Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از بنیانگذاران «ویکی پدیا» (دانشنامه آزاد اینترنتی) خواستار تحریم شبکه‌های اجتماعی اینترنتی در روزهای چهارم و پنجم جولای (امروز و فردا) شد.

به گزارش جنوب نیوز، «لری سنگر» که در ۱۵ ژانویه ۲۰۰۱ میلادی به همراه «جیمی ولز»، دانشنامه آزاد اینترنتی «ویکی پدیا» را بنیان گذارد (ولی بعداً از آن جدا شده و این شبکه سایبری را مورد انتقاد قرار داد)، با انتشار مطلبی تحت عنوان «اعلامیه استقلال دیجیتال»، به سانسور در شبکه‌های اجتماعی مانند «فیس بوک»، «تلگرام»، «توییتر»، «اینستاگرام» و… اعتراض کرده و خواستار پیوستن کاربران این شبکه‌ها به اعتراضش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او در این اعلامیه، خواستار آزادی در انتشار اطلاعات بر روی شبکه‌های اجتماعی و حذف کنترل و سانسور بر محتوای آنها شد. این اعلامیه از شبکه‌های اجتماعی می‌خواهد تا به آزادی بیان، حریم خصوصی و امنیت کاربران احترام بگذارند.


«سنگر»، همچنین از کاربران خواسته است تا در روزهای چهارم و پنجم ژوئیه به جز آگاهی‌رسانی در مورد تحریم شبکه‌های اجتماعی، مطلب دیگری بر روی این سایت‌ها پست نکنند.


لازم به ذکر است که مدتی است که شبکه‌های به اصطلاح اجتماعی در فضای مجازی، به طور رسمی و علنی سانسور شدیدی بر مطالب کاربران خود اعمال می‌کنند. چنانچه چندی پیش، شبکه‌های اجتماعی «فیس بوک»، «توییتر» و «اینستاگرام» رسماً اعلام کردند که صدها حساب کاربری و صفحه و گروه که علیه رئیس‌جمهوری آمریکا و اسرائیل و عربستان سعودی خبر و گزارش انتشار می‌دادند را مسدود کرده‌اند!


بنا به گفته مسئولان این شبکه‌های اجتماعی، مطالبی که منجر به حذف و سانسور اکانت‌ها و صفحات یاد شده توسط «فیس بوک» و «توییتر» و «اینستاگرام» شده، عبارتند از:


تاکید بر مطالبی پیرامون حرکت‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا، شخصیت‌های سیاسی و اجتماعی آمریکایی، اسلام، موقعیت عربستان سعودی در خاورمیانه، وضعیت اسرائیل، موضوعات سیاسی بریتانیا و ایالات متحده!


مثلاً یکی از این پست‌ها پیشنهاد کرده بود بهترین پاسخ به قتل جمال خاشقجی، این است که آمریکا حمایت خود از نیروهای ائتلاف عربستان سعودی در یمن را متوقف کند! و از همین روی پست یاد شده از سوی شبکه مربوطه سانسور و حذف شد!

منبع: کیهان

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۵۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی

ایتنا - یک گروه کارشناسی توصیه کرد فرانسه باید استفاده از گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی را برای کودکان و نوجوانان محدود کند.
این گروه در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده جهانی نسبت به تاثیر منفی گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی بر ذهن‌ کودکان و نوجوانان، توسط امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه تشکیل شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این کارشناسان در گزارشی اعلام کردند کودکان زیر ۱۱ سال، باید از داشتن تلفن همراه منع شوند و استفاده از تلفن‌های هوشمند با قابلیت دسترسی به اینترنت، باید برای افراد زیر ۱۳ سال ممنوع شود. همچنین اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی باید برای کاربران زیر ۱۵ سال ممنوع شود و افراد زیر ۱۵ سال، فقط باید به پلتفرم‌هایی که اخلاقی تلقی می‌شوند، دسترسی داشته باشند. آنها گفتند قانونگذاران وظیفه دارند تصمیم بگیرند که چه پلتفرم‌هایی را می‌توان اخلاقی در نظر گرفت.

مکرون که به دنبال افزایش حمایت‌ها از خود در نظرسنجی‌های عمومی است، در ژانویه وعده داد پیش نویس قوانین سختگیرانه‌تری را برای محدود کردن زمان استفاده کودکان از گوشی و استفاده ازشبکه‌های اجتماعی معرفی کند. تلاش‌های او نشان‌دهنده نگرانی‌های روزافزون بین‌المللی در میان والدین، روان‌شناسان و سیاست‌گذاران است که فناوری‌های جدید ممکن است بیش از آنکه مفید باشد، به سلامت روان خردسالان، آسیب برسانند.

در این باره جراح کل آمریکا در سال میلادی گذشته، اعلام کرد شبکه اجتماعی می‌تواند به سلامت روان افراد کم سن و سال، آسیب عمیقی وارد کند و از شرکت‌های فناوری خواست از کودکان که مغز آنها در مراحل رشد حساسی است، حفاظت کنند.

این گروه کارشناسی که در آن، سروان موتون، متخصص مغز و اعصاب و آمینه بنیامینا، استاد روانپزشکی حضور دارند و همچنین شامل کارشناسان آموزش، حقوق و فناوری است، روز سه‌شنبه یافته‌های خود را به مکرون ارائه کرد.

در حال حاضر هیچ زمان مشخصی برای قانون جدید وجود ندارد و مشخص نیست که تا چه حد به توصیه‌های کارشناسان، عمل خواهد شد. این گروه اعلام کرد هر گونه حرکتی، باید بر تشدید قوانین برای شرکت‌های فناوری تمرکز کند. موتون در یک نشست خبری گفت: اینها کسانی هستند که در درجه اول مسئول هستند.

بر اساس گزارش رویترز، این گزارش همچنین نشان داد سپری کردن زمان طولانی در مقابل صفه گوشی، بر خواب کودکان تاثیر منفی می‌گذارد و یکی از عوامل چاقی مفرط آنها است. همچنین، شبکه اجتماعی می‌تواند خطر اضطراب و افسردگی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • آمریکا شرکت‌های آذربایجانی را به دلیل کمک به روسیه تحریم کرد
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • بنیانگذار صرافی رمزارز به چهار ماه زندان در آمریکا محکوم شد
  • بازار هیپنوتیزم در شبکه‌های اجتماعی/ هیپنوتیزم چیست و اصلا فایده‌ای هم دارد؟
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • آزادی بیان به سبک غرب؛ از سانسور خبری تا سرکوب دانشجویان ضد صهیونیست+ فیلم
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی