Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@02:46:46 GMT

اعمال نفوذ گروه جي 20 بر FATF

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۲۵۰۲۸

اعمال نفوذ گروه جي 20 بر FATF

خبرگزاري آريا - برخلاف ادعاي حاميان اجراي برنامه اقدام FATF توسط ايران، FATF يک نهاد مستقل جهاني نيست بلکه به شدت تحت نفوذ بيست کشور صنعتي عمدتا سلطه گر جهان يعني گروه جي 20 بوده و در واقع اين گروه در راستاي تامين منافع اين کشورها براي FATF تعيين تکليف مي‌کند.
به گزارش خبرگزاري آريا، بسياري از حاميان گروه ويژه اقدام مالي FATF ادعا مي کنند که اين نهاد، يک نهاد مستقل بوده و همه اعضاي آن، يک راي و به يک نسبت در آن نقش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بررسي رابطه FATF با گروه جي 20 (20G) که شامل بيست کشور صنعتي مي شوند، نشان مي دهد که اين گروه نفوذ بسيار زيادي بر FATF دارد.
*نفوذ جي 20 برFATF براي قاعده‌گذاري رمز ارزها
گروه جي 20 در نشست هاي اخير خود به صراحت از ارتباط عميق خود با FATF براي قاعده گذاري در زمينه رمزارزها پرده برمي¬دارد. به عنوان مثال، اين گروه در نشست آذرماه 97 در آرژانتين اعلام کرد: «ما دارايي هاي رمزنگاري را به منظور مبارزه با پولشويي و مقابله با تامين مالي تروريسم پيرو استانداردهاي گروه ويژه اقدام مالي FATF تنظيم مي کنيم».
همچنين در بيانيه پاياني نشست اخير اين گروه در ژاپن از راهنماي تدوين شده توسط FATF در حوزه ارزهاي ديجيتالي حمايت کردند. در بيانيه پاياني اين گروه آمده است: «ما تعهد خود را به اعمال استانداردهاي FATF که اخيرا در حوزه دارايي‎هاي مجازي و تامين کنندگان مربوطه و با هدف مبارزه با پولشويي و جلوگيري از تامين مالي تروريسم، اصلاح شده اعلام مي‏‌کنيم».
*تعريف جي 20 از تروريسم مبناي عمل FATF است
بسياري از موافقين FATF ادعا مي کردند که فقط شوراي امنيت سازمان ملل درباره تعريف و مصاديق تروريسم تصميم خواهد گرفت اما بررسي دستورالعمل اخير FATF نشان مي دهد که علاوه بر سازمان ملل، گروه جي 20 نيز در تعيين و تعريف تروريسم نقش دارد.
در بند پنجم از «اعلاميه نمايندگان عضو FATF» که در دستور العمل اخير اين نهاد آمده است، مي خوانيم: «ما به دنبال کاهش تهديدات جهاني (پولشويي، تامين مالي تروريسم و اشاعه¬ گري سلاح هاي کشتار جمعي) بر اساس تعريف اين تهديدات توسط شوراي امنيت سازمان ملل و 20G هستيم».
عبارت فوق نشان دهنده نقش ويژه گروه جي 20 در تعريف تهديدات مربوط به پولشويي، تامين مالي تروريسم و اشاعه‌گري سلاح هاي کشتار جمعي در FATF است. در واقع، FATF علاوه بر سازمان ملل، تعاريف گروه 20-G را نيز مبنا و ملاک عمل خود قرار مي دهد.
*FATF به دنبال تامين نيازهاي جي 20
همچنين FATF در اين دستورالعمل درباره کارکردها و اقدامات خود گفته است: «پاسخ دادن به تهديدها و ريسک هاي جديد و در حال ظهور به منظور ايجاد يکپارچگي سيستم مالي مطابق با نيازهاي تعيين شده توسط جامعه بين المللي از جمله شوراي امنيت سازمان ملل متحد، 20G و FATF». اين عبارات نشان مي دهد که FATF به دنبال تامين نيازهاي تعيين شده توسط گروه جي 20 است.
به گزارش فارس، در مجموع، در حالي که بسياري از حاميان اجراي برنامه اقدام FATF توسط ايران ادعا مي کردند که FATF يک نهاد مستقل جهاني با ماموريت هاي جهاني است که استانداردهاي آن براي تسهيل روابط بانکي و براي تامين منافع همه کشورهاي جهان تدوين مي¬گردد، بررسيرابطه اين نهاد با گروه جي 20 نشان مي دهد که اين نهاد نه تنها مستقل نيست، بلکه به شدت تحت نفوذ بيست کشور صنعتي عمدتا سلطه گر جهان يعني گروه جي 20 بوده و در واقع اين گروه در راستاي تامين منافع اين کشورها براي FATF تعيين تکليف مي‌کند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۵۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴)  از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت امسال با حضور شرکت‌های فناور و نوآور داخلی و خارجی در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ حامی همیشگی شرکت‌های فناور و نوآور، امسال نیز همچون سال‌های گذشته درسیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴) حضور دارد.

این صندوق پژوهش و فناوری با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق خود در ارائه خدمات نوین مالی و فناوری به اکوسیستم فناور و نوآور کشور، در اینوتکس امسال نیز برنامه‌های مختلفی را در تقویم اجرایی خود دنبال می‌کند.

