Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@12:33:14 GMT

وسعت برخی روستاها برای ساخت و ساز و توسعه محدود است

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۶۳۲۷۳

وسعت برخی روستاها برای ساخت و ساز و توسعه محدود است

به گزارش خبرنگار مهر، کارگروه مسکن و شهرسازی شهرستان چاراویماق شامگاه امروز سه شنبه به ریاست فرماندار چاراویماق و با حضور مدیران کل دفتر امور روستایی استانداری و بنیاد مسکن، قائم مقام مدیرکل راه و شهرسازی و نماینده مردم این شهرستان در مجلس برگزار شد.

سید حمزه امینی نماینده مردم چاراویماق و هشترود در مجلس از محدود بودن وسعت برخی روستاها برای ایجاد ساخت و ساز خبر داد و از مدیرکل بنیاد مسکن خواست تا نسبت به بازنگری طرحها و حدود روستاها و افزایش آن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صابر تقویمی فرماندار چاراویماق نیز در این جلسه به مشکلات مسکن مهر قره آغاج اشاره کرد و گفت: در این شهرک بیش از ۸۰ خانوار در شرایطی سکونت می کنند که از هیچیک از زیر ساختهای اساسی بشکل درست بهره مند نیستند.

وی اساسی ترین مشکل این سایت را عدم دفع صحیح فاضلاب عنوان کرد و با اشاره به نامناسب بودن وضعیت بهداشتی خواستار حل مشکل دفع فاضلاب این شهرک شد.

در این جلسه براساس مصوبه کارگروه مسکن استان مقرر شد شرکت آبفا نسبت به جانمایی و استقرار سپتیک تانک مسکن مهر طی یک هفته اقدام نماید. همچنین بنیاد مسکن نیز موظف شد نسبت به طراحی و اجرای شبکه دفع فاضلاب اقدام کند.

در این جلسه همچنین برابر با بخشنامه صادره از سوی وزارت راه و شهرسازی طی تفاهم نامه ای بین اداره راه و شهرسازی و شهرداری قره آغاج عملیات خیابان کشی و معبر گذاری و اصلاح ورودی شهرک مسکن بعهده شهرداری گذاشته شد

در ادامه این جلسه دادستان عمومی و انقلاب چاراویماق از عدم تعیین تکلیف جاده بارگاه به قره آغاج انتقاد کرد و خواستار تحویل این جاده به راهداری و حمل و نقل جاده ای و همچنین اصلاح برخی نواقص موجود در این جاده شد.

کد خبر 4656521

منبع: مهر

کلیدواژه: روستا هشترود توسعه روستاها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۳۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار

مهدی عسگری درباره ضرورت تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار، گفت: ریشه‌ بسیاری از مشکلات کلانشهرها، تراکم جمعیت در یک جغرافیای محدود است، روندی که در صورت تداوم، چالش‌های مزمن اجتماعی، زیست محیطی، بهداشتی و فرهنگی را تشدید و تاب‌آوری را متلاشی خواهد کرد.

نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد با افزایش طبقات آپارتمان‌ها، آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری افزایش می‌یابد، ادامه داد: تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار و توسعه افقی، یک نیاز جدی و مطالبه‌ی عمومی است.

وی اضافه کرد: مصوبه اخیر مجلس در برنامه هفتم مبنی بر افزایش ۲۵ درصدی مساحت سکونتگاهی کشور، تکلیفی است که باید با نظارت مجلس و اهتمام دولت، با جدیت دنبال شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: این پیشنهاد که در کمیته احیاء اراضی آماده و به تصویب مجلس رسید، بستر قانونی برای توزیع متوازن جمعیت در کشور، مبتنی بر آمایش سرزمین و جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه را فراهم کرده است.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد
  • ایجاد ۵۷ شهرک در کشور مصوب شده است
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • ۵۷ شهرک مسکونی مصوبه کارگروه امور زیربنایی استان را اخذ کرده‌اند
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در حال ساخت است / احداث ۵۳ شهرک جدید استانی
  • آغاز عملیات اجرایی اولین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی در آذرشهر