Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدرضا حسین زاده امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان البرز، گفت: آماری که از استان البرز ارایه می شود حاکی از رونق تولید و اشتغال در این استان است.

وی افزود: این استان به لحاظ وسعت، مساحت کمی دارد اما تاثیر گذاری در تولید و انتقال محصولات قابل توجه است. 

حسین زاده با عنوان اینکه از آمار استانهای دیگر اطلاع داریم، اظهار داشت: مقایسه البرز با سایر استانها بیانگر رشد تولید و اشتغالی است که استان را در تولیداتی چون کشاورزی، خوراک، صنعتی، دارو و قطعه سازی جزو رتبه های برتر کشور رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بانک ملی کشور با اشاره به دلایل موفقیت و ارتقاء تولیدات البرز، تصریح کرد: انسجام و هماهنگی بین مدیران استانی و دستگاهها، بانکها و فرمانداران در سطح بالاست و دومین دلیل موفقیت البرز، وجود بخش خصوصی قوی و کارآفرینان موفق است که کاربلد هستند لذا خروجی کشور در سطح برتر قرار گرفته و در این راستا هر کمکی لازم باشد در خدمت تولید کننده خواهیم بود.

مدیرعامل بانک ملی با اشاره به همکاری و هماهنگی خوب بین شبکه ای، گفت: برای بخشودگی جرائم دستوراتی از مرکز ابلاغ شده که در صورت استمهال پرداخت، جرائم به پایان دوره منتقل می شود لذا بانکها بر روی دریافت جرائم اصرار ندارند مگر اینکه پرداخت به تعویق بیافتد.

حسین زاده با اشاره به سیاست بانکها، گفت: هیچ بانکی تمایل به تملیک بانک ندارد لذا برای هیچ واحدی که فعال باشد این امر محقق نخواهد شد و تنها واحدهای رها شده و برای برگرداندن به چرخه تولید، تملیک بانکی صورت می گیرد.

این مقام مسئول با عنوان اینکه با وزارت صنایع توافق صورت گرفته که شرایط راحت‌تری فراهم شود، اضافه کرد: بعد از پیگیری استاندار البرز، واحدهای تحت تملک بانکها با شرایط آسان به چرخه تولید باز خواهند گشت. 

مدیرعامل بانک ملی کشور، گفت: سرمایه در گردش یکی از اولویت های شبکه های بانکی است و این سیاست برای ادامه فعالیت لازم الاجرا ست.

وی به فروش واحدهای تولیدی اشاره کرد و اظهار داشت: واحدی که فروش قابل توجهی داشته باشد برای سرمایه در گردش دارای اولویت است بنابراین متناسب با بانک مرکزی برای پرداخت سرمایه در گردش به آخرین صورت مالی، استناد می شود. 

این مقام مسئول گفت: با توجه به افزایش نرخ ارز، تقاضا از بانکها سه برابر شده و این درحالی ست که منابع بدون هیچ افزایش اعتبار، طبق روال قبل باقی مانده است لذا یکی از دلایل کاهش و یا تعویق پرداخت، نداشتن بودجه و اعتبار لازم است.

حسین زاده به مشکلات پیش آمده از سیل اخیر اشاره کرد و گفت: بر بانکها تکلیف شده که برای پل، مسکن، زمین های کشاورزی و نیازهای زندگی مبالغ هنگفتی به وزارت جهاد کشاورزی پرداخت شود و این پرداخت ها در کنار تکالیف گذشته از سرعت کار می کاهد.

وی در ادامه به تسهیلات بانکی سیل زدگان نیز اشاره کرد و گفت: تکالیف بر عهده بانکها گذاشته شده و پرداخت با کمترین زمان انجام می شود و طبق آخرین آمار و با توجه به اطلاع از نیاز مردم ساعات کاری بانکها افزایش یافته و تاکید داریم که درصد قابل توجهی از پرونده های مسکن بعد از تکمیل، بدون وقفه پرداخت می شود.

وی با تاکید بر اینکه استان باید در تولید و اشتغال پویا و فعال باشد، اظهار داشت: اگر واحد تولیدی زودتر به بهره برداری برسد، بسیاری از مشکلات حل و فصل می شود و در این راستا همجوار بودن دو شهر کرج و تهران، اکثر دفاتر شرکت های تولیدی را در تهران مستقر کرده لذا تسهیلات بیشتری از بانکهای پایتخت دریافت می کنند و با توجه به این مورد، پرداختی در استان ندارند.

حسین زاده در ادامه این جلسه در جمع خبرنگاران نیز حاضر شد و گفت: گزارش فعالیت البرز بین استان های دیگر با موفقیت عمل کرده و جا دارد از استاندار و سایر مدیران قدردانی کرد چراکه توانسته اند در بسیاری از شاخص های رتبه نخست را کسب کنند و برای حفظ آن، وظیفه رشد و توسعه در همه زمینه ها از طرف مدیران کشوری نیز دنبال می شود.

وی اظهار داشت: حمایت از واحدهای تولید و تامین سرمایه در گردش جزو اولویت های مرکز است. همچنین اگر واحد تولیدی مشکل مالی دارند مقرر شد مجدد به چرخه تولید برگردانده شود و در شرایط فعلی کشور این همت با تاکید بسیار دنبال خواهد شد.

مدیرعامل بانک ملی کشور در ارتباط با وام ازدواج، گفت: سال گذشته بالغ بر یک میلیون نفر از شبکه بانکی وام ازدواج دریافت کردند و امسال نیز این رویه دنبال می شود و اگر وقفه‌ای نیز ایجاد شود به دلیل اولویت وام های سیل زدگان خواهد بود اما امر خیر ازدواج جوانان نیز مدیران بانکی را به این امر متعهد می کند.

وی با اشاره به بلوکه کردن بخشی از تسهیلات توسط بانکها، گفت: گرفتن وثیقه و نگهداری بخشی از وام جزو تخلفات بانکی محسوب می شود که گاها توسط بعضی بانکها صورت می گیرد و حتی بانک مرکزی این مورد را خلاف قوانین بانکی می داند و تاکید می شود بانکها از ابن موارد جلوگیری کنند.

حسین زاده در ارتباط با کاهش نرخ سود تسهیلات، گفت: تعیین نرخ سود وام، توسط بانکها مشخص نمی شود لذا شورای پول و اعتبار با درنظر گرفتن تمام جوانب، نرخ تسهیلات را اعلام می کنند.

مدیرعامل بانک ملی کشور در پایان به تسهیلات یارانه‌دار اشاره کرد و گفت: این وام‌ها از منابع تولیدی با نرخ هایی که گاهی به 11 درصد هم می‌رسد پرداخت می شود لذا واحدهای تولیدی می توانند از این تسهیلات نیز  استفاده کنند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: محمدرضا حسین زاده مدیرعامل بانک ملی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۱۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود

امتداد - با عملیاتی شدن مدل جدید اعتبارسنجی عواملی مثل محکومیت مالی، جرایم رانندگی و صدک بندی یارانه هم در نظر گرفته می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مهران محرمیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد.

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

منبع: ایلنا

    برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • آکسیوس : آمریکا تحویل یک محموله مهمات به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است
  • رسانه‌ عبری: بایدن ارسال سلاح به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان