Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@21:07:57 GMT

«دیوید انتبرو» با یک مستند جدید باز می‌گردد

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۳۷۷۹۸

«دیوید انتبرو» با یک مستند جدید باز می‌گردد

«‌دیوید اتنبرو» ـ مستندساز و طبیعت‌شناس مشهور انگلیسی ـ که مجموعه‌های مستند زیادی را در طول زندگی کاری خود ساخته است، با مستند جدیدی از «بی‌بی‌سی» به نام «هفت دنیا، یک سیاره» ‌بازمی‌گردد. از مشهورترین مستندهای اتنبرو در ایران «زندگی» و «سیاره زمین» است و اخیرا پخش مستند دیگری از این کارگردان با نام «سیاره آبی۲» هم در شبکه چهار آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا،‌ «هفت دنیا، ‌یک سیاره»‌ مجموعه مستند جدید «اتنبرو» است که ساخت موسیقی متن آن را «‌هانس زیمر»، موسیقیدان معروف آثاری همچون «در میان ستارگان»‌ و «دزدان دریایی کارائیب»‌ به عهده دارد. این مستند مخاطبان را به سفری در سراسر جهان خواهد برد. 

مستند «هفت دنیا، ‌یک سیاره»‌ نقش هر کدام از قاره‌ها در زندگی حیوانات را به تصویر خواهد کشید.

در توضیح مختصری که از این مجموعه منتشر شده است، می‌خوانیم:

«میلیون‌ها سال پیش نیرویی‌ باورنکردنی پوسته زمین را در هم شکست و در نهایت هفت قاره کنونی را با آب و هوا، پوشش گیاهی و تنوع جانوری منحصر به فرد به وجود آورد. از بهشت رنگارنگ آمریکای جنوبی گرفته تا گرمای سوزان آفریقا؛ «هفت جهان، یک سیاره» هویت حقیقی هر کدام از قاره‌ها را به تفکیک به نمایش می‌گذارد و نشان می‌دهد که چطور شرایط منحصر به فرد هر قاره زندگی موجودات زنده آن منطقه را تحت تاثیر قرار داده است. داستان‌های غیرقابل انتظار این مجموعه شما را شگفت‌زده خواهد کرد.»

«اتنبرو» قصد دارد در جریان این مستند که سفری از عمیق‌ترین مناطق ‌آفریقا ‌تا دریاهای اطراف قطب جنوب است،‌ مخاطبان را از دیدگاهی دیگر با حیات وحش آشنا کند. در جریان این مجموعه هفت‌قسمتی،‌ چالش‌های بزرگی که حیوانات در این دنیای تحت سلطه‌ی انسان‌ها با آن مواجه هستند نیز به نمایش گذاشته می‌شود.

در حال حاضر هیچ تاریخ مشخصی برای پخش اولین قسمت از این مجموعه ارائه نشده است، اما طبق گزاراش‌های ارائه شده، این مجموعه تا پایان سال ۲۰۱۹ پخش خواهد شد.

«شارلوت مور»‌، مدیر محتوا برنامه شبکه «بی‌بی‌سی» بیان کرد: «این مجموعه که ترکیبی از جدیدترین تکنولوژی و بینشی بی‌نظیر از رفتار حیوانات است، دیدگاهی جدید از جهان طبیعت ارائه خواهد داد.»‌

«اتنبرو»‌ در رابطه با مستند جدید خود بیان کرد: «اقیانوس‌ها دو  سوم سیاره ما را تشکیل می‌دهند و خشکی‌ تنها یک سوم کره زمین را شامل می‌شود. در هر هفت قاره متفاوتی که انسان‌ها بر روی آن زندگی می‌کنند، مخلوقات حیرت‌آوری از جمله پرندگان، پستانداران و دیگر گونه‌های مختلف وجود دارند. هر کدام از این گونه‌ها در کنار زیبایی منحصر به فرد خود، مشکلات خاص خود را نیز دارند. چهار سال گذشته را به ساخت مجموعه‌ای درخصوص این هفت قاره متفاوت پرداختیم. این مجموعه در سال جاری پخش خواهد شد.»

وی با اشاره به این که مجموعه‌های پیشین «سیاره آبی»‌ در بالا رفتن سطح آگاهی مردم نسبت به تاثیرات مخرب استفاده از پلاستیک بر محیط زیست موثر بوده است، بیان کرد: «ما در قالب این مجموعه نشان دادیم که پلاستیک‌ چه بر سر موجودات اقیانوس‌ها می‌آورد.»‌

با توجه به گزارش منتشر شده توسط  «گلوبال وب ایندکس»، پس از آن که مجموعه مستند «سیاره آبی ۲» برای اولین بار در سال ۲۰۱۷ پخش شد و سپس در کشورهای مختلف سراسر جهان هم به روی آنتن رفت، تاثیری که از آن با عنوان «‌تاثیر اتنبرو» یاد می‌شود نقش چشمگیری در کاهش مصرف مردم بریتانیا از تولیدات پلاستیکی داشته است.

چندی پیش، یک شیر دریایی که بر اثر یک حلقه‌ی پلاستیکی زخمی‌ شده بود توسط گروهی از داوطلبان محیط زیست مداوا شد و به اقیانوس بازگردانده شد. این شیر دریایی به افتخار تاثیرات چشمگیر مجموعه «سیاره آبی ۲»‌ این مستندساز بر سطح آگاهی مردم نسبت به تاثیرات مخرب تولیدات پلاستیکی بر محیط زیست، «سر دیوید» نام گرفت. 

«اتنبرو»‌ جوایز و عناوین افتخاری متعددی دریافت کرده است که از میان آن‌ها می‌توان به نشان شوالیه و جایزه بفتا اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مستند بي بي سي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۷۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوید تیلور، بی‌رحم دوست داشتنی

باخت جادوگر آمریکایی بمب خبری بود که حیرت جهان کشتی را به همراه داشت.

به گزارش مشرق، مسابقات فینال ایکس به عنوان مرحله نهایی گزینشی تیم ملی کشتی آمریکا بامداد روز دوم اردیبهشت‌ماه به پایان رسید.در این مسابقات اتفاقات مهمی رخ داد که باخت قهرمانان جهان و المپیک از مهمترین آنان بود. در پیکارهای گزینشی تیم ملی کشتی آمریکا جی دن کاکس، توماس گیلمان، جردن باروز و دیوید تیلور نتوانستند نتایج لازم را برای حضور در بازی‌های المپیک پاریس کسب کنند. کاکس پس از این رقابت‌ها از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد و باروز نیز به احتمال زیاد در مسیر کاکس قرار خواهد گرفت.

اما بمب خبری مسابقات فینال ایکس شکست دیوید تیلور قهرمان جهان و المپیک بود. مردی که از وی به عنوان فوبیای ورزش ایران یاد می‌شد. جادوگر آمریکایی در ۶ رقابت با حسن یزدانی، موفق شد پنج مرتبه نابغه کشتی ایران و جهان را شکست دهد. یزدانی از المپیک ۲۰۱۶ ریو در عرصه داخلی و بین‌المللی به جادوگر آمریکایی باخته است.

بردهای پرتکرار تیلور در مسابقات جهانی و المپیک نام این قهرمان آمریکایی را وارد فرهنگ لغات ورزشی ایران کرد؛ نامی که رقابت‌های او با مرد پرمدال کشتی ایران همواره برای شهروندان با استرس و ترس همراه بود و این استرس در نهایت به رقیبی توانمند برای یزدانی تبدیل شد تا کاپیتان تیم ایران در ۸۳ درصد از رقابت‌های خود برابر این جادوگر دنیای ورزش بازنده باشد. باختی‌هایی که دیگر به یک رویه عادی در کشتی آزاد ایران تبدیل شده بود و حتی برخی از تئورسین‌های کشتی ایران مانند منصور برزگر از آن به عنوان یک مبارزه حیثیتی یاد کردند.

نام تیلور در جام جهانی ۲۰۱۷ کرمانشاه بر سر زبان افتاد جایی که وی توانست یزدانی نامدار و قهرمان المپیک را شکست دهد. تیلور بعد از آن دیدار چهار مرتبه دیگر از سد شیرشاه ایرانی گذشت. با وجود بردهای پرتکرار تیلور برابر یزدانی رقابت این ۲ قهرمان همواره بر پایه احترام و حتی رفاقت بود.

مبارزه‌های تیلور و یزدانی و اخبار این قهرمان در رسانه‌های ایران موجب شده بود که تیلور به یک واقعیت در ایران اعتراف کند. وی چندی پیش اعلام کرد که در کشتی ایران بعد از حسن یزدانی یکی از شناخته‌شده‌ترین ورزشکاران به شمار می‌رود. حتی شماری زیادی از کشتی دوستان ایرانی فارغ از تعصبات ورزشی و ملی همواره روحیه جنگندگی و مبارزه این قهرمان ۳۲ ساله را ستایش می کردند و از بزرگان کشتی ایران خواستند که برای رقابت با جادوگر آمریکایی به دنبال راهکار باشند.

اما باطل‌السحر جادوی تیلور در دست ایرانیان نبود، بلکه شمشیر انتقام از آستین یک آمریکایی خارج شد تا ترمز قطار موفقیت‌های تیلور پیش از رسیدن به ایستگاه پاریس را بکشد. با شکست تیلور ورزش ایران به ویژه رشته کشتی آزاد نفس راحتی کشید زیرا از فوبیای باخت یزدانی برابر دارنده نشان طلای المپیک خارج شد.

آیا کامران بروکس ایران می‌شود؟

مصدومیت یزدانی و دوری چند ماهه این کشتی‌گیر از تمرینات گروهی موجب نگرانی‌هایی در بین کارشناسان شد تا جایی که فدراسیون برای احتمالات دیگر کامران قاسمپور را به وزنه ۸۶ کیلوگرم آورده و قرار است یکی از تاریخی‌ترین گزینشی‌های کشتی ایران رقم بخورد. اگر روح بروکس آمریکایی در کالبد کامران حلول کند، بی‌تردید جهان کشتی از دیدن هنرنمایی ۲ قهرمان بزرگ محروم خواهند شد.

غیبت احتمالی یزدانی و حذف تیلور زمانی بیش از پیش موجب دلتنگی جهان کشتی خواهد شد که بدانیم عبدالرشید سعدالله‌یف دیگر نابغه کشتی آزاد با حکم کمیته بین‌المللی المپیک از حضور در المپیک محروم است.

البته باخت همزمان تیلور، کاکس، گیلمان و باروز به نسل جدید کشتی آمریکا ممکن است، پایانی بر دوران طلایی این قهرمانان در جهان باشد. نسلی که مدال‌های زیادی در عرصه‌های جهانی و المپیک کسب و افتخارات آنان راه را برای قهرمانی تیمی آمریکا در چند سال گذشته هموار کرد.

با افول این ستارگان از دنیای کشتی، آزادکاران ایرانی می‌توانند در اوزان ۵۷، ۷۹، ۸۶ و ۹۷ کیلوگرم شانس بیشتری برای رسیدن به قهرمانی جهان یا المپیک داشته باشند. چرا که نگاهی به نتایج جهانی بلگراد از شکست نمایندگان کشورمان برابر حریفان آمریکایی حکایت دارد. کشتی‌گیران ایران و آمریکا در بلگراد چهار تقابل داشتند. امیرمحمد یزدانی به زین رترفورد باخت، یزدانی مغلوب تیلور شد و امیرعلی آذرپیرا برابر زاهید والنسیا حرفی برای گفتن نداشت. تنها رحمان عموزاد خلیلی موفق به شکست نیک لی در وزن ۶۵ کیلوگرم شد. در وزن ۵۷، ۶۱، ۷۴، ۷۹، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم نیز ایران و آمریکا هیچ تقابلی نداشتند.

در گذشته قهرمانی مانند جردن باروز در ۱۳ مبارزه رودررو با حریفان ایرانی شکست ناپذیر بود و اسنایدر نیز در رقابت‌های مختلف توانسته بود عناوین جهانی را از آزادکاران ایرانی بگیرد. تیلور نیز مرد همیشه برنده مسابقات یزدانی به شمار می‌رفت. شانس دیگر کشتی ایران انصراف گیبل استیوسن از المپیک بود.

قرار است که میسون پاریس جایگزین دارنده نشان طلای المپیک توکیو شود. امیررضا معصومی نفر دوم تیم ملی کشتی آزاد ایران در وزن ۱۲۵ کیلوگرم در پیکارهای رنکینگ‌دار اتحادیه جهانی کشتی در زاگرب به راحتی از سد این قهرمان آمریکایی عبور کرد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • «در پا به ماه» نسخه نپیچیدیم بچه‌دار شوید/ تولد ۲۰ نوزاد را دیدیم
  • پخش مستند‌هایی با موضوعات اجتماعی، فرهنگی و تاریخی از شبکه افق
  • تمجید جالب مویس از کلوپ: یورگن سریع‌تر از لیورپول برو!
  • (ویدیو) تصاویری که حسن یزدانی ۲ روز بعد از حذف دیوید تیلور منتشر کرد
  • خوشحالم کلوپ رفت: قدبلند با دندانهای خیلی سفید!‏
  • «بازی اختاپوس» در شبکه افق
  • پخش «بازی اختاپوس» از شبکه افق
  • «بازی اختاپوس» از شبکه افق پخش می‌شود
  • خبر‌های پشت صحنه، هفتم اردیبهشت
  • دیوید تیلور، بی‌رحم دوست داشتنی