Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قبل از استقلال ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان از مرکز استان کرمان، ۱۰۰ کانون در این منطقه فعالیت داشتند اما بعد از مستقل شدن از شمال استان به لطف خداوند اکنون این تعداد به ۴۸۰ کانون رسیده است.

مجید خوبی زاده به سامانه ثبت بچه های مسجدی اشاره و تصریح کرد: تاکنون ۱۸ هزار و ۱۷ نفر عضو سامانه بچه های مسجدی شده اند و مدیران مسئول کانون های مساجد می توانند تمامی گزارش ها و اطلاعات اعضای کانون های خود را در این سامانه ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرماندر ارتباط حمایت از طرح ها و ایده های کانون ها سخن گفت و تصریح کرد: کانون های مساجد باید طرح و ایده ارائه دهند تا از حمایت مالی برخوردار شوند.
به گفته خوبی زاده از میان طرح های متعددی که مورد تایید ستاد عالی کانون های مساجد قرار گرفت ۶ طرح شامل طرح رشد، طرح مسجد دوستدار خانواده، تقوا در فضای مجازی، طرح کتاب من، طرح خانواده بهشتی و نغمه های مسجدی مورد حمایت قرار گرفتند.
خوبی زاده اظهار داشت: طرح مسجد دوستدار خانواده افزایش ارتباط بین خانواده و مسجد، طرح نغمه های مسجدی، در راستای تاکید رهبر معظم انقلاب و مقام عالی وزارت در راستای سرودهای انقلابی، طرح کتاب من با محوریت من و کتاب، تاکیدات رهبری در حوزه کتاب و کتابخوانی و همچنین طرح خانواده بهشتی با محوریت خانواده در حال برگزاری است.
خوبی زاده به برنامه دهه کرامت اشاره کرد و گفت: در این دهه ۴۰ ایستگاه صلواتی نذر و شادی در سطح جنوب برگزار می کنیم.
وی با اشاره به در پیش بودن هفته عفاف و حجاب، از ویژه برنامه های هفته عفاف و حجاب توسط کانون تخصصی عفاف و حجاب در جنوب کرمان خبر داد و گفت: این برنامه ها شامل برگزاری کرسی آزاد اندیشی، توزیع گل و فلش کارت و برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان با بیان این مطلب که بزرگداشت امامزادگان شاخص در جنوب کرمان برگزار می شود، تصریح کرد: بزرگداشت امام زاده سلطان سید احمد ساردوئیه و امام زاده ابوالقاسم (زیارت بچه) قلعه گنج با حضور خدام آستان قدس رضوی برگزار خواهد شد.
وی گفت: ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری از سال گذشته به دنبال شناسایی کانون های فرهنگی هنری الگو در سطح کشور است.
خوبی زاده افزود: ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان در همین راستا ۱۵ کانون فرهنگی هنری مسجد را به عنوان الگو معرفی کرد.
وی بیان کرد: با توجه به ظرفیت های نیروی انسانی و با وجود محرومیت ها، کانون مصباح علی آباد عمران از جنوب کرمان توانست جزو ۲۸ کانون فرهنگی هنری الگوی کشوری شود.
خوبی زاده ادامه داد: علاوه بر اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد فعالیت های مسجدی خود را انجام می دهند اما ۱۲ کانون به شکل تخصصی در زمینه های مختلف در سطح جنوب کرمان فعالیت می کنند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان اظهار داشت: ۳۵ کانون فرهنگی هنری در قالب خانه های نور در جنوب کرمان به صورت ویژه در حوزه قرآنینیز فعال هستند.
۷۴۵۰/۷۴۲۹/‏‬ ۵۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگی ایرنا جیرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۸۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

کد خبر 6092682

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)