Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم وفناوری ایسکانیوز، در رابطه به همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: در این واحد دانشگاهی اکثر شرکت‌ها در بخش بلوک‌سازی و معماری فعالیت خوبی را به منصه ظهور رسیده است. همچنین با شهرداری نیز در حوزه طراحی میادین پروژه‌هایی را در دست اجرا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که امیدواریم طرح‌های دانش‌بنیان در واحد دانشگاه دماوند با شتاب بیشتر انجام شود، افزود: با توجه به پتانسیل و قابلیت این منطقه قرار است که طرح دهکده سلامت سالمندان را در شرق تهران به همت این واحد دانشگاهی و خیرین حوزه سلامت اجرا شود. به طور یقین اجرای این طرح دانش‌بنیان فکری و علمی در آمدی برای این واحد دانشگاهی ایجاد خواهد کرد.

صفری با اشاره به این‌که هنوز محصول تولیدی شرکت‌های دانش‌بنیان به مرحله تجاری سازی نرسیده است، افزود: در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برنامه‌هایی را در جهت شناسایی بازار هدف و رونق کسب وکار این شرکت‌ها در دستور کار خود قرار داده است. هم‌اکنون در بلوک سازی طرح میادین شهرداری پژوهش‌های به ثمر رسیده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با تاکید براین‌که حضور شرکت‌های دانش‌بنیان انگیزه افراد تحصیل‌کرده را برای همکاری بادانشگاه‌ها کمک می کند و نیز باعث می‌شود که دانشجو نسبت به آینده احساس یاس و ناامیدی نکنند.

وی ادامه داد: از دیگر برنامه‌های این واحد اجرای طرح پایش است که با رویکرد هدفمندکردن پایان‌نامه‌ها، تحقیقات و کاربردی‌شدن آن در راستای نیازهای شهرستان و در سطح کلان نیز در زمینه انرژی و مواد، بسترهایی را فراهم کرده است.

به گفته وی از دیگر اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی دماوند ایجاد و توسعه مراکز آموزشی و مهارتی از طریق مدارس سما بوده که در حال پیگیری و انجام است.

وی درباره برنامه‌های سال جاری حوزه پژوهش این واحد دانشگاهی نیز گفت: از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه پژوهش در سال ۹۸ فعال‌ترشدن مرکز تحقیقات بتن و آسفالت دانشگاه و توجه بیشتر به امور دانش‌بنیان است. در کنار این موارد، پیگیری قراردادهای انجام‌شده در سال گذشته و تکمیل و ساخت چند محصول نوآورانه و اقدام برای ثبت اختراع و تجاری‌سازی آنها، مذاکره با سازمان‌های مختلف برای اخذ طرح‌های برون‌دانشگاهی در حوزه تخصصی پژوهشگران دانشگاه و برگزاری استارت‌آپ مشترک با سایر واحدها در زمینه انرژی از دیگر برنامه‌های امسال حوزه پژوهش واحد دماوند است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند افزود: برای ارتقای سطح علمی دانشجویان سمینارهایی را با حضور برخی از شرکت‌های دانش‌بنیانی برگزار کردیم.

انتهای پیام/

169 / 156 دانش بنیان دهکده سلامت سالمندان دانشگاه آزاداسلامی دماوند تولید محصول تجاری سازی بازار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان تولید محصول تجاری سازی بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۶۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم

مریم خوش‌سخن‌مظفر، رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه «بوت کمپ» آموزشی در دو بخش دانش‌آموزی و دانشجویی در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این رویداد شناخت استعداد‌ها در حوزه بازی‌سازی، انتقال تجربیات بین مربیان این حوزه و صاحبان ایده و آشنایی فناوران با مباحث کسب‌وکار بوده و دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این رویداد با پارک علم و فناوری و صندوق پژوهش و فناوری کریمه همکاری داشت.

وی افزود: در برگزاری این دوره آموزشی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، حوزه‌های علمیه و مؤسسات متعدد و تعدادی از معلمان و افرادی به‌صورت آزاد پذیرش شدند. در این رویداد حدود ۱۱۵ ایده داوری شدند و در داوری اولیه تعدادی از این ایده‌ها که دارای نمونه اولیه بودند یا یک ایده جالبی برای بازی‌سازی داشتند، انتخاب و به دوره‌های آموزشی بوت کمپ راه یافتند.

رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم «بوت کمپ» برگزار شده در این دوره را با محور آموزش در حوزه بازی‌سازی به همراه پرسش و پاسخ معرفی کرد و ادامه داد: در برگزاری این رویداد کارگاه‌های شناخت بازی برگزار و از حضور استادان مختلف در حوزه‌های مختلف بازی‌سازی استفاده شد. در بخش دیگر بوت کمپ، فناوران و ایده پردازان به معرفی بازی‌های خودشان پرداختند و توسط داوردان ارزیابی شدند.

خوش‌سخن‌مظفر با بیان اینکه دومین روز از برگزاری «بوت کمپ» به مباحث کسب‌وکار، تیم سازی، نحوه کار تیمی و چگونگی ارائه دادن ایده و راه‌های موفقیت کسب‌وکار اختصاص داشت، گفت: برگزیدگان دو حوزه دانش‌آموزی و دانشجویی در مراسم اختتامیه رویداد گیم تایم معرفی و از آنها قدردانی خواهد شد.

وی مطرح کرد:‌ دانشگاه آزاد اسلامی چند سالی است که رویکرد خود را به سمت کارآفرینی تغییر داده و تلاش می‌کند از طریق مرکز رشد واحد‌های فناور رویداد‌های حوزه‌های تخصصی را برگزار کند در همین راستا از آبان ماه ۱۴۰۲ رویداد «گیم تایم» در حوزه بازی‌سازی آغاز به کارکرد. بوت کمپ‌ها یک دوره آموزشی فشرده و مهارتی هستند که فرد با شرکت در آن دوره آموزشی با حضور در فرایند‌های منظم هر روزه می‌تواند دانش کاربردی خود را به‌صورت مشخص و تخصصی افزایش دهد و بعد به‌صورت کاملاً حرفه‌ای وارد حوزه مورد نظر بشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