Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@03:02:12 GMT

کلید کاهش نابرابری اقتصادی، در دست جوانان است!

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۷۱۲۱۰

کلید کاهش نابرابری اقتصادی، در دست جوانان است!

پول‌نیوز -  نابرابری اقتصادی کشور های کم درآمد مرهون عدم استخدام نیرو های جوان است.

به گزارش پول نیوز به نقل از صندوق بین المللی پول؛ رشد اقتصادی در سالهای اخیر باعث کاهش نابرابری در کشورهای کم درآمد و بازارهای نوظهور شده است. در شرایط خوب اقتصادی ، جوانان کار می کنند و به کاهش نابرابری کمک می کنند اما زمانی که رشد اقتصادی کاهش می یابد و مشاغل از بین می روند، بیشتر جوانان در کشورهای کم درآمد بیکار می شوند و همین موضوع منجر به افزایش نابرابری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نتایج به دست آمده نشان می دهد که در 71 کشور کم درآمد، تاکید بر اهمیت اشتغالزایی و سیاست‌های حمایت از شاغلان کشور باید بیشتر باشد تا نابرابری کاسته شده و رشد به شکل همه‌جانبه افزایش یابد.
رابطه بین نابرابری و رشد بلند مدت به دقت مورد مطالعه قرار گرفته‌است ، اما رابطه بین نوسانات کوتاه‌مدت در رشد و نابرابری - هر دو در شرایط خوب و بد – هنوز جای کار دارد.
برای مطالعه این رابطه تصمیم گرفتیم از رویکردی به نام تحلیل میانجی استفاده کنیم که اغلب در روانشناسی مورد استفاده قرار می‌گیرد اما به ندرت در اقتصاد کلان استفاده می‌شود . ایده این است که مشخص کنیم چه چیزی در سر نیروی محرکه است و چگونه نابرابری رخ می دهد و این دو نیرو به هم متصل می‌شوند. یک مزیت بزرگ این روش این است که به میزان اهمیت نیروهای محرک مختلف پشت هر گونه تغییر مشخص می شود.
این مساله به این دلیل است که اگر سیاست گذاران بیشتر بدانند که چرا چیزی در حال رخ دادن است ، سیاست‌های بهتری برای مقابله می‌توانند طراحی کنند. ما شرایط خوب را در یک سال با استفاده از دو معیار تعریف کردیم: اول، اینکه آیا نرخ رشد سرانه تولید ناخالص ملی یک کشور مثبت یا منفی بوده‌است، و دومی تفاوت بین این رقم و متوسط سرانه تولید ناخالص ملی همان کشور در 3 دهه است.
ما به تاثیر شرایط خوب و بد اقتصادی در نابرابری از طریق بیکاری، دسترسی به امور مالی و هزینه‌های دولتی نگاه کردیم و دریافتیم که در بازار های نوظهور و کشورهای با درآمد پایین، بیکاری، به ویژه در میان جوانان، یک عامل اصلی ایجاد مهم نابرابری است.
در شرایط خوب اقتصادی، کاهش بیکاری به طور کلی ۴۱ درصد از کاهش در نابرابری در اقتصادهای کم درآمد و نو ظهور را توضیح می‌دهد. شاغل بودن جوانان بیش از یک سوم این کاهش نابرابری را توضیح می‌دهد. در شرایط بد اقتصادی ، ۲۸ درصد افزایش نابرابری ها به دلیل افزایش بیکاری بین جوانان است.
بیکاری جوانان در دوران بد بازارهای نوظهور کم‌تر بر افزایش نابرابری فزاینده تاثیرگذار است. نتایج نشان می‌دهد که مشاغل بیشتر در شرایط رشد اقتصادی ایجاد می‌شوند و مشاغل کمتری در شرایط بد در بازارهای نوظهور در مقایسه با کشورهای کم درآمد از دست می روند. این تفاوت می‌تواند به دلیل وجود سطوح بالاتر اشتغال غیررسمی در کشورهای با درآمد پایین باشد .
راه حل اصلاحی سیاست های موجودمهم تر از هر چیزی کیفیت مشاغل ایجاد شده و سیاست‌هایی برای حمایت از اشتغال است تا نابرابری را در کشورهای کم درآمد و بازارهای نوظهور کاهش دهد. همچنین، اصلاح در ساختار اقتصاد یک کشور بر افزایش بهره‌وری و رشد بلند مدت آن تاثیرگذار است و مسئولین کشوری باید سیاست‌هایی را طراحی کنند که فاصله ی در توزیع نابرابر درآمد را کاهش دهد و از آنجا که بخش عمده‌ای از اثر رشد نابرابری ناشی از بیکاری جوانان است، دولت‌ها باید سیاست‌هایی برای افزایش قابلیت استخدام جوانان و کاهش آسیب‌پذیری اقتصادی آن‌ها  طراحی کنند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیکاری جوانان نابرابری توزیع درآمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۱۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهرعلیان ظهر یکشنبه در نشست قرارگاه جوانی جمعیت که در فرمانداری قزوین برگزار شد اظهار کرد: متأسفانه نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است و شاهد کاهش جمعیت در شهرستان قزوین هستیم.

رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین با تاکید بر اینکه باید بحران جمعیت در قزوین را جدی گرفت، افزود: تشویق جوانان به ازدواج در افزایش موالید و رشد جمعیت مؤثر است.

وی با بیان اینکه سیاست‌های اشتباه پیشین تفکراتی مانند «فرزند کمتر، زندگی بهتر» در بین جامعه نهادینه شده و باعث کاهش جمعیت در استان و کشور شده است.

مهرعلیان با بیان اینکه باید از فرصت باقیمانده برای پنجره جمعیت به بهترین شکل استفاده کرد، تصریح کرد: تغییر باورهای فرهنگی مردم و تشویق به ازدواج جوانان و فرزندآوری برای خلق یک زندگی با نشاط می‌تواند رشد جمعیت را در استان باعث شود.

وی بیان کرد: ترغیب جوانان به ازدواج و فرزندآوری نیازمند همراهی همه دستگاه‌ها و استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در شهرستان قزوین است و همه باید خود را در این حوزه مسؤول بدانند.

رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین تاکید کرد: یکی از ابزارهای ازدواج موفق و فرزندآوری آموزش مهارت‌های صحیح زندگی به نوجوانان و جوانان است.

وی در پایان یادآور شد: باید از همه ظرفیت‌ها برای جبران سال‌های از دست رفته در حوزه جمعیت استفاده کرد.

کد خبر 6097442

دیگر خبرها

  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • تغییر محسوس در وضع اقتصادی و بهبود معیشت مردم ایجاد شود
  • دولت تلخ‌کامی اقشار کم درآمد را به شیرینی تبدیل کند‌
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم