Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@05:54:28 GMT

آغاز به کار غرفه‌های رواق رضوی در قزوین

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۳۶۰۹۵

آغاز به کار غرفه‌های رواق رضوی در قزوین

غرفه‌های رواق رضوی در پنج محوریت ایجاد پاتوق عمومی کتاب، ایستگاه‌های هنری، ایستگاه‌های تبلیغاتی‌، ایستگاه‌های کودک و ایستگاه خدمت رسانی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ خدمت به مردم از اصول اساسی دین محسوب می‌شود به‌طوری خدمت به مردم اسباب ترقی ایمان و از اعمال برگزیده‌ مورد تاکید ائمه است، خادم‌یاران گردهم آمدند تا با نام حضرت ثامن‌الحجج(ع) در مسیر یاری رساندن به مردم باری از دوش حضرت ولی‌عصر (عج) را بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشست توجیهی مسئولین و خادم‌یاران نمایندگی آستان قدس رضوی در استان قزوین امروز(یک‌شنبه) در کانون فرهنگی هنری رشد برگزار شد.

حجت‌الاسلام روح الله فاطمیان در این نشست اظهار کرد: پذیرایی و توجه به زائرین امام رئوف کمتر از زیارت امام نیست و خدمت به مردم نشانده‌ی آن است که فرد خادمیار امام رئوف را حاضر و ناظر بر اعمال خویش می‌داند برای تقرب به خدا از هیچ کمکی به مردم کوتاهی نمی‌کند.

وی ادامه داد: یقین به نظارت خداوند بر اعمال اسباب چشم پوشی از مادیات است که موجب می‌شود فرد مسیر و مقصد خود را تنها در مسیر تقرب به خدا جست و جو کند.

سرپرست نمایندگی آستان قدس رضوی در قزوین در ادامه‌ عنوان کرد: نقطه‌ی عطف هیئت‌های مذهبی در ایام محرم و نقطه‌ عطف فعالیت‌های فرهنگی استان قدس رضوی در دهه‌ی کرامت است.

علی نبیی افزود: سال‌های گذشته فعالیت‌هایی در زمینه فرهنگی صورت گرفته‌است و برنامه آستان قدس رضوی در سال جدید کیفیت بخشیدن به فعالیت فرهنگی‌ است.

وجود 4هزار خادمیار در استان قزوین

این مسئول ابراز کرد: دهه‌ی کرامت زمان مناسبی برای ارائه‌ی فعالیت‌هایی فرهنگی و خدمت رسانی نظیر وقف النذر، محرومیت زدایی، جذب خادمین و ساماندهی است.

در ادامه این نشست علیرضا میرسلامی اذعان کرد: ماموریت خادم یاران آستان قدس رضوی شناخت امام رضا(ع) است و آنچه که به عنوان مسئولیت این ماموریت مطرح می‌شود خدمت به مردم است.

وی افزود: تجلی خدمت‌گذاری به مردم در دهه‌ کرامت با عنوان رواق رضوی ( راوق خدمت و محبت به رسم امام رضایی) در مناطق پرتردد شهر برگزار است.

مسئول فرهنگی نمایندگی آستان قدس رضوی قزوین ادامه داد: مهم‌ترین محوریت‌های برگزاری برنامه رواق رضوی، نشر معارف رضوی به عموم مردم، ایجاد بستر فعالیت برای تمام خادم‌یاران، استفاده از تمامی ظرفیت‌های محلی و استانی اشخاص، نهادها، و دستگاه‌ها و جلب مشارکت مردمی برای ترویج امام شناسی است.

وی درباره‌ی اقدامات اصلی خادم‌یاران در رواق رضوی عنوان کرد: غرفه‌های رواق رضوی در پنج محوریت ایجاد پاتوق عمومی کتاب، ایستگاه‌های هنری، ایستگاه‌های تبلیغاتی‌، ایستگاه‌های کودک و ایستگاه خدمت رسانی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

این مسئول گفت: همکاری و کمک‌رسانی خادمین در قالب‌های کوچک می‌توانند زمینه ساز اتفاقات بزرگ باشد و هرکس با توجه به شغل و استعداد خود و با نام امام رئوف در این حوزه قدم بردارد.

مسئول خادمیاران استان قزوین در ادامه‌ی صحبت‌ها ابراز کرد: سامانه‌ی خادم‌یاری آستان قدس رضوی از 20اردیبهشت 98 بسته شد، علت بسته شدن سامانه ثبت و سازماندهی خادمیاران دوره‌های قبلی است.

