Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمد شریعتمداری در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور وزیر امور اجتماعی و کار سوریه و هیات‌همراه در کشور ایران، ابراز امیدورای کرد که این سفر منشاء خیر و برکت باشد.

وی با بیان اینکه بسیار خشنودم در مرحله سازندگی کشور و دولت سوریه کنار شما باشیم و برای ساخت و بهسازی این کشور کمک کنیم، تاکید کرد: همان‌طور که در جلسه حضوری در اجلاس ژنو اعلام کردم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌تواند در سازندگی کشور سوریه کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در حوزه تامین اجتماعی، وزارت تعاون بزرگترین نهاد کشور است و کمیته‌امداد خمینی (ره) هم فعالیت گسترده‌ای در حمایت از اقشار مستضعف جامعه برعهده دارد.

وی افزود: علاوه بر کمک‌های حمایتی مستقیم این نهادها دارای توانمندی‌هایی برای توانمندسازی جامعه هدف و مددجویان هستند و به این ترتیب به جای اینکه از مستمری ماهیانه بهره‌مند شوند خودشان دارای اشتغال مولد پایدار می شوند و هم شان اجتماعی آنها حفظ می‌شود و هم در حوزه فرهنگی توانایی‌های بالاتری پیدا می‌کنند. در زمینه فنی و حرفه‌ای تجربیات ارزشمندی داریم که می‌تواند برای ایجاد اشتغال در دوره بازسازی سوریه با تربیت ماهر و نیروی فنی و حرفه ای به امر بازسازی نیروهای متخصص کمک کند.

شریعتمداری با تاکید بر اینکه یکی از سیاست‌های ما توسعه همکاری‌های ما با همه کشورهای دوست، برادر و شرکای راهبردی در کشورهای همسایه است، خاطرنشان کرد: ما آمادگی داریم برنامه اقدام مشترک در خلال این سفر را امضا کنیم و امیدوارم که چراغ راهی برای ادامه همکاری‌های ما باشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیرامون سه برنامه‌ای که وزیر امور اجتماعی و کار سوریه مطرح کرد، افزود: ما آمادگی کامل داریم که برای ایجاد مرکز آموزش فنی – حرفه ای در کشور سوریه همکاری کنیم و در زمینه موضوع تقویت بنیه روستاها که در دستور کار کشور سوریه قرار دارد ما نیز برای تقویت روستاها طرح های خوبی داریم و همه اینها تجربیات خوبی است که به دست آورده‌ایم.

وی با بیان اینکه معاونت اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این آمادگی را دارد که تجربیات را در اختیار کشور سوریه قرار دهد، تصریح کرد: توسعه مشاغل خانگی، توانمندسازی کودکان بی‌سرپرست و بد سرپرست، آموزش افراد جویای کار در محیط واقعی کار طرح‌های جداگانه و در دست اجرا در مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

وی یکی از این طرح‌ها را طرح تامین مالی خرد تضمین شده فعالیت‌های اشتغال‌زا دانست که در حال حاضر یکی از روش‌های تامین مالی است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: ما آماده همکاری همه‌جانبه با اولویت ۳ موضوع مطرح شده هستیم و به عنوان وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در همه بخش‌ها با شما همکاری خواهم کرد .     

در ادامه این جلسه ریما قادری وزیر امور اجتماعی و کار سوریه ضمن ابراز خوشحالی از حضور در کشور ایران اظهار کرد: خیلی خوشحالم تاثیر مثبت نشست ژنو را لمس کردم .

وی ادامه داد: نوع نگاه سوریه نسبت به مساله کار و حوزه اجتماعی و حفظ کرامت اعضا و تولید با ایران شباهت دارد و همانطور که برای شما مولد بودن و حفظ جایگاه اجتماعی دو مقوله مهم هستند در سوریه نیز این موضوعات اهمیت بسزایی دارد.

ریما قادری بیان کرد: حوزه اجتماعی و بازار کار می تواند زمینه نزدیک شدن ملت ها را فراهم کند و در سایه روابط استراتژیک و سیاسی ممتاز ایران و سوریه مسوولیت بزرگی داریم تا تمام ظرفیت ها و تجربیات خود را برای تقویت بیش از پیش دو کشور در حوزه مرتبط با کار استفاده کنیم.

وی بیان کرد: در سوریه برای اینکه بتوانیم کار را بهتر انجام دهیم نیاز داریم که از تجربه ایران استفاده کنیم. به ویژه بعد از هشت سال جنگ ویرانگر آثار منفی زیادی در کشور به جای مانده است و بخش های اجتماعی و اقتصادی به شدت متضرر شدند.

