Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نخستین نشست تخصصی صنایع نساجی، پوشاک و فناوری‌های وابسته بر لزوم به‌کارگیری خلاقیت به عنوان موتور محرک صنعت پوشاک تأکید شد. ۱۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۷ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، نخستین نشست تخصصی صنایع نساجی، پوشاک و فناوری‌های وابسته شامگاه شنبه با حضور جمعی از صاحبان سبک و فعالان صنعت پوشاک و نساجی و همچنین جمعی از مسئولان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشست به منظور هماهنگی بیشتر میان مسئولان دولتی، فعالان صنعت نساجی و پوشاک نیز نخستین گردهمایی تخصصی صنایع نساجی، پوشاک و فناوری های وابسته با حمایت شرکت تعاونی ماشین دوخت قهرود برگزار شد.

حسین سیستانی فرماندار اصفهان با اشاره به اهمیت تکیه بر توان داخلی اظهار داشت: باید بپذیریم که امام راحل(ره) نیز می‌خواستند که تکیه بر خود مصداق عملی پیدا کند و این هدف در برخی امور محقق شده ولی همچنان جای کار زیادی دارد.

صنعت نساجی می‌تواند مشکل اشتغال را برطرف کند

وی افزود: علاقه اینجانب به حضور در محافلی بوده که بیشتر بخش خصوصی در آن حضور دارد چرا که لازم است در کارها از نقطه نظرات آن‌ها نیز بهره بگیریم تا بدین وسیله رشد و توسعه استان مصداق عملی پیدا کند.

فرماندار اصفهان درباره بخش خصوصی بیان کرد: فکر می‌کنم هر جامعه‌ و کشوری که به بخش خصوصی متکی بوده و همزمان دولت نیز نظارت خود را انجام داده است در کارهای خود با موفقیت همراه بوده و امید است که ما نیز راه‌های موفقیت را یکی پس از دیگری بگذرانیم.‌

وی ادامه داد: مشکل ما ممکن است در پول، قانون و یا مقررات باشد، از سوی دیگر صنعت نیز که می‌تواند در جهت برطرف کردن مشکلات گام بردارد باید ارتباط خود را با دانشگاه حفظ کند.

سیستانی با اشاره به مشکل اشتغال خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هم اکنون اشتغال به عنوان یکی از دغدغه‌ها محسوب می‌شود، صنعت پوشاک و همچنین صنعت نساجی می‌توانند در جایگاه خود مشکل اشتغال را برطرف کنند. امید است که اصفهان به عنوان قطب صنعت پوشاک در خاورمیانه خودنمایی کند.

شهرک پوشاک اصفهان 120 هزار شغل مستقیم ایجاد می‌کندصادرات پوشاک ایران به افغانستان، عراق،‌ روسیه و یمنشهرک صنعتِ نساجی و پوشاک در استان مرکزی ایجاد می‌شود

«خلاقیت» موتور محرک صنعت نساجی است

عضو هیئت علمی دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان درباره منسوجات بیان کرد: به طور کلی منسوجات را به دو دسته متداول و فنی تقسیم می‌کنیم، به گونه‌ای که متداول را همگی ما می‌شناسیم و به راحتی نیز می‌توانیم آن را تهیه کنیم ولی در مقابل منسوجات فنی منسوجاتی هستند که عملکردشان به ظاهر ارجحیت دارد.

مهدی حجازی بیان کرد: کشور آلمان پیشرو در صنعت نساجی است که در این راستا 50 درصد مبادلات فنی آلمان در سال 2010 منسوجات فنی بوده است. منسوجات فنی با نوآوری همراه است و 60 درصد نوآوری‌ها در صنعت نساجی برای آلمان بوده، این در حالی است که متاسفانه در کشور ما منسوجات متداول را بیشتر می‌شناسد.

وی ادامه داد: 66 شاخه از علوم منسوجات فنی کاربرد دارد. گاهی اوقات یک نشان تجاری برای بقا در بازار یک نوآوری به خرج می‌دهد و پس از آن موجب خوش نامی در بازار می‌شود، باید بدانیم که فروش منسوجات فنی در بازار کار ساده‌ای نیست. در بین منسوجات فنی نیز پوشاک فنی حرف زیادی برای گفتن دارند.

عضو هیئت علمی دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: خلاقیت موتور به حرکت درآوردن صنعت نساجی است، اینکه صنعت موتور متحرک خود را دانشگاه نمی‌داند و همچنین عجله‌ای که بعضی از افراد در مراجعه به دانشگاه دارند به عنوان آفت‌هایی در تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخته می‌شود. لازم به ذکر است که با ایجاد تحریم‌ها مراجعه به دانشگاه بیشتر شده است.

وی خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های خوبی در شهر برای تعامل صنعت و دانشگاه نظیر شهرک علمی تحقیقاتی شکل گرفته است که 7 هزار فارغ التحصیل دانشگاهی در آنجا مشغول به کار هستند، این در حالی است که در این شهرک 2 شرکت در حوزه نساجی و هیچ شرکتی در زمینه پوشاک فعالیت نمی‌کند.

انتهای پیام/ح

R41346/P/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۷۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری

محققان یکی از شرکت های دانش بنیان به دانش فنی ساخت موتورهای ۶ سیلندر خورجینی بنزینی از طریق مهندسی معکوس دست یافت و طی مراسمی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری از آن رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، پژوهشکده سامانه های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف میزبان روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برای رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی بوده است.

انجام پژوهش‌های کاربردی ـ توسعه‌ای، تجاری‌سازی ایده‌های نو و پژوهش‌های فناورانه در حوزه دانش‌های نوین و سطح بالا، انجام فعالیت‌های ترویجی به منظور اعتلای نهضت نرم‌ افزاری و توسعه صنایع کشور در بستر مناسب ارتباطی صنعت و دانشگاه و با بهره‌گیری از ساختارهای چابک و پویا از ماموریت های این پژوهشکده است از این رو این مرکز تحقیقاتی چشم انداز خود را "تبدیل شدن به یکی از اصلی‌ترین مراکز پیشرو در تجاری‌سازی ایده‌های فناورانه در حوزه دانش‌های نوین و سطح بالای کشور" تعریف شده است.

یکی از شرکت های دانش بنیان این پژوهشکده که با همکاری اعضای هیات علمی و برخی از محققان ایرانی مقیم خارج شکل گرفته است، پس از ۴ سال تحقیق و توسعه به دانش فنی ساخت موتور ۶ سیلندر با ظرفیت ۴۰۰۰ سی سی بنزینی خورجینی دست یافتند.

به گزارش ایسنا، دهقانی فیروزآبادی در آیین رونمایی از موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی در جمع خبرنگاران گفت: قوای محرکه با حجم و توان بالای بنزینی انواعی از قوای محرکه هستند که در بسیاری از خودروهای استراتژیک و راهبردی و تاکتیکی کاربرد دارند.

وی با بیان اینکه این نوع موتورها همچنین دارای کاربردهای تفریحی مانند خودروهای افرود را نیز دارند، اظهار کرد: این نوع موتورها یک نیاز کاملا راهبردی است و کشور نیز در طی چند سال گذشته به آن موضوع رسید که کشور  نیازمند دستیابی به دانش فنی این نوع موتورها است.‌

دهقانی اضافه کرد: بر این اساس یکی از شرکت های دانش بنیان که با حضور چندین نفر از اعضای هیات علمی و نزدیک به ۴۰ نفر از بهترین دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و محققان کشور تشکیل شده بود، و در طی ۳ تا ۴ سال گذشته با ترسیم برنامه مطالعاتی عمیق، اقدام به کسب فناوری های موتورهای ۶ سیلندر خورجینی ۴ لیتری دنیا کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: این شرکت دانش بنیان امروز توانست نمونه مهندسی معکوس شده این موتور را با استانداردهای بالا تولید و رونمایی کند.

وی باتاکید بر اینکه رونمایی از این دستاورد، اثبات فناوری های موتور  خورجینی ۶ سیلندر حجم بالا است، اظهار کرد: دانش فنی این محصول توسط پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و محققان این شرکت دانش بنیان به دست امده و امیدواریم این جریان علمی قوی که از سوی محققان این شرکت ایجاد شده است، توسعه یابد و به زودی شاهد تولید این موتورها برای کاربردهای خاص در کشور باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، فناوری های موتور را از فناوری های اصلی و کلیدی در هر سامانه  ای توصیف کرد و یادآور شد: دانش فنی که در این شرکت و با حجم و کیفیت به دست آمده بسیار ارزشمندتر از خود محصول است چون این دانش فنی قابل تسری به سایر حوزه ها است.

دهقانی با اشاره به حمایت های معاونت علمی از این طرح گفت: ما به عنوان پشتوانه اصلی حمایتی شرکت‌ها، بخشی از سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه  را بر عهده گرفتیم. ولی یکی از خوشحالی های ما این است که این شرکت در همکاری با چندین نفر از محققان ایرانی که در شرکت های بزرگ دنیا  فعال بودند شکل گرفته و اجرای این تحقیقات سبب شد تا این افراد به کشور بازگردند تا دانش اصولی در کشور شکل بگیرد.

به گزارش ایسنا، "گیربکس مغناطیسی"، "طراحی و ساخت موتورسیکلت برقی اسکوتر آویتا" با سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت، "آب شیرین کن خورشیدی" و "رونمایی از محصول فناورانه نرم افزار ابرسازه" از دیگر دستاوردهای این پژوهشکده به شمار می رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • کارگران موتور محرک چرخه اقتصاد کشور هستند
  • استاندارد اجباری پوشاک در مسیر اجرا
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است