Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: تا سال ۱۴۰۰ تعداد ۳ هزار دستگاه ماشین‌آلات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور نوسازی می‌شود. ۱۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۰ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، عبدالهاشم حسن‌نیا در جریان بازدید از جاده‌های خراسان رضوی اظهار داشت: حدود 9 هزار دستگاه انواع ماشین‌آلات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در کشور وجود دارد که دو هزار دستگاه آن از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون نوسازی شده و متوسط عمر این تعداد ماشین‌آلات بیش از 25 سال است که نیاز به نوسازی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر این ماشین‌آلات فرسوده تولید خارج هستند و تأمین قطعات آن دشوار است از این رو با استفاده از تولید کارخانه‌های داخلی در پی نوسازی ناوگان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و نیز رونق اشتغال هستیم و با این اقدام گام بلند و موثری در مسیر افزایش میزان سلامت و بی‌حادثه بودن سفرهای جاده‌ای بر خواهیم داشت.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه تا سال 1400 تعداد 3 هزار دستگاه ماشین‌آلات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور نوسازی می‌شود، خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر 2 هزار دستگاه از ماشین‌آلات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور نوسازی شده و بازسازی مابقی دستگاه‌های استراتژیک در دستورکار سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قرار دارد.

زمین خواری در یاسوج به بستر رودخانه‌ها رسید؛توقیف 8 دستگاه لودر و ماشین آلات سنگین در حاشیه رودخانه بشاررفع موانع واردات ماشین آلات و تجهیزات خطوط تولید به زمین بانک مرکزی افتادمیانگین عمر ماشین آلات راهداری زمستانی کهگیلویه و بویراحمد بیش از 30 سال است

حسن‌نیا ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته طی 2 سال آینده نوسازی ناوگان فرسوده راهداری و حمل و نقل جاده‌ای را با اعتبار بیش از 30هزار میلیارد ریال خواهیم داشت و با توجه به 220  هزار کیلومتر جاده و 400 هزار دستگاه پل در کشور  برای نگهداری این حجم سنگین از راه‌ها 12 هزار میلیاردتومان  اعتبار سالیانه نیاز است که تنها حدود 3500 میلیارد تومان آن تأمین می‌‌شود با این اقدام متوسط عمر ماشین‌آلات راهداری پایین می‌آید و برای مدت 10 سال مشکلات حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این بخش برطرف می‌شود.

حسن‌نیا در رابطه با میزان نرخ‌های تعیین‌شده عوارض آزادراهی، تصریح کرد: مبلغ عوارض براساس مصوبه شورای اقتصاد کشور برای آزادراه‌های دولتی و با مصوبه وزیر راه و شهرسازی برای آزادراه‌های بخش خصوصی تعیین شده است.

وی با بیان اینکه سیستم پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی به شکل مطلوبی همه ترددها را رصد می‌کند، تأکید کرد: عوارض آزادراهی برای تمامی خودروها اعم از پلاک شخصی و پلاک عمومی که در آزادراه‌ها تردد دارند، در نظر گرفته شده است و همه مالکان خودروها باید نسبت به پرداخت عوارض خود اقدام کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی در رابطه با تخفیف در نظر گرفته شده برای خودروهای پرتردد، گفت: به جهت رعایت عدالت اجتماعی برای کسانی که به‌طور همیشگی از آزادراه‌ها عبور می‌کنند، تخفیف‌های ویژه‌ای برای خودروهای پلاک‌های شخصی و عمومی پرتردد، اعمال می‌شود و برای خودروهایی که بیشتر از 40 بار در یک ماه از آزادراه عبور کرده باشند، 30 درصد تخفیف پرداخت عوارض در نظر گرفته شده است، همچنین در گروه خودروهای پلاک عمومی با تردد کمتر نیز تخفیف 20 درصدی عوارض تصویب شده است.

حسن‌نیا گفت: خراسان رضوی تعداد 4 پایانه مرزی دارد و این پایانه‌ها بار ترانزیت کشور را به کشورهای افغانستان و ترکمنستان برعهده دارند و در این استان پایانه‌هایی همچون پایانه شهرستان سبزوار به‌دلیل قرار گرفتن برسر کریدورهای ترانزیتی شمال شرق کشور نقش مؤثری را ایفا می‌نماید.

