Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این روز‌ها بسیاری از مردم برای پرداخت جریمه خودرو‌های خود از سامانه اینترنتی راهور ۱۲۰ استفاده می‌کنند، چراکه سامانه‌های پرداخت اینترنتی در تسهیل بسیاری از کار‌ها نقش بسزایی دارند.

اما اخیراً شهروندانی که از طریق سایت راهور ۱۲۰ اقدام به پرداخت جرایم خودروی خود کرده اند، با مشکل مواجه شدند و با وجود پرداخت هزینه خلافی خودرو به صورت اینترنتی، در سیستم ناجا همچنان دارای خلافی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سامانه پرداخت اینترنتی خلافی خودرو با دریافت مبلغ جریمه، خلافی افراد را تسویه نمی‌کند و شهروندانی که خودرو آنها توقیف شده و در پارکینگ است، نمی توانند خودرو را ترخیص کنند.

در همین زمینه سردار سید کمال هادیان‌فر رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره صفر نشدن خلافی خودروهایی که در سامانه راهور ۱۲۰ خلافی خود را پرداخت کرده‌اند، اظهار کرد: پرداخت جریمه از طریق سایت راهور ۱۲۰ به دلیل وجود داشتن بانک های واسط به مشکل خورده چرا که این بانک‌ها پول را بیش از حد در حساب های خود نگه می دارد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه هر زمان که تاییدیه پرداخت به دست اجراییات برسد، سیستم اجراییات خلافی ها را صفر می کند، گفت: البته یکی از مشکلاتمان بحث USSD‌ هاست که بانک‌های واسط خودشان به عنوان بانک عامل نیستند در صورتی که در گذشته فقط یک بانک عامل داشتیم که به لحظه صدور تاییدیه ها انجام می شد.

وی ادامه داد: برای راحتی کار مردم USSD‌ها را توزیع کردند و به بانک‌های غیرعامل واگذار شده است، این بانک ها مقداری از پول را متوقف می‌کنند تا از سود آن بهره‌مند شوند.

سردار هادیان‌فر با اشاره به اینکه این اقدام با نیت کسب سود بیشتر انجام می شود، افزود: بانک ها قصد دارند از وجود پول در حساب های خودشان سود بیشتری ببرند و به نوبت اقدام به واریز مبالغ به خزانه دولت می کنند که این موضوع اشکال دارد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا ادامه داد: من این گزارش را قبلاً هم دریافت کرده‌ام و بعضی از افراد هنگام مراجعه به مراکز شماره‌گذاری برای نقل و انتقالات خودرو گرفتار این موضوع  شده بودند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای در رابطه با این موضوع برگزار کرده‌ایم ، در این راستا  با ساز و کارهای بستری را به وجود آوریم  تا برای کسانی که بلافاصله پول‌ها را جابجا می‌کنند، تاییدیه ای صادر شود، گفت: در این میان امکان توقف پول در بانک وجود ندارد و این مبلغ در اختیاربانکی که به بانک عامل نزدیک تراست قرار می گیرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۰۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین علت تصادفات درون‌شهری کردستان اعلام شد

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان کردستان مهم‌ترین علت رخداد تصادفات درون‌شهری استان را در فروردین سال جاری اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی پلیس راهور، سرهنگ رضا همتی‌زاده اظهار کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل آمار تصادفات در فروردین ماه عدم توجه به جلو با ۴۰ درصد و عدم رعایت حق تقدم با ۳۲ درصد و تخطی از سرعت مطمئنه با ۲۸ درصد مهمترین علت رخ داده تصادفات درون شهری بوده است.

وی افزود: در فروردین سال‌جاری تصادفات فوتی در مقایسه با مدت مشابه با سال گذشته ۱۰۰ درصد کاهش، تصادفات جرحی ۱۵ درصد کاهش و تصادفات خسارتی ۲۰ درصد افزایش داشته است.

رئیس پلیس راهور کردستان خاطرنشان کرد: به‌رغم وجود تعطیلات نوروزی که افزایش سفرها را در پی داشته است، با برنامه‌ریزی پلیس، جلب همکاری سازمان‌های مرتبط و همچنین حضور پررنگ کارکنان، تصادفات فوتی و جرحی در ماه اول سال کاهشی بوده است.

همتی‌زاده اضافه کرد: در عین حال توجه و برنامه‌ریزی پلیس راهور در اردیبهشت و ماه‌های گرم سال، کاهش تصادفات موتورسیکلت را در پی افزایش استفاده شهروندان از این وسیله نقلیه داشته است که همواره بیشترین تصادفات جرحی را در شش ماهه اول سال به خود اختصاص می‌دهد.

وی تصریح کرد: تصادف عابران پیاده با ۶۰ درصد و موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد بیشترین عوامل شکل‌گیری تصادفات درون شهری در فروردین ماه بوده که از رانندگان و راکبان موتورسیکلت‌ها درخواست می‌شود با رعایت قوانین و مقررات ترافیکی، عدم تخطی از سرعت مطمئنه و تردد نداشتن در پیاده‌رو، از وقوع تصادفات جرحی با عابران پیاده که بیشترین آمار تصادفات درون‌شهری استان را به خود اختصاص می‌دهند پیشگیری کنند.

کد خبر 747797

دیگر خبرها

  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • عابدینی: برند معنوی باشگاه پرسپولیس را فروختند/ با اهدای ۵ درصد سهام به پیشکسوتان شق‌القمر می‌کنند
  • بیشترین علت تصادفات درون‌شهری کردستان اعلام شد
  • برنامه ریزی برای تسریع در تعیین تکلیف خودرو‌های رسوبی
  • وانتی ها و چرخی های تهران بخوانند ؛ شهربانان در کمین کسانی که سد معبر می کنند
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • برخورد پلیس راهور اصفهان با تغییر وضعیت ظاهری خودرو‌ها
  • پلیس راهور: قانون افزایش جرایم راهنمایی و رانندگی ابلاغ نشده است
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ بهانه جدید کلاهبرداران سایبری