Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی آموزش و پرورش توضیحاتی را درباره وضعیت کتب درسی باتوجه به کمبود کاغذ ارائه کرد. علی باقرزاده (معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی آموزش و پرورش) با اشاره به آخرین آمار از چاپ و توزیع کتب درسی و قیمت آنها با توجه به گران شدن کاغذ گفت: برای تهیه کتاب‌های سال تحصیلی آینده یعنی سال تحصیلی ۹۸-۹۹ از قبل کاغذ مورد نیاز را خریداری کرده بودیم و این افزایش بهای کاغذ تاثیری روی قیمت کتاب‌ها ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی از کتاب‌های اول تا ششم ابتدایی به علاوه پایه دهم تا دوازدهم در رشته‌های ریاضی، تجربی، فنی و حرفه‌ای و کاردانش و همچنین کتاب‌های تکمیلی استعدادهای درخشان از طریق سامانه فروش کتاب‌ عرضه شد و قریب به اتفاق آنها به فروش رسید.   وی ادامه داد: از اول مرداد ماه فرصت ویرایش در سامانه کتاب درسی صورت می‌گیرد و پایه‌های اول و دهم که در واقع پایه های ورودی هستند، هم می‌توانند از ۲۴ تیر ماه به بعد ثبت‌نام‌هایشان را انجام بدهند.   معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی آموزش و پرورش اضافه کرد: قیمت کتب درسی نسبت به سال قبل در دوره ابتدایی حدود ۱۰ درصد، در دوره اول متوسطه ۱۰ درصد و در متوسطه دوم بین ۱۵ تا ۱۷ درصد افزایش پیدا کرده است. مسئله افزایش قیمت کاغذ و مشکلات مربوط به تامین کاغذ برای سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ مطرح است.   باقرزاده‌زاده افزود:‌ قاعدتا تا این تاریخ باید کاغذ را تهیه و قیمت پایه آن را استخراج می‌کردیم، اما به دلیل اینکه نوع ارز تخصیص داده شده به کاغذ فعلا روشن نیست، این مسائل همچنان نامعلوم هستند. ما تا سال تحصیلی آینده زمان مختصری داریم و باید تا مهر ماه ۹۹ چاپ کتاب‌های درسی را شروع کنیم و حتما باید کاغذ خریداری شود و در اختیار چاپ و نشر افست قرار بگیرد.   وی درباره ارتباط با نظام صنفی رایانه‌ای کل کشور و ادعای آنها مبنی بر توزیع تبلت‌های ارزان قیمت به جای کتب درسی گفت: این مساله سال‌هاست که در دنیا مطرح شده، اما آن دسته از کشورهایی که مشکل کاغذ و فناوری ندارند هم به هیچ عنوان کتب تحصیلی دانش‌آموزان را حذف نکردند. میزان ارتباط دانش‌آموزان با تبلت و یا هرگونه ابزاری که او را به شاهراه اطلاعاتی متصل می‌کند، جزو بحث‌های جدی تربیتی است. استفاده از فناوری اطلاعات در تدریس به خصوص اینکه بخواهیم کتاب را حذف کرده و تبلت در اختیار دانش‌آموزان قرار دهیم، از طرف کنشگران اقتصادی مطرح شده نه صاحبنظران تعلیم و تربیت.   باقرزاده با بیان اینکه حذف کتب درسی به دلیل کمبود کاغذ قابل قبول نیست، گفت: درست نیست که ما به دلیل مشکلات موجود در زمینه کاغذ بخواهیم کتب درسی را حذف کنیم و به جای کتاب، ابزاری در اختیار دانش‌آموز قرار بدهیم که همه صاحبنظران حوزه تعلیم و تربیت و حتی کارشناسان سلامت درباره استفاده زیاد از اینگونه ابزارها توصیه‌ها و نظرات جدی دارند. به هر حال مشکلات فیزیکی که خیلی از افراد به دلیل ارتباط دائم با گوشی موبایل و تبلت پیدا می‌کنند، ناشی از همین مسئله است، اما ما منکر استفاده از فناوری اطلاعات در روند تدریس نیستیم.   وی ادامه داد: باید دید فناوری چقدر می‌تواند با حفظ اصول تعلیم و تربیت به بهبود یادگیری کمک کند. ما می‌توانیم برای ارتقا کیفیت آموزشی بخشی از فناوری را در تعلیم و تربیت مورد استفاده قرار دهیم به هر حال این به معنای نبودن ارتباط و یا باور نداشتن نقش فناوری در آموزش نیست. قطعا ارتباطاتی میان آموزش و پرورش و نظام صنفی رایانه‌ای کل کشور وجود دارد، اما فناوری آموزشی نیز در توزیع تبلت خلاصه نمی‌شود.   معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی آموزش و پرورش در پایان اظهار داشت: در حال حاضر روش‌هایی وجود دارد که بدون استفاده از تبلت و گوشی موبایل می‌توان از فناوری استفاده کرد، مانند اتاق‌ها یا کلاس‌های هوشمند که یک سیستم فناوری جدید یادگیری در بر می‌گیرند، به نظرم فناوری آموزشی باید به سمت کلاس‌های هوشمند پیش برود نه توسعه سخت‌افزاری که آموزش را فردی کرده و کارهای گروهی را محدود می‌کند./ایلنا 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۴۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به «رفح» غیر قابل قبول است

"اورسولا فون در لاین" رئیس کمیسیون اروپا ضمن تاکید بر وضعیت غیرقابل تحمل رفح، حمله رژیم صهیونیستی به این شهر جنوبی در غزه را غیرقابل قبول دانست.

به گزارش ایرنا، اورسولا فون در لاین گفت که در سفر به رفح، وضعیت این شهر را «غیرقابل تحمل» دیده و حمله اسرائیل به آن را «غیرقابل قبول» دانست.

این مقام آلمانی که برای دومین بار نامزد پست ریاست کمیسیون اروپا شده است، در پاسخ به این سوال که آیا حمله اسرائیل به رفح در جنوب غزه «خط قرمز» است یا خیر و منجر به وضع تحریم از سوی اتحادیه اروپا علیه اسرائیل می‌شود، گفت: «من هرگز خط قرمزی ترسیم نمی‌کنم، اما فکر می‌کنم اگر [نخست وزیر بنیامین]نتانیاهو حمله کند، کاملا غیرقابل قبول خواهد بود».

فون در لاین همچنین اضافه کرد: در صورت حمله اسرائیل به رفح، کمیسیون با کشور‌های عضو نشستی تشکیل خواهد داد و در مورد این حمله اقدام خواهد کرد.

رئیس کمیسیون اروپا در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی پیشنهاد پایان جنگ در غزه، گفت که همیشه از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت کرده و در عین حال از رهبران تل آویو خواسته است تا در چارچوب قوانین بشردوستانه و بین المللی عمل کنند.

این سیاستمدار آلمانی در ادامه بر برقراری آتش بس تاکید کرد و تنها راه حل موجود را ایجاد دو دولت برای رسیدن به صلح در منطقه دانست.

تهدید اسرائیل برای حمله به رفح در حالی است که بیش از نیمی از جمعیت غزه در آن پناه گرفته اند.

همزمان آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا که به خاورمیانه سفر کرده است، روز دوشنبه از حماس خواست تا پیشنهاد آتش بس اسرائیل را به عنوان آخرین شانس مذاکرات برای توافق پیش از حمله به رفح بپذیرد.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا نیز روز یکشنبه در یک تماس تلفنی از نتانیاهو خواسته بود تا عملیاتی را در این منطقه آغاز نکند.

دیگر خبرها

  • کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به «رفح» غیر قابل قبول است
  • کمبود معلم در هرمزگان ‌برای همیشه برطرف شود
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • هوای مشهد قابل قبول است
  • کیفیت هوای امروز تهران
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • پاسخ بامزه یک دانش‌آموز به تمرین کتاب درسی
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • کیفیت هوای تهران در چه وضعیتی است؟
  • کیفیت هوای مشهد «قابل قبول» است