Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، فرشاد مقیمی اظهار داشت: در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام «رونق تولید» نامگذاری شده است، دولت برای تحقق شعار سال، در راستای احیای واحدهای راکد و نیمه‌فعال اهتمام دارد.

وی در خصوص تامین مواد اولیه واحد های صنعتی نیز اذعان کرد: برخی واحدهای تولیدی با نبود مواد اولیه مواجه هستند که در صورت عدم رفع این مشکل، کالا را سفارش دهند و اگر مشابه داخلی آن وجود داشته باشد، از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقیمی در خصوص تامین نیاز های صنعتی در داخل کشور عنوان کرد: هم‌اکنون بومی کردن برخی قطعات که در صنعت خودروسازی از آنها استفاده می‌شود در یکی از شرکت‌های ارومیه انجام می‌شود که قیمت تمام شده آنها، یک سوم قیمت تمام شده واردات خارج از کشور است.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت: یکی از مهمترین موضوعات مهم وزارتخانه، ساخت داخلی کردن کالای خانگی است و در این رابطه، هم اکنون طرح‌های مختلفی احصاء شده که بتوان در موضوعات مختلف جایگزینی داخلی را پیدا کرد.در حوزه لوازم خانگی، خوشبختانه پروژه‌ها همانند یخچال و لوازم صوتی با برنامه به پیش رفته و هم اکنون نیز این موضوع یکی از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود.

مقیمی همچنین بیان کرد: وزارت صنعت و معدن برای تحقق رونق تولید دارای هفت سرفصل است اما مهمترین آن در حوزه تولید، بحث مربوط به ساخت داخل است و پروژه‌هایی برای ساخت داخل در رشته‌های مختلف مثل صنعت خودرو، لوازم خانگی، نساجی و پوشاک تعریف شده است.یعنی در مجموعه صنعت، محوری‌ترین برنامه، بسته‌ای از پروژه‌هایی است که می‌تواند کشور را از واردات محصولات نهایی، مواد واسطه و مواد اولیه که برای حوزه تولید استفاده می‌شود بی‌نیاز کند.

ایشان در خصوص فعال سازی واحد های نیمه فعال و راکد اذعان کرد: وزارتخانه از ابتدای سال حداقل دو هزار واحد صنعتی را در کشور هدف‌گذاری کرده است و تاکنون 122 واحد به سمت فعال‌سازی حرکت کرده و این واحدها حدود 19 هزار نفر اشتغال جدید ایجاد کرده‌اند.

همچنین مقیمی ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت، پروژه‌ها را با توجه به موضوع پروژه‌های«داخلی‌سازی» تعریف کرده، البته چهار هزار پروژه و چهار هزار واحد افزایش ظرفیت، در نظر گرفته شده است.

وی گفت : بنابراین در بحث زیرظرفیت‌ها نیز حداقل چهار هزار واحد در نظر گرفته شده و اقدامات آنها نیز دنبال می‌شود تا بتوانند به ظرفیت برسند و مهمترین برنامه نیز بحث مربوط به جلوگیری از واردات محصولات مواد اولیه و مصارف واسطه بوده که امکان تولید آن در داخل کشور وجود دارد و در این رابطه نیز هزار و 521 تعرفه ممنوع و مدیریت هزار و 343 طرح به شدت اعمال می‌شود

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اشتغال وزارت صنعت معدن وزارت صنعت معدن و تجارت وزارتخانه واحد صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۷۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از سدهای کمندان و تاج امیر در سال جاری

سید احمد موسوی : به گزارش خبرآنلاین لرستان ، داریوش حسن نژاد با اشاره وضعیت سد سازی در استان به خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین در خرم آباد گفت : در حال حاضر ۱۰۰ درصد بدنه سد کمندان ازنا و همچنین بیش از ۸۵ درصد شبکه این سد اجرا گردیده و هم اکنون این پروژه در مرحله پیش آبگیری سد قرار دارد که تاکنون ۱۰ میلیون مترمکعب آب پشت سد موجود است .

وی افزود : طبق برنامه ریزی و آیین نامه های موجود که طی ۳ سال بایستی آبگیری تکمیل شود هم اکنون دو سوم ظرفیت آبگیری سد کمندان در ازنا پر است و آب اندازی ساحل چپ و راست آن نیز آغاز و در دستور کار قرار گرفته است .

حسن نژاد ادامه داد: تملک املاک و اراضی اطراف سد نیز تا سقف تراز نرمال انجام پذیرفته و تملک مابقی املاک و اراضی که ۴ پرونده می باشند در واحد حقوقی در حال طی مسیر تملک قرار دارند .

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان با بیان اینکه تلاش می شود امسال سد کمندان ازنا و سد تاج امیر که سال گذشته آبگیری شد را به بهره برداری برسانیم اظهار داشت : با توجه به ابلاغ ۳۰۷ میلیارد تومان اعتبار اسناد خزانه به استان در مرحله اول در حوزه آب رسانی بروجرد ، اجرای شبکه ایوشان و شبکه تاج امیر ، تکمیل سد بروجردی و سد آبسرده و همچنین آماده سازی سد تاج امیر و کمندان اقدام و جهت بهره برداری در برنامه کاری قرار دهیم .

داریوش حسن نژاد در ادامه به طرحهای ایستگاههای پمپاژ استان پرداخت و افزود : پروژه ایستگاههای پمپاژ استان در حال تکمیل هستند ایستگاههای پمپاژ نیله ، جایدر، اسماعیل آباد و چم مهر با بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله تکمیل و اتمام قرار دارند و حتی ایستگاههای نیله و اسماعیل آباد راه اندازی گردیدند.

وی عنوان نمود: ایستگاه جایدر حداقل ۱۵۰۰ هکتار از اراضی را تحت پوشش قرار می دهد که این پروژه نیز امسال تکمیل خواهد شد ایستگاه چم مهر در صورت تخصیص اعتبار ظرف مدت ۳ ماه تکمیل و به بهره برداری خواهند رسید.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان در پایان گریزی هم به طرحهای جدید سد سازی در استان زد و گفت : ساخت سد خسروآباد، داربلوط، کاکاشرف و ماربره هم از برنامه های شرکت می باشند که با توجه به اینکه سالهای گذشته دولت با مجور ماده ۲۳ این طرحها موافقت ننمود امسال این طرحها به سازمان برنامه و بودجه ارسال شدند و انشااله در صورت اخذ مجوزات لازم ، این پروژه ها نیز در دستور کار قرار خواهند گرفت .

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901206

دیگر خبرها

  • ۱۷۰ هزار طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید کشور فعال است
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • بهره برداری از سدهای کمندان و تاج امیر در سال جاری
  • نشست واکاوی برنامه‌سازی قرآنی برگزار می‌شود
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • شعار بانک در سال جاری، توجه به سرمایه انسانی به عنوان هسته‌ اصلی توسعه بانک است