Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری، صدیقه ربیعی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین به محض اطلاع از کودک آزاری صورت گرفته در استان، از دختر بچه ۶ ساله ای که به دلیل اقدام خشونت آمیز مادر، مورد کودک آزاری واقع شده و به علت جراحت در بیمارستان شهید رجایی قزوین بستری شده عیادت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ربیعی در این باره گفت: به استناد ماده ۵ قانون حمایت از کودکان و نوجوانان، با توجه به اینکه کودک آزاری از جرائم عمومی بوده و احتیاج به شاکی خصوصی ندارد لذا خواستار رسیدگی امور از مقامات صالح قضایی شده‌ایم و در ادامه از مدیر کل بهزیستی استان درخواست کرده‌ایم تا مادر کودک نیز تحت غربالگری روان و ارائه خدمات مشاوره ای لازم قرار گیرد.

دبیر مرجع استانی کنوانسیون حقوق کودک با بیان اینکه بخش مهمی از منابع مادی و معنوی کشورها صرف توجه به مسائل کودکان و حمایت روانی و جسمی از آنها می شود، اظهار داشت: کودکی دوران شکل‌گیری شخصیت و رشد و نمو جسمی، ذهنی، عاطفی و اخلاقی انسان است.

وی گفت: کودکان به لحاظ شرایط خاص این دوران از آسیب پذیری بیشتری در مقایسه با سایر سنین برخوردارند و به دلیل نداشتن توان جسمی و فکری لازم قدرت دفاع از خود و مقابله با ناملایمات محیط را ندارند و بیشتر در معرض آسیب های ناشی از آن قرار دارند.

ربیعی افزود: از آنجا که آثار این ناملایمات بر کودکان عمیق و بادوام است و از جنبه های گوناگون تبعات ناگواری برای آینده فرد و جامعه خواهد داشت لازم است این مسئله با جدیت دنبال شود و موارد آزار و اذیت کودکان در هر سطحی پیشگیری و مورد برخورد قانونی و اجتماعی قرار گیرد.

ربیعی تصریح کرد: کودک‌آزاری به عنوان یک پدیده اجتماعی عواقب و پیامدهای فراوانی، شامل پیامدهای روحی و روانی تا پیامدهای جسمی و فیزیکی و همچنین پیامدهای اجتماعی دارد که پیامدهای این امر می‌تواند کوتاه‌مدت یا بلندمدت باشد.

وی بیان کرد: کودک‌آزاری می‌تواند باعث بروز آسیب‌های روانی طولانی‌مدت در کودک شود، به شکلی که کودک آزار دیده، در بزرگسالی مشکلاتی برای جامعه ایجاد کند.

دبیر مرجع استانی کنوانسیون حقوق کودک در ادامه به راهکارهای مقابله با کودک آزاری اشاره کرد و افزود: مهمترین راهکارهای مقابله با کودک آزاری به عنوان یک آسیب جدی، مطالعه والدین، شرکت در مشاوره های تخصصی، پیشگیری، آموزش و اطلاع رسانی به خانواده ها بوده و علاوه بر این، آموزش مهارت زندگی، فرزند پروری، شناسایی کودکانی که مورد خشونت قرار گرفته اند، شناسایی خانواده های در معرض آسیب، کودکان معلول و پیش فعال نیز باید مورد توجه قرار گیرد تا شاهد کاهش آمار این نوع خشونت ها در جامعه باشیم.

ربیعی یادآورشد: امروزه علاوه بر افزایش امکانات بهداشتی، آموزشی و پرورش، دامنه حقوق کودک نیز به عنوان موجودی نیازمند حمایت ویژه، در جهت تعالی مادی و معنوی نسل آینده وسعت یافته است لذا خانواده ها در خصوص مسائل تربیتی فرزندان خود باید مهارت های زندگی و فرزند پروری را فرا گیرند.

وی یادآورشد: خوشبختانه بر اساس اظهارات پزشک معالج و سوپروایزر بخش بیمارستان شهید رجایی، حال عمومی کودک مساعد است و به عنوان دبیر مرجع متناظر ملی کنوانسیون حقوق کودک، خود را مسئول وحامی حقوق کودکان این استان دانسته و در احقاق حقوق این کودک نیز از هیچ تلاشی فروگذار نخواهم کرد.

کد خبر 4655358

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری قزوین کودک آزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۷۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

نماینده تبریز در مجلس گفت: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.    احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.   این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.   وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.   علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.   وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۲ سوال جدی درباره پرونده کاظم صدیقی ون‌ها و زن‌ها ؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی/ تقصیر آقای رئیسی نیست! نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

دیگر خبرها

  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • دومینوی آسیب‌ها با میکاپ دختربچه‌ها
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • دومینوی آسیب‌
  • از «گشت ارشاد» تا «طرح نور» فقط دو نوروز فاصله افتاد؛ برای زنان پرونده قضایی تشکیل می‌شود؟