وی افزود: تأمین قیر یکی دیگر از چالش‌هایی بوده که سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با آن روبه‌رو است و برای اجرای 15000 تن آسفالت با تأمین 600 هزار کارخانه آسفالت در سطح کشور، نیازمند 800 هزار تن قیر هست تا بتوان سطح جاده ها رو به سطح قابل قبولی رساند و لذا امیدواریم که با توجه به کمبود اعتبارات ملی، بتوانیم با استفاده از اعتبارات استانی بخشی از مشکلات مردم در صنعت حمل و نقل جاده‌ای را حل نمائیم.

انتهای پیام/ح

R41347/P/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۹۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی امیرکبیر، نمایشگاه چایناپلاس از ۳۵ سال پیش تا کنون مهمترین مرکز عرضه و تجارت محصولات پلاستیک و پتروشیمی است و جایگاه ویژه ای در بین رویدادهای این صنعت دارا می باشد.

چاینا پلاس از سال ۱۹۸۳ تاسیس گردیده و در حال حاضریکی ازمهمترین آوردگاه های عرضه و داد و ستد تولیدات پلاستیک و لاستیک در جهان است و به طور گسترده توسط پیشگامان این صنعت به عنوان یکی از تأثیرگذارترین نمایشگاه های صنعت پتروشیمی در جهان شناخته می شود.

شرکت پتروشیمی امیرکبیر در این دوره از نمایشگاه چایناپلاس، با غرفه‌ای وِیژه و محوری در سالن اصلی نمایشگاه و در کنار بزرگ‌ترین شرکت‌های پتروشیمی جهان، آخرین محصولات خود را در زمینه پتروشیمی و پلیمر ارائه نموده است.

این رویداد بین المللی در فضایی به مساحت بیش از ۲۵۰ هزار متر مربع برگزار می گردد که طبق برآورد های صورت گرفته، هر ساله شاهد بیش از ۲۰۰ هزار شرکت کننده از سراسر دنیا است که در سه حوزه تجهیزات و ماشین‌آلات، مواد خام و شیمیایی و صادرکنندگان چینی برگزار می‌شود.

پتروشیمی امیرکبیر به عنوان یک شرکت پیشرو در صنعت پتروشیمی و پلیمر، با حضور تیم اقتصادی مجرب و متخصصین توسعه بازار خود ضمن شرکت در این رویداد، جلسات فشرده و رایزنی های مثبتی با نمایندگان شرکت‌ها و تجار بین المللی برگزار نموده است که به تبادل نظر، عقد قرارداد و تنظیم تفاهمنامه هایی در خصوص همکاری های متقابل، صادرات و انتقال تکنولوژی منجر شده است.

یکی از نقاط قوت نمایشگاه شانگهای ۲۰۲۴، موضوع حفظ محیط زیست و تولید محصولات سازگار با طبیعت است که مجموعه امیرکبیر به عنوان صنعت سبز کشور در ۴ موضوع تولید سازگار با محیط زیست در حوزه بازیافت، پلاستیک‌های بازیافتی، پلاستیک‌های زیستی، افزودنی‌های سازگار با محیط زیست راهکارها و رویکردهای خود را ارائه نموده است.

این نمایشگاه از ۱۸ گروه ویژه تشکیل شده است که از جمله آنها می توان به بخش های فناوری سه بعدی، تجهیزات کمکی و آزمایشی ماشین آلات اکستروژن، ماشین آلات بسته بندی فناوری فیلم و پلاستیک، ماشین آلات قالب گیری تزریقی، ماشین آلات قالب گیری تزریقی و منطقه فنی تولید هوشمند، ماشین آلات بسته بندی پلاستیک و فناوری بازیافت اشاره کرد.

همچنین در بخش تولیدی نیز قسمت های تخصصی تامین کنندگان مانند افزودنی ها، بیوپلاستیک، مواد شیمیایی و مواد اولیه، رنگدانه رنگی، کامپوزیت ها، پلاستیک بازیافتی، الاستومرهای ترموپلاستیک و لاستیک دیده می شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899004

دیگر خبرها

  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • بازدید معاون دادستان مرکز خراسان رضوی از نقاط حادثه‌ساز جاده کلات
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می‌شود
  • شهرداری‌ها خط اول خدمت به مردم هستند
  • تجهیز، بازسازی و خرید ماشین آلات راهداری خراسان جنوبی با اعتبار ۱۳۲ میلیارد تومان
  • ناوگان خدمات شهری شبستر به ماشین آلات جدید تجهیز شد
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد