Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: به نظر می‌رسد طرح ال‌آرتی توسط شهرداری تهران و پیاده‌راه کردن بخش‌هایی از خیابان‌های مهم شهر به دور از نگاه پوپولیستی رایج در برخی دوره ها و با ملاحظات فنی، اقتصادی و تاریخی تدوین شده باشد.

محمدرضا نجفی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به طرح شهرداری تهران برای راه‌اندازی قطار سبک شهری، گفت: ایده شهرداری تهران برای احداث احتمالی خطوط ال‌آرتی (قطار سبک شهری) در خیابان‌های ولی‌عصر، انقلاب و جمهوری مبتنی بر امکان‌سنجیِ فنی و اقتصادی و ملاحظه حقوق متوازن شهروندان و ذینفعان آن پروژه ها و نیز با توجه به کارکردهای چندوجهی فرهنگی، تاریخی، زیست محیطی و گردشگری خواهد بود که در دست مطالعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: پروژه قطار سبک شهری در کنار سایر پروژه‌های در دست مطالعه یا در حال اجرای شهرداری تهران می‌تواند منجر به بهبود فضای زندگی شهروندان و ارتقاء کمی و کیفی عملکرد خدمات عمومی شهر شود و بین اجزای مختلف متاثر از این پروژه‌ها، تعادل و توازن بهتری نسبت به شرایط اداره شهر در گذشته برقرار می‌کند. با نگاه به برخی رویکردها و پروژه های اخیر شهرداری تهران، در حد اطلاع کلی بنده، عقلانیت، جوانب کارشناسی و جامع‌نگری در حد قابل قبولی مشاهده می شود. قاعدتا این پروژه‌ها به طور اصولی منافع و مصالح ذی‌نفعان متکثر و متنوع شهرداری را در بلند مدت به نحو مناسب تری تامین خواهد کرد.

وی یادآور شد: شهرداری تهران در ادوار اخیر میراث دار ده‌ها هزار میلیارد تومان بدهی روبه تزاید است، اداره کلانشهری مثل تهران با این حجم عظیم از بدهی، مدیریتی بسیار متعهدانه، راهبردی و مشارکتی می طلبد.

نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: اداره تهران به رویکردی ملتزم به مبانی عملی، خدامحور، مردم‌ دار و کارامد و پاکدست نیاز دارد که به لطف خداوند رحمان شورای شهر و شهرداری تهران تا حدود زیادی واحد این الزامات و اقتضائات هستند.

نجفی متذکر شد: شهرداری تهران در یکی از سخت‌ترین دوران‌های حیاتش قرار دارد و قطعا انجام این مسئولیت با توجه به عدم تناسب درآمدهای پایدار و کم ضرر با هزینه های سنگین و رو به رشد شهر موجب محدودیت در حفظ و توسعه خدمات شهری و کاری سخت و دشوار خواهد بود. تراکم‌فروشی یا همان آسمان‌فروشی، تغییر کاربری‌های پر مفسده و خسارت، فروش‌ املاک و دارائی‌های نقد شونده، استقراض و فروش‌های تراکم سیار و ... از مبادی درآمدی با خسارات پایدار بوده است که دست کم در آن ابعاد امکان استمرار ندارد.

وی افزود:‌ شهرداری تهران برای انجام امور جاری و توسعه زیرساخت و خدامات شهری به شدت با محدودیت  منابع روبروست و بایستی با نگاه علمی و بهره گیری از ظرفیت‌های تجربی و مدیریتی و اختصاص منابع به فعالیتهای اولویت‌دار با جذب مشارکت و ارتقاء عملکرد، مسئولیت تاریخی و ملی خود را به احسن وجه به انجام رساند.

نجفی در پایان گفت: ان‌شاءالله شورای شهر و شهرداری تهران با بکارگیری ابزارهای نوین مالی زمینه حضور و مشارکت بخش خصوصی داخلی و خارجی را برای تامین نیازهای پایتخت فراهم آورند. بدیهی است نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، آمادگی دارند تا در صورت لزوم، حمایت تقنینی لازم را داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ال ار تی شهرداري تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۹۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی

معاون شهرداری رفسنجان با اشاره به اینکه اولویت اصلی این نهاد تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است؛ از تکمیل عملیات عمرانی ۲ میدان شهید عباس‌زاده و میدان واقع درشهرک یادگار امام خبر داد.

 به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو سید علی پورباقری معاون شهرسازی و امور زیربنایی شهرداری رفسنجان با اعلام این خبر گفت: اولویت اصلی مدیریت شهری در سال جاری تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است که در حال حاضر بیش‌از ۲۰ پروژه وجود دارد که مراحل پایانی خود را طی می‌کنند
وی با اشاره به تکمیل عملیات بازپیرایی میدان شهید عباس‌زاده در مساحت بالغ بر ۲۸۰۰ مترمربع، افزود: باتوجه به موقعیت مکانی این میدان در ورودی شهر و حاکم بودن شرایط ترافیکی بر ان عملیات بازپیرایی ان اجرا و هم‌اکنون به اتمام رسیده است.
او با اشاره به عملیات احداث میدان جدید در شهرک یادگار امام در مساحتی بالغ بر ۱۵۰۰ مترمربع، بیان کرد: ورودی شهرک یادگار امام از سمت خیابان پلیس و همجوار بودن با اردوگاه فعلی سبب‌شده این معبر یکی از ورودی‌های پر تردد به‌شمار آید که نیازمند ایمن سازی و اصلاح هندسی بود که در همین راستا عملیات اصلاح هندسی و احداث میدان در دستور کار قرارگرفت و اجرا شد و هم‌اکنون احداث این میدان تکمیل و به بهره برداری رسیده است.
پورباقری افزود: انجام عملیات خاکبرداری، خاکریزی، جدول‌گذاری و سنگ‌فرش، ایجاد فضای سبز، نورپردازی از جمله مهمترین اقدامات اجرا شده دراین دو پروژه است.

دیگر خبرها

  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی