Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی گفت: ۴۷۰ گروه جهادی متخصص با عنوان همبستگی ملی برای بازسازی و نوسازی مناطق سبیل زده، به نقاط مختلف این استان اعزام شدند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو «امید محترمی» گفت: این گروه‌های جهادی در قالب گروه‌های ۱۰ تا ۱۲۰ نفره سازماندهی شده و بر اساس نیازسنجی که از سوی نهاد‌های دولتی اعلام می‌شود، عازم نقاط مختلف استان مرکزی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: بیشترین گروه‌های جهادی بسیج ازندگی سپاه روح الله استان مرکزی در نقاط مختلف شهری و روستایی شازند و کمترین گروه‌ها نیز در نقاط مختلف دلیجان مستقر هستند و به بازسازی و نوسازی نقاط سیل زده استان فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی اظهار داشت: بر اساس آمار شورای مدیریت بحران این استان ۶ هزار واحد مسکونی در نقاط مختلف این استان از سیلاب بهار امسال آسیب‌های جدید دیده‌اند که از این تعداد مرمت، بازسازی و نوسازی ۵۵۰ واحد مسکونی به این نهاد انقلابی واگذار شده است.

محترمی اظهار داشت: اردو‌های جهادی بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی نقشه راه و چگونگی حضور برای ساخت منازل مسکونی سیل زده را از اداره کل بنیاد مسکن امام خمینی (ره) استان دریافت می‌کند و با تمام ظرفیت خود در راستای مرمت یا نوسازی این منازل اقدام می‌کند.

وی بیان کرد: در طرح جهاد همبستگی ملی که به صورت کشوری فعالیت می‌کند با استفاده از ظرفیت خیران، اصناف، صنایع، مساجد و بسیج مرمت و ساخت ۵۵۰ واحد مسکونی آسیب دیده ناشی از سیلاب بهار امسال در دستور کار قرار گرفته و اقشار مختلف مردم نیز می‌توانند با حضور در سامانه عمرانی اجتماعی سپاه پاسداران اقنلاب اسلامی کمک‌های مالی خود را به حساب سیل زدگان واریز کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی در خصوص تسهیلات اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی استان نیز گفت: این تسهیلات تا پایان مرداد ماه امسال ابه استان ابلاغ می‌شود و متقاضیان می‌توانند طرح‌های خود را در اسرع وقت به بسیج سازندگی نواحی سپاه در شهرستان‌های ۱۲ گانه استان ارسال کنند.

محترمی افزود: بیش از ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پارسال در بخش‌های اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی از سوی بسیج در نقاط مختلف استان مرکزی پرداخت شده که بیش از ۶۰۰ فرصت شغلی را به دنبال داشت.

وی گفت: تسهیلات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی در ۱۴ بخش پرورش دام سنگین، کاشت زعفران، صنایع دستی، پرورش مرغ بومی، پرورش قارچ، کشت گیاهان دارویی، پرورش شترمرغ، پرورش بلدرچین، داربستی کردن باغات انگور، پرورش زنبور عسل، پرورش ماهی، محصولات گلخانه‌ای و صنایع تبدیلی به متقاضیان پرداخت شد.

در سال ۱۳۷۹ قشر بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری آغاز به کار کرد و به دنبال آن هم اردو‌های جهادی با اعزام دانش آموزان و دانشجویان در ایام تعطیلات به مناطق محروم با هدف محرومیت زدایی راه اندازی شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اخرین وضعیت مناطق سیل زده امداد رسانی به مناطق سیل زده فعالیت گروه جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۸۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند

ایسنا/خوزستان نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: معلمان طلایه‌داران عرصه جهاد تربیتی هستند و تکریم این قشر، زمینه تحول در همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالنبی موسوی‌فرد در دیدار با جمعی از معلمان خوزستان که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) به مناسبت هفته معلم در مسجد رضوان اهواز انجام شد، بر اهمیت تکریم معلمان به عنوان مهمترین نقش‌آفرینان عرصه تحول در جامعه تاکید و اظهار کرد: توجه به سه ضلع خانواده، معلم و دانش‌آموز، اساس فعالیت‌های تربیتی در راستای تحقق تعلیم و تربیت اسلامی است و بر این اساس، امروز آموزش و پرورش باید بر این مهم تاکید ویژه‌ای داشته باشد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: وجود مدیران جهادی نعمت است. مدیران جهادی با ایفای نقش فعال در برنامه‌های تحولی، گام‌های ارزنده‌ای در عرصه‌های مختلف و به ویژه مجموعه تعلیم و تربیت برمی‌دارند. آموزش و پرورش با فعالیت‌های جهادی، مثمر ثمر بوده است‌.

امام جمعه اهواز گفت: معلمان طلایه‌داران عرصه جهاد تربیتی هستند و تکریم این قشر، زمینه تحول در همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند.

در ادامه عبدالله حبیبی سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: به منظور پاسداشت مقام معلم، برنامه‌های متنوعی در اداره‌کل و مناطق ۴۰ گانه در نظر گرفته شده است که در این راستا امروز خدمت نماینده ولی فقیه در خوزستان بودیم. همچنین برنامه دوره ای خدمت اعضای مجلس خبرگان رهبری و علمای بزرگ خوزستان خواهیم داشت.

وی افزود: در راستای بزرگداشت مقام معلم برنامه ای با حضور معاون وزیر برای تکریم معلمان نمونه و سایر معلمانی که در یک سال گذشته در این زمینه تلاش کردند، برگزار می‌شود.

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به زیارت گلزار شهدا و گرامیداشت شهدای معلم و دانش‌آموز در هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: همچنین در یکی از شب‌های این هفته، جشن میدانی برای همکاران به همراه خانواده‌شان برگزار می‌شود و امیدواریم جشن متفاوتی برگزار شود تا مردم، بیشتر متوجه ارزش و جایگاه معلم شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • خدمات پزشکی رایگان گروه های جهادی به مردم ورامین