خدایار چگینی گفت: خادمیاران در سطح کشور 250هزار و استان قزوین 4هزار نفر هستند که با بررسی‌های لازم متوجه عدم ثبت صحیح خادمیاران شده‌ایم که برای برطرف کردن مشکلات نیازمند همکاری‌ کانون‌های محلی و موضوعی هستیم.

فعالیت 70کانون موضوعی و محلی

وی تصریح کرد: وظیفه‌ شناسایی خادمیاران و گزینش افراد برای خدمت در آستان قدس رضوی بر عهده‌ی کانون‌های محلی است که برای سهولت در کار سامانه‌ای طرح آموزش و تربیت تسهیل‌گر از سوی آستان قدس رضوی انجام خواهد شد.

این مسئول افزود: جذب نیروی خادم‌یاران در سامانه توسط شخص داوطلب و مسئولین با عنوان چرخه‌ی خدمت و برپایه‌ی چهار محور اعلام آمادگی، تایید یا عدم تایید گزارش(توسط مسئول کانون مربوطه)، ثبت گزارش فعالیت‌ها توسط خادمیار(پس از گذشت زمان متناسب دوره‌ای) و تایید اولیه (توسط مسئول کانون صورت می‌گیرد.

چگینی بیان کرد: کانال سروش دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی به آدرس sapp.ir/Qazvin.aqr.ir و برای عضویت در گروه خادم‌یاران و ارسال مشخصات در شبکه‌ی اجتماعی ایتا به شماره‌ی 09333019948 آماده‌ی پاسخگویی است.

مسئول امور محرومیت‌زدایی آستان قدس رضوی با اشاره به فعالیت‌های آستان قدس اظهار کرد: فعالیت خادم‌یاران باید بیشتر از سال‌های گذشته از تک محوری خارج شود و بصورت گروهی و اتحادیه‌ای فعالیت‌های خود را سامان ببخشد.

حسنعلی نوروزی افزود: برای پاسخ‌گویی به مشکلات و نیازهای مردمی لازم است 70کانون موضوعی و محلی با اتحاد و همکاری همه جانبه‌ی خادم‌یاران وشناسایی ظرفیت خادم‌یاران جدید به میدان عمل پای بگذارند.

وی در پایان عنوان کرد: کمک‌های مردمی و آستان قدس برای مناطق محروم و سیل زده هنوز ادامه دارد، زیرا خادم‌یاران با شعار ترویج فرهنگ علوی، رضوی و مهدوی و بدون دریافت هزینه‌ی مادر و معنوی دنیایی تلاش می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۶۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم

به گزارش قدس آنلاین؛  حجت الاسلام و المسلمین جلیل علی نژاد روز یکشنبه در شورای اداری خوزستان اظهار کرد: توجه استاندار خوزستان به مسائل فرهنگی بسیار ستودنی بوده و امیدوارم که بتوانیم در مسیر تحکیم معارف و برکات اهل بیت (ع) گام برداریم.

وی با بیان اینکه خوزستان و اهواز دروازه تشیع است افزود: مردم ایران با ورود امام رضا (ع) به مذهب تشیع روی آورده و به برکت ایشان هر ساله میلیون ها زائر حسینی عازم کربلا می شوند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خوزستان گفت: به همت آستان قدس رضوی در ایام کرونا، سیل، بازسازی مساکن و اشتغال اقدامات موثری انجام شد و این روند همچنان در حال انجام است.

وی با اشاره به پرداخت ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی از سوی آستان قدس رضوی به استان خوزستان بیان کرد: با تزریق این اعتبار و به کمک سپاه و استانداری در شعیبیه خوزستان کارهای خوبی صدرت گرفت تا حدی که مهاجرت معکوس از شوشتر به این منطقه صورت گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین علی نژاد افزود: کانون های خوزستان در مسائل آموزشی اقدامات موثری انجام داده همچنین در اهدای جهیزیه به خوبی عمل کردند.

وی به جشن های زیر سایه خورشید در نقاط مختلف استان اشاره کرد و افزود: بنا نداریم که این جشن ها به صورت دولتی انجام شود بلکه جلوه مردمی بودن آن بسیار مهم است. هر جا مردم را وارد صحنه کردیم پیروز میدان بودیم و این روند باید ادامه داشته باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پیگیری ویژه شورای شهر مشهد برای رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم رضوی
  • یادگارهایی از «خلیج‌فارس» در آستان مبارک رضوی
  • اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • پذیرایی خادم الشهدای هرمزگان از زائران در چایخانه حرم مطهر رضوی + تصاویر
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل
  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی