت اضافه شده است، می گویند نه زیاد نشده بلکه کم هم شده است!

رییس جمهور با اشاره به حساسیت ها درباره دولت های یازدهم و دوازدهم گفت: بیشتر حساسیت ها به دولت تدبیر و امید است و پیش از آن حساسیتی نبود و بعد هم انشاءالله نخواهد بود. تا پایان این ۸ سال همه باید حوصله کنیم و واقعیات را به مردم بگوییم.
روحانی گفت: باید تلاش کنیم واقعیت ها را به مردم بگوییم که موجب نشاط آنها شود. ما از سال ۹۳ شاهد تحول بزرگی در زمینه نظام سلامت بودیم. کسی نمی تواند منکر این تحول باشد.

روحانی گفت: نکته‌ای است که می‌خواهم بگویم، در شرایط تحریمی که قرار گرفته‌ایم و اقدامات سیاسی که شما می توانید انجام دهید این است که جامعه پزشکی ما در این سال که بیشترین تحریم را علیه ما وضع کردند و بخش درمان ما را تحت تاثیر قرار دادند چقدر پزشکان ما و بخش پزشکی ما فریاد زدند؟ و به جهان گفتند که چه فاجعه ای دارد اتفاق می افتد؟

روحانی افزود: کار امروز آمریکا کار ضد بشری است، فعالیت آمریکا علیه حقوق بشر است تمام ملت ایران را تحت فشار قرار داده است. من خواهش می‌کنم در این زمینه بخش پزشکی ما هم که در دنیا و هم در افکار عمومی و هم در سازمان‌های بین المللی نفوذ دارند نامه بنویسند و اعتراض کنند. این اقدامات به عنوان یک وظیفه ملی در این شرایط است.

وی ادامه داد: هیچ حکومتی اگر یک ذره خرد و تدبیر داشته باشد نمی آید بالاترین مقام یک کشور آن هم نه تنها مقام سیاسی، بلکه مقام دینی، مقام اجتماعی و مقام معنوی نه یک فرد که فقط رهبر ایران است که رهبر عاشقان ایران انقلاب اسلامی و شیعیان در جهان اسلام در سراسر جهان است (را تحریم کند) . رهبر ایران فقط متعلق به ایران نیست این همه مردم در لبنان سوریه و عراق افغانستان پاکستان و کویت شیعه و غیر شیعه علاقه مند عاشق و مطیع هستند.

وی گفت: یک آدمی بیاید یک کار وقیحانه و احمقانه انجام دهد؟ که چی؟ رهبری کشور را بگویید تا مثلا تحریم می‌کنم که نیاید آمریکا! خوش مزه است! ما آنها را راه نمی‌دهیم بعد می‌گویید شما نیاید؟!

روحانی تصریح کرد: اموال رهبری را می‌خواهید تصرف کنند؟ اموال رهبری یک حسینیه و یک خانه ساده است. رهبران ما که مثل رهبران بقیه کشورها نیستند که در حساب های خارجی شان میلیاردها پول داشته باشند که بخواهید آنها را تحریم و تصرف کنید. منبع: فارس برچسب ها: روحانی ، رهبر انقلاب ، تحریم ، آمریکا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: روحانی رهبر انقلاب تحریم آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۳۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب نامداران موسیقی سنندج رونمایی شد

کتاب نامداران موسیقی سنندج به نویسندگی احسان مردوخ روحانی امروز به مناسبت هفته فرهنگی سنندج رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، کتاب نامداران موسیقی سنندج به نویسندگی احسان مردوخ روحانی و چاپ انتشارات آمیار، عصر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ با حضور شهردار سنندج، اعضای شورای شهر و اهالی فرهنگ و هنر این شهر به مناسبت هفته فرهنگی سنندج رونمایی شد.

احسان مردوخ روحانی، پژوهشگر و نویسنده کتاب نامداران موسیقی سنندج در مورد این کتاب اظهار کرد: با توجه به اینکه سال ۱۳۹۸ شهر سنندج در شبکه شهرهای خلاق موسیقی یونسکو به ثبت رسید، ایده اولیه نوشتن کتاب نامداران موسیقی سنندج نیز به پیشنهاد دبیرخانه شهر خلاق موسیقی سنندج شکل گرفت که اتمام آن حدود چهار سال طول کشید.

وی افزود: نامدارانی که در این کتاب اسامی آنها آمده شامل خواننده، نوازنده، آهنگساز و مدرس موسیقی هستند که توسط دبیرخانه شهر خلاق موسیقی سنندج انتخاب شده‌اند.

نویسنده کتاب نامداران موسیقی سنندج ادامه داد: در این کتاب اطلاعاتی در مورد ۴۰ نفر از اهالی موسیقی و گروه کامکارها که همگی از نامداران موسیقی شهر سنندج هستند به ترتیب حروف الفبا آمده و کتاب به ۳ زبان فارسی، کردی و انگلیسی چاپ شده است.

مردوخ روحانی اضافه کرد: در مورد برخی از نامداران موسیقی سنندج اطلاعات و داده‌های بسیار کمی وجود داشت که این جزو سختی‌های کار ما بود اما آنچه که آمده سعی شده به درستی بیان شود.

وی خاطرنشان کرد: در جلدهای آتی این کتاب به زندگی سایر نامداران شهر سنندج نیز پرداخته می‌شود و سعی خواهیم کرد نواقص و ایرادات این جلد را رفع کنیم که امیدواریم این کتاب فتح بابی برای توجه بیشتر به هنرمندان این شهر باشد.

به گزارش ایمنا، علاقه‌مندان جهت تهیه این کتاب می‌توانند به انتشارات آمیار واقع در پاساژ عزتی شهر سنندج مراجعه کنند.

کد خبر 748888

دیگر خبرها

  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • افزایش ظرفیت صادراتی خراسان شمالی دستاورد نمایشگاه اکسپو است
  • کتاب نامداران موسیقی سنندج رونمایی شد
  • (عکس) واکنش یک روحانی به نقش یک زن در مسلمان شدن مورایس
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!