Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@10:16:32 GMT

نعیم قاسم: معامله قرن پیش از آغاز شکست خورد

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۱۱۲۳۸

نعیم قاسم: معامله قرن پیش از آغاز شکست خورد

به گزارش ایکنا به نقل از العالم؛ شیخ نعیم قاسم، معاون دبیر کل حزب الله لبنان در گفت‌و‌گو با روزنامه «الجمهوریه» لبنان اظهار کرد که عامل شکست این طرح، این بود که «مهم‌ترین اصل برای موفقیت هر طرح علیه فلسطین این است که برخی از مردم فلسطین در آن مشارکت داشته باشند و این طرح را بپذیرند».

وی با بیان اینکه کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، «نمی‌توانند سهم مردم فلسطین را بفروشند»، درباره علت این مسئله گفت که اعراب قادر نیستند از عملیات فروش حمایت کنند، به خاطر اینکه «فلسطینی‌ها در آن مشارکت ندارند، به همین دلیل، این معامله شکست خورده است»

معاون دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: «از عوامل شکست عوامل قرن این است که هر آنچه رؤسای جمهور پیشین آمریکا از آن می‌گریختند، بدین معنا که قصد داشتند راهکاری ارائه دهند که مردم فلسطین بخشی از آن نباشند، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا [آن را] انجام داد، وی راه را به روی راه حل بست؛ زیرا زمانی که می‌گوید قدس پایتخت اسرائیل است، معنایش این است که وی به مردم فلسطین می‌گوید که من نیاز به موافقت یا امضای شما ندارم».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیخ نعیم قاسم تصریح کرد: هدف نشست بحرین، علنی کردن عادی‌سازی روابط بین صهیونیست‌ها و اعراب بود

وی با تأکید بر اینکه تصمیمات آمریکا با وجود ملت فلسطینی که می‌گوید «نه» و حضور یک جریان مقاومت، اجرایی نمی‌شود، درباره نشست بحرین که گام مهمی برای نابودی مسئله فلسطین است، اظهار کرد: « به نظر من روندی که در بحرین رخ داد، هدف اصلی آن، معامله قرن نیست، بلکه نشان‌دادن ظاهری عادی‌سازی [روابط کشورهای] عربی با اسرائیل است. زیرا هر کس، به اظهارات و مواضع بنیامین نتانیاهو نخست وزیر دشمن [صهیونیستی] طی چند سال گذشته بنگرد، می‌بیند که وی بر راه حل با عرب‌ها متمرکز است تا بتواند حمایت [کشورهای] عربی از مردم فلسطین را سلب کند و فضایی را به وجود آورد که بر مردم فلسطین فشار وارد شود تا راهکار [پیشنهادی صهیونیستها] را بپذیرند».

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا نعیم قاسم معامله قرن آمریکا قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۱۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند

ایده «دو دولتی» یکی از طرح‌های مناقشه‌برانگیزی است که هم در فلسطین و هم در رژیم صهیونیستی مخالفان جدی‌ای دارد، اما امریکا و شماری از متحدان اروپایی تل‌آویو، آن را نسخه نجات‌بخش شرایط فعلی می‌دانند.

به گزارش ایسنا، «اصغر زارعی»، کارشناس مسائل منطقه پذیرش طرح دو دولتی را رسمیت بخشیدن به رژیم صهیونیستی توصیف و تأکید کرد این طرح به لحاظ حقوقی هم مبنای قابل قبولی ندارد.

او در گفت‌وگو با «نورنیوز» در خصوص مطرح‌شدن ایده عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی از کشورهای عرب منطقه به خصوص عربستان و طرح موضوع دو ملیتی در مسئله فلسطین اظهارداشت: پس از گذشت ۸ ماه از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» و شکست‌ رژیم صهیونیستی از دست‌یابی به اهداف ابتدایی همچنین افزایش فشارهای بین‌المللی بر این رژیم جنایتکار در خصوص نسل‌کشی در غزه، موضوع فلسطین و آزادی قدس به یک گفتمان جهانی تبدیل شد.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی امروز از جانب متحدان سنتی خودش از جمله اروپا و آمریکای شمالی هم احساس تهدید می‌کند، گفت: رژیم صهیونیستی پیش از طوفان الاقصی به دنبال گسترش روابط خارجی خودش، تلطیف و بهبود روابط با کشورهای متخاصم و از جمله برخی کشورهای اسلامی و عربی بود و گام‌های بزرگی را همچون طرح ابراهیم برداشت، اما امروز شاهدیم که پس از گذشت ۸ ماه از فجایع غزه پرونده طرح صلح ابراهیم بسته شده است.

زارعی افزود: یکی از تلاش‌های پنهان رژیم صهیونیستی و آمریکا این است که وانمود کنند کماکان روابط میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی از جمله عربستان، مصر و اردن عادی است و تغییری در روابط رژیم اسرائیل با این کشورها ایجاد نشده است.

زارعی تصریح کرد: در واقع یکی از مطالبه‌های اسرائیل و آمریکا از رهبران کشورهای عرب منطقه این است که آنها در مقابل فشار افکار عمومی و مقاومت‌ها علیه رژیم صهیونیستی در منطقه مقابله کرده و اجازه ندهند که این مقاومت‌ها و فشارها علیه تل‌آویو افزایش پیدا کند.

این کارشناس مسائل منطقه ادامه داد: آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش جدی زیادی را جهت متقاعدکردن رهبران کشورهای عرب منطقه در راستای حمایت از آنها انجام می‌دهند و با مطرح‌کردن وعده‌هایی از جمله حمایت‌های نظامی با استفاده از تجهیزات و تسلیحات مدرن تحت لوای پروژه موهوم «ایران‌هراسی» و البته وعده ساخت نیروگاه اتمی برای آنها، تلاش می‌کنند تا رهبران کشورهای عرب منطقه را با خود همراه کنند.

وی با بیان اینکه راهکار دو دولتی برای حل مسئله فلسطین از اساس غیرمنطقی است، تصریح کرد: پذیرش طرح دو دولتی در واقع رسمیت‌بخشیدن به یک رژیم نامشروع و منحوس است که بیش از ۷۵ سال است سرزمین‌های فلسطین را غصب کرده است. پذیرش این موضوع، همان چیزی است که جریان سازشکار در منطقه، در کرانه باختری و جریان محمود عباس و امثال آنها به آن رویکرد مثبت داشته و آن را پذیرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • تشییع پیکر مطهر ٢ شهید گمنام در کرمان و رفسنجان/وداع با فرزندان روح الله در ديار حاج قاسم
  • هشدار درباره شکست کی‌یف بدون کمک نظامی غرب
  • تحولات اوکراین|هشدار درباره شکست کی‌یف بدون کمک نظامی غرب
  • حزب‌الله: قدرت مقاومت فراتر از آن است که به نمایش گذاشته است
  • شیخ نعیم قاسم: دشمن قدرت حزب‌الله را دست‌کم نگیرد
  • سفیر فلسطین در مقر سازمان ملل در وین: دیگر در جلسات گزارشی از غزه ارائه نمی‌دهم
  • مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان
  • روز خلیج فارس با شهنواز