وزیر امور اجتماعی سوریه گفت: حوزه های متعددی برای همکاری وجود دارد و از این طریق روابط دو کشور را بیش از پیش تقویت کنیم. این گونه تلاش ها می تواند در بازسازی سوریه مثمر ثمر باشد.

وی افزود: امروز وارد مرحله بازیابی توان شدیم و جنگ نظامی در آستانه پایان است و در اینجا برای حمایت هایی که ایران داشت تشکر می کنم و این موفقیت ها، پیروزی مشترک ماست.

قادری گفت: وقتی ازدوران بازسازی و بازیابی توان سوریه صحبت می کنیم نیازمند مجموعه ای از پیش شرط ها از جمله نیروی کار ماهر و منابع مالی که می توانند پشتیبان تولید و بهبود سطح اقتصادی باشد که به بهبود رفاه اجتماعی منجر می شود.

وی تصریح کرد: تلاش ما در مرحله فعلی برای اینکه وضعیت اجتماعی را بهبود ببخشیم مورد مخالفت کشورهای استعمارگر است و تلاش می کنند بنیان های اجتماعی را در هم بکوبند و این کار را از طریق فشارهای اقتصادی و اجتماعی انجام می دهند و این دیدار می تواند به افزایش توانمندی دو کشور برای ایستادن در برابر این فشارها کمک کند و امیدوارم در این شرایط ما هم در حد توان کنار ایران باشیم و برای گذر از این مرحله سخت کمک کنیم.

 وزیر امور اجتماعی سوریه گفت: سه موضوع عملیاتی می تواند سرآغازی برای همکاری بیشتر باشد و اجرای عملی تفاهمهای سابق و تفاهم هایی که امضا می شود این محورها دروازه های جدیدی را به روی ما باز می کند.

وی تاکید کرد: دوره بازسازی سوریه سرشار از فرصت هاست و در این مرحله ایران به عنوان شریک راهبردی کشور ما یک طرف اساسی و حقیقی در پروژه های بازسازی است. 

قادری افزود: اولین موضوع عملیاتی مرکز آموزش مربیان فنی و حرفه ای است. سال ۲۰۰۷ قرار بود ایران یک مرکز آموزش فنی و حرفه ای برای آموزش مربیان در سوریه ایجاد کند و دیدگاه های خود را برای تحقق آن این موضوع اعلام کردیم.

وی ادامه داد: امیدواریم شرایط انتقال تجربیات را فراهم کنیم و پروژه ای برای بهبود وضعیت آموزشی در سوریه داشته باشیم تا انسانهای مولد تربیت کنیم .

وزیر امور اجتماعی سوریه توسعه روستایی را موضوع همکاری دو کشور بیان کرد و گفت: در سایه تدبیر رهبری سوریه زیرساخت های اجتماعی در مناطق روستایی ایجاد شد و با وجود جنگ و تخریب ها این پروژه ها همچنان قابل بهره برداری است.

وی افزود: در این روستاها انواع فعالیت ها همچون تولید فرش دستباف انجام می شود و علاقه مندیم که در صورت امکان واحدهای فعال را انتخاب کنیم و با تمرکز بر توسعه و تجهیز آنها به کمک ایران محصولات با کیفیتی را که نشان از همکاری دو کشور است را ارائه کنیم.

وزیر امور اجتماعی سوریه تصریح کرد: می توانیم همکاری سه جانبه میان وزارت امور اجتماعی کار سوریه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کمیته امداد امام خمینی(ره )داشته باشیم .

منبع: ایلنا

کلیدواژه: محمد شریعتمداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۲۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عیسی زارع پور در دیدار با «لوکیا ایسانگا ناکاداما» با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا و اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشور‌های آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشور‌های مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی طرح های مهم زیرساختی را انجام دادند و این آمادگی وجود دارد تا طرح های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور (اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد و با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع پور به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمد‌ها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.
وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکت‌های فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، افزود : این شرکت‌ها علاقه‌مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیاز‌های این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.
وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.
معاون نخست وزیر اوگاندار نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ضمن تاکید بر لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی ، از دوستان ایرانی در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه‌ آی سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیرو‌های اوگاندایی ، درخواست کمک کرد .

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بستر‌های تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محور‌های دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.
دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود. تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری گردد.

دیگر خبرها

  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا