Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-05@21:38:04 GMT

دوربین مخفی در قاب زندان

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۹۵۴۱۳

دوربین مخفی در قاب زندان

گروه حوادث: کامران علمدهی/ به‌دنبال انتشار گزارشی در صفحه حوادث روزنامه ایران با عنوان «خفت‌گیری در قاب دوربین مخفی» در تاریخ 28 خرداد پلیس امنیت عمومی البرز با پیگیری این ماجرا در کمتر از یک هفته و در عملیاتی غافلگیرانه سازندگان این کلیپ‌ها را دستگیر کرد.یک روز پس از انتشار این مطلب، سردار وحید مجید، رئیس پلیس فتای ناجا در نشست خبری خود اعلام کرد که پلیس با پخش‌کنندگان کلیپ‌های دوربین مخفی با محتوای مجرمانه در فضای مجازی برخورد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیگیری در تهران دستگیری در البرز
سرهنگ تورج کاظمی -رئیس پلیس فتای پایتخت- در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه حوادث از دستگیری سازندگان این کلیپ خبر داد و گفت: پس از انتشار این مطلب و پیگیری روزنامه ایران در خصوص کلیپ دوربین مخفی خفت گیری، مأموران پلیس فتا در تهران تحقیقات‌شان را آغاز کردند و مشخص شد که این گروه در استان البرز فعالیت می‌کنند که همین مسأله باعث شد تا پیگیری این پرونده در دستور کار پلیس فتای البرز قرار گیرد که با تلاش و پیگیری‌های مجموعه پلیس البرز این افراد دستگیر شدند.سرهنگ عباس شاهی، سرپرست پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی البرز نیز ضمن تأیید خبر دستگیری اعضای باند انتشار فیلم‌های خشن در فضای مجازی گفت: در پی انتشار فیلم دوربین مخفی زورگیری از مردم در فضای مجازی اینستاگرام موضوع به‌ صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت عمومی استان البرز قرار گرفت و با پیگیری‌های ویژه پلیسی مشخص شد که اعضای این باند با ایجاد درگیری و با هدف زورگیری از اقدامات مجرمانه خود فیلم تهیه و در فضای مجازی منتشر می‌کردند.
 با کار اطلاعاتی پلیس، یکی از اعضای این باند دستگیر شد و اعتراف کرد که پس از شناسایی طعمه‌ها اقدام به زورگیری کرده و سپس فیلم تهیه می‌کردند.وی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از شگردهای زورگیری اعضای این باند تهدید با قمه، چاقو و ادوات دیگر بوده و هنگامی که قربانیان در مقابل آنها مقاومت می‌کردند با این عنوان که شما در مقابل دوربین مخفی هستید، تلاش می‌کردند تا به نوعی قربانیان را فریب دهند اما درصورت مقاومت نکردن وسایل شخصی آنها را سرقت می‌کردند. با اعترافات این متهم، دیگر اعضای باند که در مجموع 7 نفر بودند نیز در ساوجبلاغ دستگیر شدند. نکته جالب در خصوص این پرونده هم ادعای متهمان است که عنوان کرده‌اند با ساخت و انتشار فیلم‌های خفت‌گیری در قالب دوربین مخفی موفق شده بودند بیش از نیم میلیون فالوور جذب کنند.
این مقام انتظامی در پایان گفت: پلیس برحسب وظیفه ذاتی خود با افرادی که بخواهند در فضای حقیقی یا مجازی عرض اندام کنند و سبب سلب آسایش جامعه شوند بدون اغماض و با قاطعیت برخورد می‌کند.
سرهنگ محمد اقبالی، رئیس پلیس فتای البرز هم ضمن هشدار به این افراد که با شگردهایی به‌دنبال جذب فالوور هستند، عنوان کرد: افراد سودجو با استفاده از ترفند انتشار برنامه‌های خاص و به تفکر خود جذاب تلاش می‌کنند کاربران خود را افزایش دهند و با خود همراه کنند تا بتوانند به اهداف مجرمانه‌شان دست یابند، از این‌رو جا دارد که افراد پیش از فالو شدن از عواقب آن مطلع باشند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۵۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ کارآگاه علی حسینی شامگاه جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: از آنجا که برابر قانون، پلیس فتا ناظر به اجرای ماده ۷۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی است و به موجب این ماده قانونی «درج یا نشر محتواهایی علیه نامزدهای انتخاباتی، احزاب و گروهک‌های سیاسی یا اعلام خلاف واقع انصراف نامزدها توسط رسانه‌های همگانی شامل ابزارهای چاپی، الکترونیکی یا دیجیتال یا تمام شبکه‌های رسانه‌ای که محتوای نوشتاری، شنیداری، دیداری یا تلفیقی از آنها در معرفی یا قابل دسترسی برای عموم مردم است، ممنوع شده و جرم انگاری شده است».

رئیس پلیس فتای خوزستان با اشاره به اینکه سرعت انتشار و بازنشر شایعات و اخبار جعلی پیرامون انتخابات در شبکه‌های اجتماعی باعث می‌شود تا کاربران بدون آگاهی از صحت و سقم مطلب آن را انتشار دهند، تصریح کرد: انتشار محتوای مجرمانه برابر قانون جرم است.

وی از کاربران خواست تا قبل از انتشار یا باز نشر یک خبر پیرامون هر کاندیدای انتخاباتی از درستی و صحت آن مطمئن شوند و برای این کار رجوع به رسانه‌های رسمی حداقل کاری است که کاربران باید انجام دهند.

سرهنگ حسینی افزود: پلیس فتا با رصد شبانه روزی فضای سایبری هر گونه محتوای مجرمانه در خصوص انتخابات را بلافاصله احصا و ضمن تشکیل پرونده برای برخورد قانونی به مراجع قضائی ارسال خواهد کرد.

وی از کاندیداهای انتخاباتی خواست که به حامیان و ستادهای انتخاباتی خود در خصوص انتشار شایعات و اخبار جعلی پیرامون دیگر کاندیداها گوشزد کرده و قوانین تبلیغات در فضای مجازی را رعایت کنند.

رئیس پلیس فتای خوزستان با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان هستند، گفت: کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک، موضوع را از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

کد خبر 6096009

دیگر خبرها

  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • مایکروسافت استفاده از هوش مصنوعی برای پلیس آمریکا را ممنوع کرد
  • استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • تردد از کرج و آزاد راه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع شد
  • انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است
  • هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به شایعات انتخاباتی در خوزستان