Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسرافیل شعاعی روز سه‌شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری قم افزود: در این راستا لازم است ۱۰ مگاوات برق برای طرح توسعه اراضی ۹۶ هکتاری شهرک شکوهیه و شهرک تخصصی کفش و دمپایی ماشینی قم تأمین شود.
وی کسری برق در شهرک شهاب را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: برای فعالیت کامل واحدهای مستقر در این شهرک نیز ۱۰ مگاوات برق موردنیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به برق دپو شده واحدهای راکد صنعتی شهرک صنعتی شکوهیه بیان کرد: میزان برق واحدهای راکد شده این شهرک به میزانی نبوده که بتوان برای پیشبرد اهداف استان روی آن حساب ویژه‌ای باز کرد.
وی گفت: در حال حاضر ۸۸ واحد راکد صنعتی در شهرک شکوهیه وجود دارد که درمجموع ۲۵ مگاوات حجم برق مصرفی آن‌ها است.
شعاعی با اشاره به برق دپو شده واحدهای صنعتی شهرک محمودآباد نیز بیان کرد: ۱۱ مگاوات برق واحدهای صنعتی شهرک محمودآباد نیز در دسترس است.

وی گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی، شرکت توزیع نیروی برق استان و همچنین مسئولان استانی هنوز به جمع‌بندی نهایی نسبت به نحوه استفاده از برق واحدهای راکد صنعتی دست پیدا نکرده‌اند.
وی در ادامه عنوان کرد: برق واحدهای صنعتی بدون برنامه‌ریزی و اعلام قبلی نباید قطع شود چراکه این اقدام به مساله تولید ضربه می‌زند.
شعاعی با اشاره به برخی از مهم‌ترین مشکلات واحدهای صنعتی استان گفت: بسیاری از واحدهای صنعتی قم با مشکل نقدینگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از ۵۳ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور بهرام سرمست استاندار قم برگزار و مساله کاهش هزینه‌های تولید و کسری برق واحدهای صنعتی استان در آن موردبررسی قرار گرفت.

۱۲ درصد برق قم را مشترکین بالای یک مگاوات مصرف می‌کنند
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق قم نیز دراین جلسه گفت: مشترکینی که بیش از یک مگاوات مصرف برق دارند بیش از ۱۲ درصد از ظرفیت برق استان را مصرف می‌کنند.
داوود سلیمانیان افزود: درصورتی‌که مشترکین بزرگ با شرکت توزیع نیروی برق همکاری نکنند، سایر مشترکین نیز نسبت به تعامل بی‌انگیزه می‌شوند، با عدم همکاری مشترکین بزرگ احتمال خاموشی بسیار زیاد می‌شود.
وی در ادامه با اشاره به مدیریت مصرف، تأمین و بهینه‌سازی مصرف واحدهای صنعتی در ساعت پیک مصرفی گفت: از بهمن سال گذشته با استفاده از شرکت‌های مشاور حرفه‌ای برای مدیران شهرک‌های صنعتی جلسات متعددی برای مدیریت مصرف بار برگزارشده است.
وی گفت: برای ۱۲۰ واحد از ادارات دولتی استان رتبه‌بندی و ممیزی انرژی انجام و نحوه فعالیت آن‌ها به صورت مستمر پایش می‌شود.
سلیمانیان ادامه داد: همچنین برای مدیریت مصرف برق دوره‌های تخصصی مدیریت انرژی در ماه‌های گذشته در شهر تبریز برگزار و مدیران استان در آن شرکت کردند.
وی خاطرنشان کرد: در بخش جهاد کشاورزی نیز سال ۹۷ برای ۱۲۰۰ مشترک به‌صورت حضوری و تلفنی، مشاوره و راهکارهای مصرف مدیریت انجام گرفته است.
وی بیان کرد: امسال نیز با ۲ هزار و ۷۰۰ مشترک تفاهم‌نامه بسته‌شده و پیش‌بینی می‌شود تا ۱۶۰ مگاوات صرف جویی انجام شود، ۸ میلیارد تومان پاداش به این مشترکین پرداخت خواهد شد.
سلیمانیان همچنین بیان کرد: جابه‌جایی ساعات کار ادارات استان در صرفه‌جویی مصرف برق بسیار مفید است، بیش از ۸۰ درصد ادارات استان با تعطیلی ادارات تمام انرژی‌های مصرفی خود را خاموش می‌کنند.
وی مصرف برق در بخش خانوار را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: با کاهش ۱۰ درصدی برق در بخش خانوار هزینه قبوض تا ۲۰ درصدکاهش و در صورت عبور از الگوی مصرف ۱۶ درصد جریمه شامل آن‌ها می‌شود.
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان قم عنوان کرد: درصورتی‌که قطعی برق با افزایش بار مصرف در شهرک‌های صنعتی اجرا شود صرفاً از ساعت ۱۳ تا ۱۵ اعمال خواهد شد.
وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: شرکت توزیع برق استان ازنظر زیرساختی مشکلی در برق رسانی به واحدهای صنعتی ندارد، کمبود تولید در سطح کشور معضل اصلی برق در استان است.

جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور بهرام سرمست استاندار قم برگزار و مساله کاهش هزینه‌های تولید و کسری برق واحدهای صنعتی استان در آن موردبررسی قرار گرفت.

۷۴۰۳/‏‬ ۶۱۳۳/‏

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۷۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود

حسین زند گفت: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با ارائه یارانه کود و سبد کودی کامل، نقش مهمی در حمایت از کشاورزان استان و تولید پایدار گندم ایفا می‌کند که در همین رابطه در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۸ هزار تُن انواع کود‌های شیمیایی یارانه‌ای بین کشاورزان قمی توزیع شد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم افزود: تلاش ما این است که با تامین و توزیع به‌موقع کود‌های پایه کشاورزی و ترویج دانش فنی مصرف این نهاده‌ها در میان بهره‌برداران، به‌منظور تولید پایدار محصولات راهبردی همچون گندم و دیگر غلات، نقش موثری ایفا کنیم.

او  ادامه داد: در همین راستا در سالی که گذشت، به مدد همت و تلاش بی‌وقفه کشاورزان و حمایت‌های دولت، با تامین به‌موقع و توزیع گسترده و مصرف قابل توجه کود‌های پایه کشاورزی، شاهد رشد در تولید گندم بودیم که این دستاورد بزرگ، مرهون زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه همه دست‌اندرکاران این زنجیره است.

زند گفت: یکی از مهمترین عواملی که می‌تواند منجر به افزایش کمی و کیفی انواع محصولات کشاورزی شود، بهبود تغذیه گیاهی است. هر چقدر تغذیه گیاهی بهتر و هدفمندتر انجام شود، نتیجه حاصل از آن در بهبود کمی و کیفی محصول آن بهتر خواهد بود. در همین رابطه مصرف کافی و متعادل انواع کود‌های شیمیایی به‌خصوص کود‌های فسفاته و پتاسه نقش بسیار موثری دارد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم بیان کرد: با توجه به شرایط خاصی که استان قم به لحاظ تنش‌های آب و هوایی دارد، تغذیه گیاهی در آن اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و باید به آن توجه ویژه‌ای شود، ما در سه سال گذشته با انجام کار‌های ترویجی که با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان انجام گرفت و با تدارک و فراهم نمودن سبد کودی کامل، انواع کود‌های پتاسه و فسفاته از طریق شبکه رسمی توزیع شرکت خدمات حمایتی کشاورزی درسطح استان (کارگزاری‌های توزیع نهاده‌های کشاورزی) توزیع و دربخش کشاورزی استان مصرف شد.

او  افزود: در نتیجه توانستیم عدد بسیار خوبی از مصرف ترکیب مناسب کود‌ها را داشته باشیم. این اقدام‌ها باعث شد که استان قم در سال‌های اخیر رتبه برتر در مصرف بهینه و متعادل و ترکیب مناسب کودی در سطح کشور را به دست آورد.

به گفته متولیان بخش کشاورزی قم طی ۲ سال گذشته (از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم) بالغ بر ۱۲۹ طرح کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۴۵۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال مستقیم برای یک‌هزار و ۲۹۱ نفر در قم به‌بهره‌برداری رسیده‌است.

این میزان سرمایه‌گذاری و افتتاح طرح‌های کشاورزی در استان قم نشان از اهتمام جدی دولت سیزدهم نسبت به موضوع امنیت غذایی و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال در این بخش مهمی اقتصادی دارد.

گفتنی‌است ۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت می‌رود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • سرقت در شهرک صنعتی سمنان/ سارق نگهبان سابق همان شرکت بود
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند