Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان روز سه شنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار استان که با حضور عباس قبادی معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، گفت: راه اندازی سامانه رصد زنجیره کالای اساسی یکی از نیازهای ضروری برای مدیریت به موقع بازار جهت جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ایرج حیدری افزود: این سامانه به موقع کالاها را از مبدا تا مقصد (از تولید تا مصرف) رصد می‌کند.
وی بیان داشت: مدیریت قیمت کالاها باید از مبدا تولید باشد تا از بروز مشکلات احتمالی در بازار جلوگیری کند.
معاون استاندار هرمزگان اظهارداشت: در تامین کالاهای مورد نیاز بازار داخلی کشور و صادرات کالاها توسط واحدهای تولیدی باید تعادل ایجاد شود تا کمبودی در بازار داخلی ایجاد نشود.
حیدری ادامه داد: عرضه محصولات واحدهای تولیدی به تناسب نیاز بازار داخلی و امر صادرات نیز باعث جلوگیری از التهاب در بازار، افزایش درآمد و جلوگیری از قاچاق می‌شود و سامانه رصد در تعیین سهمیه واحدهای تولیدی برای صادرات و تامین نیاز داخل می‌تواند نقش بسزایی ایفا کند.
وی خاطرنشان کرد: برای مدیریت بازار باید برنامه و هدف مشخص در ستاد مرکزی تنظیم بازار کشور وجود داشته باشد تا تعادلی بین صادرات کالاها و تامین نیاز بازار داخلی ایجاد شود.

حیدری خاطرنشان کرد: استان هرمزگان با توجه به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های خوبی که دارد، واردات دام و غلات برای این استان ضروری است.

کارگروه «اقدام» نقش مهمی در تنظیم بازار داشت
معاون استاندار هرمزگان همچنین یاداورشد: کارگروه «اقدام» که از سوی اداره کل اطلاعات استان پیشنهاد شد، نقش مهم و تعیین کننده در برون رفت بحران اقتصادی و موفقیت ستاد تنظیم بازار استان و کشور داشت.
حیدری اظهار داشت: تشکیل کارگروه اقدام ابتکاری برای مدیریت بازار در استان هرمزگان در سال ۹۷ بود که در کشور بی نظیر بود.

وی گفت: در کارگروه اقدام به ریاست معاون اقتصادی استاندار و با حضور دستگاه‌های نظارتی و دستگاه‌های اجرایی در مواقع بروز مشکل با اتخاذ تصمیمات به موقع و عملیاتی اقدامات بسیار خوبی صورت پذیرفت و امور به موقع مدیریت شد.

حیدری اظهار داشت: اصناف هرمزگان در مدیریت بازار همراهی بسیار خوبی با ستاد تنظیم بازار استان داشتند و این صنف حلقه اتصال بین تولید کننده و مصرف کننده هستند.

بازار هرمزگان در سال ۹۷ به خوبی مدیریت شد
ایرج حیدری افزود: با وجود برخی مشکلات اقتصادی در سال ۹۷،، بازار هرمزگان با مدیریت جهادی و اتخاذ تصمیمات به موقع با همراهی مجموعه اصناف و اعضای ستاد تنظیم بازار استان به خوبی مدیریت شد.
وی بیان داشت: یکی از عوامل مهمی که باعث شد هرمزگان در سال گذشته در مدیریت بازار در بین استان‌های برتر کشور قرار گیرد وجود هماهنگی و هم افزایی بین محموعه اعضای ستاد تنظیم بازاراستان با مدیریت و راهبری استاندار بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان اظهارداشت: با وجود برخی مشکلات در سال ۹۷ در حوزه حمل و نقل با اتخاذ تصمیمات جهادی، انقلابی و به موقع از بروز خلل در مهم‌ترین بندر واردات و صادرات کشور برای حمل و نقل کالاها جلوگیری می‌شود.
حیدری گفت: مجموعه دستگاه‌های امنیتی و قضایی همکاری بسیار مناسبی با ستاد تنظیم بازار استان با ارسال به موقع گزارش‌ها در مدیریت بازار داشتند که قابل تحسین است.
وی تصریح کرد: با وجود حاکم شدن فضای ثبات در بازار نباید از کارهای انقلابی و جهادی در مدیریت بازار غفلت کرد و اشراف بر بازار با همان قوت باید تداوم یابد.

سامانه رصد کالا در هرمزگان کلید خورد
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: سامانه رصد زنجیره تامین کالاهای اساسی به صورت رسمی از امروز هجدم تیرماه ۹۸ به صورت رسمی با حضور معاون بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در استان کلید خورد.
خلیل قاسمی افزود: درهرمزگان با مدیریت استاندارهرمزگان و همراهی همه دستگاه‌های نظارتی و امنیتی استان به خوبی در تنظیم بازار یک انسجام انجام شده است که امیدواریم با آغاز طرح رصد بتوانیم دغدغه مردم در این حوزه را به حداقل برسانیم.
وی بیان داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون اقدام‌های خوبی در حوزه تنظیم بازار هرمزگان انجام شد و درخصوص کانتینرهای گوشتی که توسط سازمان اموال تملیکی تملک شده بود با دستور صریح دادستان و دستگاه‌های امنیتی تا پایان فروردین امسال قیمت گوشت در حالتی مناسب قرار گرفت و زیر نظرستاد تنظیم بازار به شبکه بازار توزیع شد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان یادآورشد: طرح یکسان سازی قیمت شکر نیز با کمک فرمانداران درهمه فروشگاه‌های صنفی اجرا شد و در ایام ماه مبارک رمضان ۷ هزار و ۸۴۹ تن شکر به شکل فراگیر در استان توزیع شد.
وی ادامه داد: طرح یکسان سازی گوشت قرمز نیز از دیگر اقداماتی بود که ستاد تنظیم بازار استان با کمک تشکل‌ها و اتحادیه‌های صنفی توانست این طرح را به خوبی انجام دهد.
وی گفت: با تلاش مجموعه‌ی ستاد تنظیم بازار، استان هرمزگان در مقایسه با سایر استان‌های کشور به لحاظ نرخ تورم و هزینه تمام شده خوار و بار شرایط بهتری دارد.
۷۱۹۵/۶۰۴۸
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۴۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این سد از بروز فاجعه انسانی در سیستان و بلوچستان جلوگیری کرد

به گزارش همشهری آنلاین، سامانه بارشی فعال شده روی خلیج فارس، امارات را غرق کرد، بحرین را شست و به دریا ریخت و در عمان ۱۸ نفر را به کام مرگ کشاند. موسسه تحقیقات آب گزارش داد که شدت بارش سیستان و بلوچستان در سامانه هفته گذشته ۱۰ برابر عمان و ۱.۵ برابر امارات بود اما مرور تصاویر ماهواره‌ای بیانگر آن است که میزان خسارت در ایران نصف عمان و یک دهم امارات است.

شدت سیلاب در برخی مناطق سیستان و بلوچستان طی ۳ روز به ۲.۴ برابر بارش کل سال منطقه رسید و سبب شد تا ورودی آب رودخانه‌ها به ۹۳۰۰ متر مکعب در ثانیه برسد. برای درک این حجم آب کافی‌است رودخانه‌ای را به عرض ۱۰۰ متر و عمق ۹۳ متر یعنی بیش از عمیق‌ترین مناطق خلیج فارس را تصور کنید. البته سازه سد کهیر این آب را در خود ذخیره کرده و اجازه رسیدن آن به چابهار، کنارک و زرآباد را نداد.

وزیر نیرو علی‌اکبر محرابیان می‌گوید که «اگر سد کهیر اردیبهشت ۱۴۰۲ ساخته نمی‌شد، با این شدت بارش در سیستان و بلوچستان فاجعه انسانی رقم می‌خورد.»

شدت آب ورودی به سد کهیر بر اثر سیل به حدی بود که نماینده چابهار در مجلس در مصاحبه‌ای نگران تخریب سد شد اما بلافاصله در مصاحبه‌ای دیگر گفت که طراحی کهیر برای شرایط بارندگی دشواری مثل امروز انجام شده و در پایداری کامل قرار دارد.

سدها مشابه هر ابزار دیگر مزایا و معایبی دارد اما با شدت گرفتن بارندگی بر اثر تغییر اقلیم، سطح جدید از کارکرد را از خود به نمایش می‌گذارند. کارشناس منابع طبیعی رحیم احمدی به نقش آبخیزداری در کنترل سیلاب اشاره کرده و معتقد است که اگر آبخیزداری به صورت گسترده در دستور کار قرار گیرد، می‌تواند مناطق کشور را از سیلاب حفظ کرده و دیگر نیازی به سدها برای کنترل سیلاب نباشد.

در مقابل، استاد دانشگاه رحیم رهایی می‌گوید که کارشناسان باید بگویند، در مقابل بارندگی ۳۰۰ میلیمتری و ورودی آب ۱۰ هزار متر مکعبی طی چند ساعت کدام سازه آبخیزداری جوابگو است؟ در این بارش‌ها فقط سدها هستند که می‌توانند مردم را از کام مرگ بیرون بکشند.

نگاه به ابزارهای مدیریت منابع آب از جمله سدها، سازه‌های آبخیزداری و تاسیسات تغذیه مصنوعی در سال‌های اخیر اسیر نگاه‌های غیر کارشناسی بوده اما تغییر اقلیم و تغییر نظام بارندگی‌ها ایجاب می‌کند، مجموعه‌ای از این ابزارها برای مدیریت منابع آب به کار گرفته شود.

کد خبر 846735 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم استان سیستان و بلوچستان امارات

دیگر خبرها

  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • افشاگری جنجالی خسرو حیدری علیه فتح الله‌زاده
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • فتح‌الله‌زاده نمی‌خواست ساپینتو روی نیمکت بنشیند
  • سازماندهی ۴۹۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با حوادث احتمالی سامانه بارشی
  • ثبت‌نام ۸۰۰۰ شهروند تبریزی در سامانه جمع‌آوری پسماند بهروب
  • گزارش‌هایی از تخلفات مجتمع‌های بین راهی قم اعلام شد
  • این سد از بروز فاجعه انسانی در سیستان و بلوچستان جلوگیری کرد
  • حمید درخشان: واگذاری سرخابی‌ها بهترین راه برای حل مشکلات آنها بود/ مدیریت کردن شرایط دو باشگاه بعد از واگذاری بسیار مهم است