Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-06@22:09:34 GMT

تولید مشترک ربات جراح سینا در روسیه آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۸۳۵۴۳

تولید مشترک ربات جراح سینا در روسیه آغاز شد

خرداد؛ تولید مشترک ربات جراح سینا در روسیه با امضا رئیس مرکز مؤسسات و شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس پژوهکشده تحقیق و توسعه مرکز روسیه رسماً آغاز شد.

براساس توافق صورت گرفته میان دو طرف که در پایان نشست رو در رو شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با همتایان خود در مسکو بدست آمد، قرار است این ربات به صورت SKD (قطعات نیمه کامل) در روسیه ساخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساخت و انبوه سازی این ربات با همکاری پژوهشکده فناوری‌های پیشرفته پزشکی، شرکت دانش بنیان نوآوران رباتیک و پزشکی سینا ایران و پژوهشکده تحقیق و توسعه مرکزی روسیه اجرا می‌شود.

گفتنی است ربات سینا در سال ۱۳۹۳ درنمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۵ ایران برای نخستین بار رونمایی شد و در چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی وارد فاز تجاری‌سازی شده است.

این ربات برای جراحی از راه دور طراحی و ساخته شده است و از دو قسمت تشکیل شده که قسمت اول در اختیار جراح قرار می‌گیرد که می‌تواند در یک ساختمان یا شهر دیگر باشد و قسمت دوم که بر بالین بیمار قراردارد کار جراحی از راه دور را انجام می‌دهد.

کار با این ربات به این ترتیب است که هرحرکتی که جراح به ربات اول می‌دهد آن ربات دریافت می‌کند و ربات دوم همان حرکت‌ها را بر روی بیمار کپی می‌کند.

این دستگاه علاوه بر جراحی از راه دور، مزیت‌های دیگری نیز برای جراحی ایجاد می‌کند، می‌تواند لرزش‌های دست جراح را حذف و حرکت‌های دست جراح را کوچک کند.

به طور مثال پزشک در جراحی یک گره بزرگ می‌زند و ربات یک پنجم یا یک دهم آن را کپی می‌کند؛ بنابراین با استفاده از این ربات می‌توان حرکاتی که هیچ وقت درمقیاس دست انسان قابل انجام نیست را امکان‌پذیر کرد.

گفتنی است نشست مشترک شرکت‌های دانش بنیان و نوآور ایران و روسیه دیروز جمعه با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه در هتل آزیموت المپیک مسکو آغاز به کار کرد.

بیش از ۷۰ شرکت دانش بنیان ایرانی، سورنا ستاری را در این سفر همراهی کردند و به صورت رو در رو با همتایان روس خود به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند.

سورنا ستاری دیروز پیشر از ترک روسیه به ایرنا گفت که تا چند روز آینده نتایج و توافقات صورت گرفته در این سفر اطلاع رسانی خواهد شد.

برچسب ها: ربات جراح سینا

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۳۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از معاونت علمی، یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 750796

دیگر خبرها

  • زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور ساخته شد
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج