Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلنا؛ آیین امضا تفاهم‌نامه تأمین سه هزار میلیارد تومان منابع مالی بازسازی و نوسازی مناطق آسیب‌دیده از سیل فروردین ماه ۱۳۹۸ با استفاده از منابع داخلی بانک‌ها، امروز دوشنبه با حضور «محمد‌باقر نوبخت» معاون رییس‌جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور و مدیران عامل 17 بانک‌ دولتی و خصوصی در محل این سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس برآورد قرارگاه سازندگی و بازسازی مناطق سیل زده بالغ بر ۳۸ هزار میلیارد تومان به ابنیه‌، زیرساخت‌ها و اموال مردم در این سیل فراگیر و ویرانگر خسارت وارد شد و برای تأمین منابع لازم به‌منظور جبران خسارت‌های وارد شده، تقسیم کار ملی صورت گرفت.

قرار شده است حدود ۲۳ هزار میلیارد تومان از محل ردیف‌های بودجه که عمده آن از ردیف‌های دولتی است، تأمین می شود و ۱۵ هزار میلیارد تومان نیز از محل تسهیلات بانکی پرداخت خواهد شد.

ارزش کلی تفاهم نامه های مشترک امضا شده با بانک های کشور در مجموع سه هزار میلیارد تومان است که از این مبلغ ۱۸۰۰ میلیارد تومان توسط بانک‌های دولتی و ۱۲۰۰ میلیارد تومان توسط بانک‌های خصوصی تأمین خواهد شد.

معاون رییس جمهوری در جریان امضا تفاهم نامه مشترک همکاری با بانک آینده که با حضور « ناصر کریمی»  عضو هیات مدیره بانک انجام شد، از اقدامات و مشارکت این بانک خصوصی در ارائه تسهیلات بازسازی مناطق سیل زده  تشکر کرد و افزود : جبران بخشی از خسارت‌های وارد شده به مناطق سیل‌زده از طریق نظام بانکی کشور، کار و مأموریتی بسیار سنگین و قابل تقدیر است .

بانک‌ آینده غیراز تعهداتی که درقالب تفاهم‌نامه همکاری مشترک با سازمان برنامه بودجه امروز متقبل شده است، از زمان وقوع سیل و در طول سه ماه گذشته، علاوه بر 12.5 میلیارد ریال  کمک‌های بلاعوض برای امدادرسانی و کمک به مردم در مناطق آسیب‌دیده از سیل، حدود 100هزار بسته لوازم التحریر و جعبه های کمک های اولیه میان دانش آموزان در این مناطق توزیع کرده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بانک خصوصی بودجه رییس جمهوری سازمان برنامه و بودجه سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۳۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده

آفتاب‌‌نیوز :

جلال محمودزاده، نماینده مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجود عدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳% رسید و ۵% افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن