Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کانون پتنت معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری از همکاری این مرکز با ۵۶ دفتر همکار در مراکز علمی و تحقیقاتی خبر داد که به این تعداد به زودی ۴۳ دفتر دیگر نیز افزوده می‌شود.

به گزارش ایسنا، تعامل و همکاری تنگاتنگ با مراکز علمی و فناوری کشور ضرورتی است که کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به خوبی آن را درک کرده است تا شاهد افزایش آگاهی اساتید و دانشجویان با ثبت اختراع باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا کانون اقدام به راه‌اندازی و توسعه دفاتر همکار با نهادهای علمی و پژوهشی کرده است تا تعامل و همکاری خود را با این نهادها افزایش دهد.

مهدی ضیغمی، مدیر کانون پتنت معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان این‌که در حال حاضر ۵۶ دفتر همکار کانون در مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها مشغول فعالیت هستند، اظهار کرد: دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه ارومیه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری برخی از مراکزی هستند که دفاتر همکار کانون در آنها راه‌اندازی شده است. البته طبق تفاهم‌نامه‌ای که میان دانشگاه آزاد اسلامی و کانون امضا شد، به زودی ۴۳ دفتر با اجرایی شدن تفاهم نامه به این تعداد افزوده می شود. این دفاتر اهمیت حفاظت از مالکیت فکری را با برگزاری کارگاه های آموزشی برای نخبگان، دانشجویان و اساتید تبیین می کنند. همچنین با برگزاری دوره های آموزشی، جذب و ثبت درخواست گامی موثر برای فرهنگسازی درباره مالکیت فکری برداشته اند. پس افزایش این دفاتر در نهایت منجر به افزایش درخواست برای ثبت اختراع می شود.

بر اساس اعلام معاونت علمی، وی یادآور شد: کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن حمایت از دستاوردهای فکری در قالب ثبت اختراع در دفاتر ثبت پتنت معتبر جهان، فرهنگ‌سازی در زمینه اهمیت پتنت و ضرورت ثبت آن را انجام می‌دهد. این نهاد، با حمایت‌های خود می‌تواند جایگاه کشور را در کسب شاخص‌های نوآوری و مالکیت فکری ارتقاء داده و زمینه‎های لازم را برای تشکیل دفاتر انتقال فناوری در دانشگاه‎ها و درآمدزایی از تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی به‌عنوان دانشگاه‌های نسل سوم و کارآفرین فراهم کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ثبت اختراع معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۷۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلفات در دفاتر پلیس+۱۰/ هر سال مجوز ۱۰ تا ۱۵ دفتر لغو می‌شود

مهدی سیدهاشمی؛ اظهار کرد: شهروندانی که به دفاتر پلیس+۱۰ مراجعه می‌کنند می‌توانند تخلفات، بدرفتاری‌ها و هر مشکل دیگری را که در این دفاتر مشاهده می‌کنند به سامانه ۱۹۷ گزارش کنند.

وی افزود: سامانه ۱۹۷ در واقع سامانه بازرسی کل فراجا است که تخلفات مربوط به بخش‌های مختلف را به بازرسی‌های آن بخش‌ها اعلام می‌کند تا بعد از بررسی در صورت لزوم با فرد متخلف برخورد شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا بیان کرد: به همین منظور بازرسی بنیاد تعاون هم عملکرد دفاتر پلیس+۱۰ را بررسی می‌کند و حتی تا شدیدترین مجازات، یعنی لغو امتیاز برای فرد متخلف پیگیری می‌کند.

سیدهاشمی با بیان اینکه با بدرفتاری‌ها در دفاتر پلیس+۱۰ صد درصد برخورد می‌شود، گفت: مدیران دفاتر و کاربران آن ها حتما باید تایید صلاحیت بگیرند و هیچ فردی بدون تایید صلاحیت ما نمی‌تواند در این دفاتر مشغول به کار شود و به منظور نظارت بر این موضوع بازرسی‌های دوره‌ای انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در دفاترپلیس+۱۰ تخلفات سازمان یافته نداریم اما در برخی مواقع مواردی مشاهده می‌شود که شامل بدرفتاری و یا دریافت وجه بیشتر از حد معمول بوده، که البته بلافاصله برابر دستورالعمل رسیدگی به تخلفات به شدت برخورد می‌شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با بیان اینکه در طی سال مجوزهای حدود ۱۰ تا ۱۵ دفتر خدمات الکترونیک انتظامی به دلیل تخلف لغو امتیاز می‌شوند، یکی از مهمترین تخلفاتی که موجب لغو دفتر می‌شود، حضور نداشتن مدیر دفتر در محل کار و یا اشتغال به شغل دیگری می‌باشد که بلافاصله به محض این که متوجه شویم امتیاز ان دفتر باطل خواهد شد.

سیدهاشمی گفت: افزایش متعارف تعداد دفاتر پلیس+۱۰ در دستور کار است و مناسب با جمعیت هر استان در صورت لزوم فراخوان ایجاد دفاتر منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • تخلفات در دفاتر پلیس+۱۰/ هر سال مجوز ۱۰ تا ۱۵ دفتر لغو می‌شود
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها