Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه شناسایی مزارع بیت‌کوین به دلیل حجم مصرفی برق‌شان امکان‌پذیر است، گفت: به‌زودی آیین‌نامه اصلاح تعرفه‌های برق بیت‌کوین در هیات وزیران مطرح می‌شود. ناطقان: محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به اینکه افزایش  فعالیت بیت‌کوین‌ها  (تولید ارز دیجیتالی) مصرف برق را در کشور بالا برده است، گفت: قیمت پایین و تقریبا رایگان برای تولید ارز دیجیتال سبب شده مزرعه‌های تولید بیت‌کوین روز به روز افزایش یابند لذا به‌منظور جلوگیری از مصرف بی‌رویه برق، دولت باید مبنای قیمت‌گذاری برق آن‌ها را منطقی کند، تا علاوه بر امکان انجام فعالیتی اقتصادی و ارزآوری برای کشور، هزینه برق این شرکت‌ها با توجه به میزان مصرف آن‌ها تعیین شده و وزارت برق متضرر نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شناسایی مزارع بیت‌کوین به دلیل حجم مصرفی برق‌شان امکان‌پذیر است

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر تولید بیت‌کوین در ایران به معنای تولید کالای ارزان و صادرات این تولیدات با قیمت ناچیز به کشورهای دیگر است، ادامه داد: امکان شناسایی مزارع کوچک و بزرگ بیت‌کوین به دلیل حجم و بار مصرفی بالای برق آن‌ها به راحتی امکان‌پذیر است.

به‌زودی آیین‌نامه اصلاح تعرفه‌های برق بیت‌کوین در هیات وزیران مطرح می‌شود

وی همچنین خبر داد: طبق آخرین صحبت‌هایی که شخصا با وزیر نیرو داشته‌ام وزارتخانه نیرو، شناسایی و مشخص کردن هزینه برق این مزارع را آغاز کرده و قرار است به زودی آیین‌نامه اصلاح تعرفه‌های برق آن‌ها در هیات وزیران مطرح شود.  

چوب حراج به برق ایران زده‌اند!

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در ادامه توضیح داد: قرار نیست فعالیت بیت‌کوین‌ها تعطیل کنیم بلکه باید قیمت آن‌ها منطقی شود تا این مشکل جدید ایجاده شده در حوزه برق حل شده و مانع از خاموشی‌ها آن هم در فصل تابستان شد چراکه درحال حاضر چوب حراج به برق ایران زده‌اند!.

منبع: مهر برچسب ها: پور ابراهیمی ، مصرف برق ، مزارع بیت کوین ، شناسایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: پور ابراهیمی مصرف برق شناسایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۴۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب ایران کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را هفت درصد اعلام کرد و افزود: با وجود اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده، آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس است و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبه رو هستیم.

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سد‌های موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سد‌های تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد دانست و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سد‌های تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده که نشان دهنده ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و ادامه داد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم، با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

دیگر خبرها

  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • توخل: رسیدن به فینال امکان‌پذیر است/ کیم بیش از حد طمع کرد
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است