Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکنون که نظام سلطه، معیشت و اقتصاد مردم را نشانه گرفته، عزمی جهادی و ارده ای پولادین برای ایستادگی در مقابل توطئه های دشمنان نیاز است بنابراین باید با هدایت دارایی ها و اعتبارات محدود موجود به سوی طرح ها و برنامه های مهم، تاثیرگذار، اشتغالزا، تسهیل گر و مولد در این جنگ اقتصادی، اقدام و عمل را پیشه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سالی که همزمان با آغاز گام دوم انقلاب بر اساس منویات راهگشا و راهبردی مقام معظم رهبری به رونق تولید مزین شده، تمامی مسئولان در قوای مختلف متحد و منسجم با گفتمانی مشترک برای تحقق این امر لباس رزم پوشیده و با تهیه و تدوین سیاست های کاربردی و تخصصی برای نیل به اهداف نظام طی طریق می کنند.

در این کارزار اقدام و عمل برای به ثمر نشستن رونق تولید، البرز نیز با عزمی جدی وارد میدان شده و با مدیریت نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان به تسهیل و رفع موانع تولید اجتماع بزرگ ۳ هزار و ۵۰۰ واحدی صنایع و تولیدکنندگان پرداخته است که تشکیل هفته ای یک تا ۲ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و طلایه داری کشور در جذب اعتبارات این بخش از اهم توفیقات بدست آمده است.

و اما نکته قابل توجه این است که این روزها البرز به کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل شده و گره های پروژه های چندین ساله پروژه ها یکی پس از دیگری در حال گشایش است چراکه گویی اراده ای قدرتمند برای به ثمر رساندن این طرح های بزرگ پس از سال ها بروز و ظهور یافته است.

جذب اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومانی برای تسریع در تکمیل پروژه های مهم و ملی آزادراه تهران-شمال (قطعه اول که ۲۰ کیلومتر آن در محدوده البرز است) و ادامه آزادراه همت در البرز در شرایط کنونی که با محدودیت شدید بودجه و اعتبارات در بخش های مختلف مواجه هستیم، اقدامی بس مهم و خطیر محسوب می شود.

افزایش ۱۵ درصدی اعتبارات عمرانی برای اولین بار در تاریخ البرز که میانگین رشد آن در سطح کشور ۱۳.۵۵ درصد بوده و به همین دلیل این استان را در رشد اعتبارات عمرانی در رتبه سوم کشور قرار داده است.

استقرار دفتر اموال تملیکی البرز پس از ۹ سال انتظار که به طور قطع آثار و ثمرات اقتصادی آن متوجه مردم استان می شود.

و البته در این راستا حوزه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی نیز مغفول نمانده چراکه جذب اعتبار ۵۰۰ میلیون تومانی برای احداث اردوگاه ماده ۱۶ البرز پس از سال ها کشمکش و پیگیری های ابتر و رهاشده؛ ایجاد ارتباط با گروه های مختلف فعال اجتماعی و جناح های سیاسی قانونی و همچنین تیم های فرهیخته علمی و پژوهشی با توجه به استقرار بزرگترین و موثرترین دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور در این استان از جمله اقدامات مهم دیگر در عرصه تصمیم سازی بر مبنای علمی و پژوهشی محسوب می شود که تهیه و تدوین سند ملی توسعه استان برگرفته از این تعاملات گسترده است.

صنعت گردشگری البرز نیز بعنوان یک فرصت مغفول مانده از زیر خروارها خاک بیرون آمده و اکنون در حال صیقل دادن است، گوهری که بزودی در کشور به درخشش در خواهد آمد.

اکنون اعتبارات البرز با اولویت محرومیت زدایی از مناطق کمتر برخوردار توزیع می شود و اهتمام ویژه ای برای جلب توجه ملی جهت تقویت زیرساخت های عقب مانده البرز با توجه به رشد سریع جمعیت در این استان پویا و مولد بیش از پیش وجود دارد.

در این راستا می توان اخذ مجوز برای ساخت یک بیمارستان ۲۸ تختی در شهرستان طالقان که تاکنون از این امکان بی بهره بوده را نام برد؛ اقدام بزرگ دیگری که در راستای عمران و آبادانی این شهرستان محقق شد، جذب اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی برای تسریع در تکمیل پروژه ۲۰ ساله راه هشتگرد-طالقان است، بواسطه این امر آرزوی دیرینه مردم این منطقه تحقق پیدا می کند.

اکنون مسئولان ملی به این باور رسیده اند که استان استراتژیک و مهم البرز بار مسئولیت ملی را به واسطه تراکم تردد و ترافیک از محورهای مواصلاتی استان و رشد سریع مهاجرت بر عهده دارد و در کنار پایتخت نیازمند نگاه های ملی است. حضور بیش از ۷۰ مسئول ملی در البرز طی کمتر از ۸ ماه موید این امر است که اهتمام برای جلب تمرکز و توجه مسئولان عالی نظام به البرز سرافراز همچنان ادامه خواهد داشت.

تحقق اهداف شعار سال و برنامه های دولت تدبیر و امید در این راستا، متعصبانه با مدیریت نماینده عالی دولت در البرز بعنوان عامل وحدت بخش مسئولان استان دنبال می شود.

۴۶

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ترافیک گردشگری گروه های مختلف محورهای مواصلاتی استان مقام معظم رهبری قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۵۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • فراز و فرود نوغانداری در گیلان /تجارت پر سودی که از رونق افتاد
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود
  • رونق تولید در گرو تلاش کارگران
  • بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان