Web Analytics Made Easy - Statcounter

گودرز شاهمرادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره برنامه‌ها و سیاست‌های مدارس آموزش از راه دور برای سال تحصیلی جدید گفت: آموزش از راه دور به عنوان ظرفیت مکمل آموزش دانش‌آموزان در کشور وظایف و رسالت و اهدافی را تعقیب می‌کند تا دانش‌آموز در هر شرایطی بتواند در شهر و روستا، چه در شرایط عادی و چه در شرایط غیرعادی از مزایای تعلیم و تربیت اسلامی برخوردار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اکنون بیش از هزار و 600 مدرسه آموزش از راه دور این وظیفه را بر عهده دارند که در خدمت دانش‌آموزان در 2 گروه بزرگسالان باشند، این گروه شامل افراد بالای ۱۸ سال و دانش‌آموزان لازم‌التعلیم در 2 دوره اول و دوم متوسطه است که به هردلیلی امکان استفاده از خدمات آموزش حضوری را ندارند.

70 واحد آموزش از راه دور آموزش الکترونیکی دارند

به گفته مدیرکل مدارس آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش شعار این مدارس «آموزش از راه دور، آموزش آسان، با کیفیت، همیشه، همه جا، برای همه» است. وی درباره این شعار گفت: فکر می‌کنم تجلی شعار آموزش از راه دور در آموزش الکترونیکی محقق شود. مطمئناً رویکرد ما در مدارس آموزش از راه دور، تقویت آموزش‌های الکترونیکی است.

شاهمرادی به روش‌های آموزش در مدارس آموزش از راه دور اشاره کرد و گفت: مدارس آموزش از راه دور، سه روش آموزشی دارند که شامل کتاب‌پایه و کتاب‌محور، روش دیداری شنیداری و آموزش الکترونیکی است که مدارس باید متناسب با نیاز دانش‌آموزان از این روش‌ها استفاده کنند.

وی افزود:‌ با توجه به اینکه خدمات الکترونیکی نسبت به سایر روش‌ها کیفیت مناسب‌تری دارد، از جمله استراتژی‌های ابلاغی که از سوی سازمان می‌توان به الکترونیکی شدن مدارس آموزش از راه دور اشاره کرد. بر اساس این استراتژی، همه مدارس آموزش از راه دور، باید در یک پروسه زمانی به سمت الکترونیکی‌شدن بروند؛ تا این لحظه حدود ۷۰ واحد اقدامات لازم را در این زمینه انجام داده‌اند. همچنین فرصتی چهار ساله در اختیار مدارس قرار داده شده که خود را در این مسیر آماده کنند تا بتوانیم کیفیت خدمات، سرعت و دسترسی را آسان کنیم.

مدیرکل مدارس آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه علاقه‌مندان می‌توانند برای استفاده از خدمات آموزشی این مدارس به ادارات آموزش و پرورش مناطق مراجعه کنند، اضافه کرد: سیاست و راهبرد سازمان مراکز و مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی در ارتباط با آموزش از راه دور، مشخص است. مدارس آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش براساس اسناد فرادستی پیش می‌رود که مهم‌ترین آن‌ها قانون اساسی، چشم‌انداز ۲۰ ساله نظام جمهوری اسلامی ایران، سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینه آموزش و پرورش، احکام برنامه پنج ساله ششم توسعه جمهوری اسلامی، قانون تأسیس و راه‌اندازی مراکز و مدارس غیردولتی، مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.

شاهمرادی ادامه داد: در سند تحول 2 واژه مکرر استفاده شده است که شامل بحث توسعه عدالت آموزشی وایجاد فرصت برابر آموزشی و دوم بهره‌مندی هوشمندانه از فناوری‌های نوین در تعلیم و تربی می‌شود؛ این واژه‌ها در سند تحول بنیادین بارها تکرار شده است.

