Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از یزد، مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری  در نشست مدیران کل امور اجتماعی فرهنگی استانداری‌های کشور که با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان اجتماعی کشور در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور تشکیل گردید اظهار کرد: نظر من این است تا زمانی که همه آحاد جامعه درگیر موضوع آسیب های اجتماعی نگردند، مسئله‌های اجتماعی حل نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فخرالسادات خامسی‌هامانه گفت: تا زمانی که دیالوگ ها و دغدغه ها یکی نشود و از سیاست‌گذاران و مسئولان تا آحاد جامعه، دغدغه‌مند و حساس و مسئول در این موضوعات نشوند، رفع معضلات و توسعهٔ اجتماعی محقق نمی گردد.  

مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری یزد افزود: دیگر زمان خط کشی کردن و خط قرمز قرار دادن برای بسیاری از معضلات اجتماعی گذشته و متأسفانه زمان ثابت می‌کند که کم توجهی و بعضأ کتمان این مشکلات، تا چه میزان خانمان سوز و آسیب زا بوده است.

خامسی ادامه داد: داشتن نقشه راه جامع و مشترک در اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی و جلوگیری از پراکنده کاری و موازی‌کاری ها و اعمال سلایق شخصی و بعضا گروهی و جناحی یکی از موانع رسیدن به نتیجه مطلوب در این مسیر است.

مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری یزد همراهی همه سلایق و گرایش های فکری را لازمه موفقیت سیاست ها و راهکارهای کنترل و کاهش آسیب  های  اجتماعی و برنامه های آن برشمرد و از دبیر شورای اجتماعی کشور درخواست نمود با استفاده از جایگاه قانونی این شورا و اهمیت آن در نظر مقام معظم رهبری، مسئولان استانی را در تحقق این مهم یاری دهند.   

وی گفت: در استان یزد تجربه های خوبی از همگرایی‌های کم نظیر اجتماعی جهت دست یافتن به موفقیت های علمی به ویژه در آموزش و پرورش داشته ایم؛ استفاده از این تجربه ها جهت همراه کردن آحاد جامعه در کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی رهگشا خواهد بود.

دبیر کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده استان یزد با اشاره به افول سرمایه های اجتماعی و برخی شکاف های ایجاد شده در بین کارگزاران و مردم گفت: جای خالی گفت‌وگوهای اجتماعی و ارتباطات دوسویه دولت ملت در بسیاری از طرح‌ها و برنامه ها محسوس است.

وی تصریح کرد: در بسیاری از موارد کافی است که شنونده‌های خوبی باشیم و زمینه را برای طرح بی پرده مشکلات و برخی انتقادات از سوی مردم فراهم سازیم.

خامسی با اشاره به برخی از اثرات مثبت برنامه‌های گفت‌وگو محور اجتماعی در یزد افزود: باید همه تلاش خود را به کار بگیریم تا همهٔ دستگاه ها و اقشار مردم دغدغه‌مند و درگیر مباحث اجتماعی گردند؛  تا زمانی که همه همگرا و همگام و همفکر و همدل نشویم ، دست یافتن به جامعه ای سالم و خالی از معضلات اجتماعی  میسر نمی گردد.

مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری یزد در بخش دیگری از سخنان خود به بیان مشکلات در مورد شناسایی آسیب های اجتماعی در استان ها پرداخت و گفت: مشکل ما در این خصوص در دو بخش امنیتی و محرمانگی اطلاعات و دیگری متفاوت بودن آمارهای بخش های مختلف حوزه آسیب‌های اجتماعی است.  

این مسئول اظهار کرد: استان یزد در مقایسه با دیگر استان‌ها در حوزه حاشیه‌نشینی، سومین استان مهاجرپذیر کشور می باشد.

وی افزود: در آسیب طلاق و اعتیاد هرچند جزو 10 استان نخست کشور نیستیم ولی برنامه ریزی و توجه به نرخ رشد این دو آسیب در استان،  ضروری است.

وی در پایان گفت: خوشبختانه رویکرد مشارکتی و استفاده از نهادهای مدنی و بهره گیری از سلایق فکری گوناگون در  استان یزد وجود دارد و با برنامه  های مناسب  نهادهای اجتماعی استان در سالهای اخیر، به نسبت بسیاری از استانها، برنامه ریزی های موفقی در حوزه کنترل و کاهش بعضی از آسیبها مانند طلاق  داشته ایم .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی اجتماعی و فرهنگی پوست جامعه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۲۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا


به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما ، مرکز اصفهان ؛ سرپرست فرمانداری ویژه کاشان در پانزدهمین جلسه ستاد اجرایی کنگره ملی شهدا با بیان اینکه ماموریت ها، اجزا و شئون کنگره ملی شهدای کاشان باید بین اقشار مختلف تقسیم شود گفت: هنرمان باید این باشد که اینگونه یادواره‌ها و کنگره‌ها مردمی برگزار شود.


حمید رضا محمدی فشارکی پاسداشت شهدای گرانقدر کنگره ملی دارالمومنین کاشان را برای همگان افتخار دانست و افزود: بازخوانی یاد و خاطره شهدا برای نسل کنونی ضروری است.


وی با بیان اینکه به برکت وجود مقدس شهدا مشکلات معیشتی و اقتصادی جامعه برطرف خواهد شد، گفت: با وجود این مشکلات بعضی جا‌ها مانند یادواره شهدا نیاز داریم که مردم تخلیه و آرام شوند.

دیگر خبرها

  • خواص یخ هندوانه برای پوست چیست؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است
  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • بیش از ۱۰ برنامه فرهنگی ورزشی در خلیل آباد اجرا می‌شود