رونمایی از نخستین سکوی تامین مالی جمعی ارزی_ریالی کشور

محمد کلاهی؛ معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین در خصوص برنامه‌های پیش روی این صندوق در نمایشگاه اینوتکس امسال گفت: این صندوق به عنوان صندوق پژوهش و فناوری پیشتاز در ارائه خدمات مالی به زیست بوم فناوری کشور، همواره به دنبال بهینه سازی فرآیند‌های مالی و بهره مندی این اکوسیستم از ابزار‌های به روز و نوین تامین مالی است.

وی با اعلام خبر اخذ موافقت اصولی تاسیس نخستین «سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی» در کشور گفت: صندوق توسعه فناوری‌های نوین در راستای ارائه ابزار‌های نوین تامین مالی در زیست بوم فناوری کشور در دی ماه ۱۴۰۲ موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی از فرابورس ایران شد. این سکو که با نام «نوین کراود» به ثبت رسیده است، نخستین سکوی تامین مالی ارزی کشور است که با همکاری وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، فرابورس ایران و صرافی بانک ملی، در حال رسیدن به مراحل اجرایی است. در این مدت پلتفرم و زیرساخت آن ایجاد شده و در مراحل پایانی اخذ مجوز فعالیت از فرابورس است.

کلاهی با اشاره به شعار امسال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» بستر نوین کراود را به عنوان یکی از بهترین روش‌های تحقق شعار سال دانست و افزود: نرخ بازدهی مطلوب، تضمین اصل سرمایه و بازدهی کوتاه مدت پروژه‌ها از مزایای این سکوی تامین مالی جمعی است. ضمن این که مجوز این سکو برای نخستین بار در کشور توسط یک صندوق پژوهش و فناوری با بیش از ۱۷ سال تجربه فعالیت مالی اخذ شده و بنا دارد که مسیر تامین مالی حوزه فناوری و تولید را با تکیه بر سرمایه‌های خرد هموار ساخته و چشم انداز روشنی را برای بهره مندی شرکت‌های دانش بنیان و فناور از این ابزار نوین تامین مالی ترسیم نماید.

تفاهم نامه با هیئت تجاری روسیه در راستای صادرات محصولات دانش بنیان

کلاهی توسعه بازار و تجاری سازی محصولات شرکت‌های دانش بنیان و فناور را از دیگر برنامه‌های این صندوق به ویژه در سال‌های اخیر یاد کرد و گفت: یکی از کشور‌های هدف برای صادرات فناوری و محصولات دانش بنیان روسیه است. بر این اساس با بررسی، ارزیابی و مذاکرات صورت گرفته بین هیئت تجاری روس و صندوق توسعه فناوری‌های نوین در یک سال اخیر، اکنون زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری با این هیئت فراهم شده است.

وی این تفاهم نامه را زمینه ساز همکاری‌های جدید فناورانه بین ایران و روسیه دانست و تاکید کرد: در اینوتکس ۲۰۲۴ تامین نیاز‌های فناورانه دو کشور در قالب این تفاهم نامه به امضای صندوق توسعه فناوری‌های نوین و هیئت تجاری روسیه خواهد رسید.

تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین و صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) فولاد مبارکه

محمد کلاهی، مدیریت و راهبری منابع در حوزه فناوری و پروژه‌های فناورانه را از دیگر برنامه‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد و گفت: این مهم همواره با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق همکاری صندوق با هلدینگ ها، شرکت‌های سرمایه گذاری و شرکت‌های بیمه دنبال شده است و صندوق قابلیت خود را در مدیریت و راهبری صحیح این منابع در حوزه فناوری و سرمایه گذاری با بازدهی مطلوب، اثبات کرده است.

وی با اشاره به تفاهم نامه جدید صندوق با یکی از بزرگترین صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی افزود: در همین راستا در اینوتکس امسال صندوق توسعه فناوری‌های نوین تفاهم نامه همکاری دیگری را با صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین صندوق‌های CVC حوزه فناوری منعقد می‌کند.

توسعه فناورکارت با افزودن خدمات محصول ایران کارت بانکی
معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین با اشاره به آغاز پروژه «فناورکارت؛ نخستین نئوبانک شرکتی حوزه فناوری» در نمایشگاه اینوتکس سال گذشته افزود: فناورکارت نئوبانکی به بزرگی زیست بوم فناوری کشور است و شکل گیری صحیح این خدمت کار بزرگی را می‌طلبد.

به همین منظور و در راستای توسعه خدمات فناورکارت به فعالان زیست بوم فناوری کشور، امسال تفاهم نامه‌ای با شرکت بهین فردا؛ از مجموعه بانک آینده به منظور همکاری مشترک این دو مجموعه در توسعه این محصول و اضافه شدن خدمات جدید B۲C به خدمات موجود شرکتی این پلتفرم، در اینوتکس منعقد خواهد شد.

کلاهی با تاکید بر گستردگی خدمات ایران کارت  در کشور به عنوان دلیل نخست انعقاد این تفاهم نامه یادآور شد: تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با شرکت بهین فردا به دلیل وسعت و کیفیت خدمات محصول ایران کارت و باشگاه مشتریان بانک آینده است. اضافه شدن این خدمات در کنار خدمات متعدد حقوقی و حقیقی موجود در پلتفرم فناورکارت آن را به محصولی ویژه و ممتاز برای استفاده شرکت‌های حوزه فناوری و پرسنل شاغل در شرکت‌ها و پارک‌های سراسر کشور تبدیل می‌کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • پولشویی