وی تاکید کرد: مدارس آموزش از راه دور با توجه به نهایی‌شدن قانون تأسیس اداره مراکز غیردولتی در آذرماه ۱۳۹۵، رسالت خود را پیگیری می‌کند. در این راستا توسعه ظرفیت‌های آموزش از راه دور یعنی آموزش‌های حضوری، نیمه‌حضوری و غیرحضوری در برنامه‌های آموزشی و تربیتی براساس نظام تعلیم و تربیت اسلامی و سند تحول بنیادین برای تحقق عدالت آموزشی، از جمله راهبرد آموزش از راه دور به‌شمار می‌رود.

شاهمرادی از اعمال و اجرای چهار سیاست برای پیگیری عملیاتی این راهبرد خبر داد و گفت: برای اینکه این راهبرد به صورت عملیاتی پیگیری شود، چهار سیاست در برنامه‌های سالانه تحصیلی مد نظر قرار می‌گیرد. توسعه آموزش از راه دور در برنامه‌های آموزشی و پرورشی به منظور تحقق عدالت آموزشی، بهبود مستمر فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس آموزش از راه دور یعنی کیفیت‌بخشی از جمله این سیاست‌هاست.

وی بیان کرد: استقرار نظام برنامه‌ریزی در مدارس آموزش از راه دور و تنوع‌بخشی به محیط‌های یادگیری از طریق آموزش‌های الکترونیکی که با استفاده از فناوری‌های نوین آموزشی انجام می شود، از جمله سیاست‌های دیگری است که عملیاتی شدن آن پیگیری می‌شود. لازم به ذکر است در زیرمجموعه هر کدام از این سیاست‌ها، برنامه‌های مشخصی تعریف شده است.

مدیرکل مدارس آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در زیرمجموعه هر کدام از این چهار سیاست، برنامه‌های مشخصی تعریف شده است، گفت: سیاست اول توسعه است، در این زمینه پنج برنامه اساسی در دستور کار داریم که شامل توسعه آموزش الکترونیکی، توسعه مدارس در داخل و خارج از کشور، جذب دانش‌آموزان لازم التعلیم، پوشش تحصیلی دانش‌آموزان در مناطق روستایی و جذب حداکثری دانش‌آموزان ایرانی خارج از کشور از طریق آموزش‌های الکترونیکی است. زیرمجموعه سیاست دوم که بهبود مستمر آموزشی است شامل برگزاری جشنواره قلم سه، برگزاری گردهمایی‌های آموزشی و تقویت تشکل شورای هماهنگی موسسان و ارزیابی عملکرد مدارس است.

وی در پایان تاکید کرد: تهیه و تدوین آیین‌نامه‌های آموزشی متناسب با ساختار جدید آموزش و پرورش، حمایت از مدارس در ابعاد مختلف، انطباق فعالیت‌ها براساس تقویم اجرایی و غیره نیز از دیگر برنامه‌هایی است که در زیرمجموعه سیاست‌های دیگر در سال ۹۸ پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

31 / 31 گودرز شاهمرادی مدیرکل مدارس آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش عدالت آموزشی آموزش الکترونیکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش عدالت آموزشی آموزش الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۳۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است

عبدالحسین خسروپناه،  امروز در دانشگاه امیرکبیر ضمن بازدید از شرایط و نحوه سازماندهی آزمون سراسری در رشته تجربی اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی علاوه بر تصویب اسناد و ترسیم ساختار مصوبات، برای بررسی از نحوه اجرای آن نیز ورود می‌کند، در همین راستا امروز برای بازدید شرایط برگزاری آزمون سراسری در حوزه دانشگاه امیرکبیر حضور پیدا کردیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: سازمان سنجش در سال‌های اخیر در خصوص نحوه برگزاری آزمون رشد چشمگیری داشته و با نظارت و بازدیدی که از این سازمان و نحوه برگزاری آزمون در حوزه‌های مختلف داشتیم، می توان به جرئت گفت که احتمال تقلب در این آزمون صفر است و هیچکس نمی تواند سوالات رو لو دهد و سوءاستفاده کنند.

وی گفت: در این شرایط هر داوطلبی هر نتیجه‌ای کسب کند، کاملا نتیجه فعالیت خود اوست و باید گفت که عدالت آزمونی در این سازمان تحقق پیدا کرده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • عبدالحسین خسروپناه: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • نهادینه کردن عدالت آموزشی از اهداف مجموعه مدارس «صدرا» است