Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، دکتر سید موسی خادمی، استاندار لرستان در همایش فصلی ائمه جمعه استان گزارشی از جریان سیل لرستان ارائه داد و با اشاره به اینکه سیل در این استان متفاوت از دیگر استان‌ها ویرانگر بود، بیان کرد: طبق آخرین آمار ارائه شده حدود ۳۰ هزار واحد مسکونی آسیب دیده که ۱۳ هزار واحد تخریبی و مابقی تعمیری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خادمی افزود: همچنین ۴۰ روستا جابجایی کلی و موضعی می‌شوند که زمین آن‌ها از منابع ملی یا کشاورزان خریداری شده است، در پلدختر ۱۲ هکتار زمین از مالک خریداری و به حوزه شهری اضافه کرده‌ایم، همچنین در معمولان نیز زمین خریداری شده است.

وی تصریح کرد: حدود ۵۰۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض به استان اختصاص داده‌اند که ۶۲ میلیارد تومان آن پرداخت و از ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی که برای استان تعریف کرده‌اند ۱۱ هزار فقره وام به مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده که حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد کل اعتبارات مربوط به لرستان است.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه در حوزه کشاورزی لرستان برعکس دیگر استان‌های سیل‌زده علاوه بر محصول، زمین و زیرساخت آن نیز آسیب دیده و از بین رفته است، اظهار کرد: در حوزه کشاورزی ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات و ۲۹۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض داده شده که تقریباً شروع به پرداخت شده است.

خادمی با بیان اینکه کار‌های زیرساختی تا به حال بدون اعتبارات ملی انجام شده است، تصریح کرد: خوشبختانه چند روز گذشته دولت منابع زیرساخت‌ها را تصویب کرده که از ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان مصوب شده و بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان به لرستان تعلق گرفته است.

وی افزود: ۳۵۰ میلیارد تومان در حوزه راه، ۳۰۰ میلیارد تومان شهرداری‌ها و آب شهری ۱۱۰ میلیارد تومان، آب روستایی ۲۰ میلیارد تومان، همچنین در بخش مهندسی رودخانه‌ها ۴۰ میلیارد تومان، دیواره‌های ساحلی رودخانه‌ها و بهسازی رودخانه روستا‌ها نیز ۲۲۰ میلیارد تومان اختصاص داده شده است.

استاندار لرستان به کمک‌های ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اشاره کرد و گفت: این ستاد ۱۰ هزار پک لوازم منزل به استان داده که تا به حال ۴ هزار این پک‌ها توزیع شده و در این راستا یخچال‌سازی لرستان نیز فعال و باعث اشتغال‌زایی شده است.

انتهای پیام/ر

بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار بازسازی زیرساخت‌ها به لرستان اختصاص یافت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۴۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عاليات کشور و دبیر کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه اربعین حسینی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و معاون عمرانی استانداری و رئیس ستاد عتبات عالیات استان حضور داشتند.

مجید نامجو جانشین رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات هم در دیدار استاندار کرمانشاه  با مسئولان ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور و ستاد مرکزی اربعین، خواست تا زمین هزار و ۱۷۵ متری کشتارگاه در مرز خسروی را برای ارائه خدمات بهتر در اختیار ستاد عتبات عالیات قرار دهد.
وی افزود: سال گذشته حدود ۲ هزار کامیون از مرز خسروی عبور کرد که برای تسریع در روند ترخیص این کامیون ها نیاز است استانداری زمین دیگری را در اختیار ستاد عتبات عالیات قرار دهد.
وی همچنین از استاندار کرمانشاه خواست تا سند ساختمان ستاد عتبات واقع در محله نوبهار این شهر را به ستاد واگذار کند.
در این جلسه علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه نیز گفت:  در اربعین سال گذشته نتوانستیم روی بسیاری از موکب هایی که در مرز خسروی مستقر شده بودند حساب باز کنیم.
وی افزود: ما برای اسکان و تردد زوار مشکل داشتیم و مواکب مردمی که باید از بار مشکلات بر می داشتند چالش ایجاد کرده بودند و هیچ موکبی خدمات نمی داد و فقط می توانستیم به زوار آب بدهیم.
شعبانی تصریح کرد: نیاز است برای موکب ها طراحی جدیدی داشته باشیم تا موکب ضعیف نداشته باشیم برای همین بهتر از به جای ۱۰۰ موکب ضعیف ۱۰ موکب قوی ایجاد شود.
وی در خصوص زمین کشتارگاه در مرز خسروی نیز گفت: این زمین محدود است و قابل توسعه نیست و آنقدر کوچک است که نمی توان به عنوان قرارگاه و اسکان از آن استفاده کرد در حالی که بهتر است ستاد عتبات عالیات طرحی را اجرا کند که قابلیت توسعه در آینده داشته باشد.

دیگر خبرها

  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • ضعف شدید پیشاهنگی کرج در زیرساخت‌های شهری
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور