Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار ویژه معاون رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی گفت: لایحه تامین امنیت زنان در دولت قبل پایه‌ریزی شد اما تاکنون تایید نشده است. ۲۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، شهناز سجادی دستیار ویژه در امور حقوق شهروندی معاونت امور زنان و خانواده پیش‌از ظهر امروز در نشست تخصصی بررسی مسائل و مشکلات حقوقی و فقهی حوزه زنان که در این شهر برگزار شد، از تشکیل شورای مشورتی فقه و حقوقی با هدف بازنگری، شناسایی و ارائه راهکار برای قانون‌هایی که حق زنان و کودکان را مورد تبعیض قرار داده خبر داد و اظهار داشت: این موضوع اوخر سال گذشته در دستور کار و به‌صورت لایحه‌ای ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به برخی از نابرابری‌ها و مشکلات در این زمینه اشاره کرد و افزود: دختر 9 و پسر 15 ساله در صورت وقوع جرم با آنان همانند فردی بالغ رفتار شده در صورتی که حقوق شهروندی از آنها در این سنین سلب شده است، بنابراین باید تکلیف و حقوق شهروندی ارتباط مستقیمی داشته باشند.

دستیار ویژه معاون رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی تصریح کرد: وجود برخی از قوانین که ریشه در فقه داشته با فرهنگ و زمان و جامعه ایرانی فاصله دارد و اصلاح آنها مطالبه حقوق دانان و فعالان را می‌طلبد.

وی با اشاره به حق طلاق زوج افزود: زوج هر زمان بخواهد می‌تواند بدون توجه به نظر زوجه وی را طلاق داده و علاوه بر آن همسران دیگری را برای خود انتخاب کند بنابراین با شعار تحکیم خانواده و کاهش طلاق تحت شرایط مشروط سعی در اصلاح این قوانین را داریم.

سجادی در خصوص لایحه تامین امنیت زنان گفت: لایحه تامین امنیت در دولت قبل پایه‌ریزی شد اما تاکنون تایید نشده است.

وی اظهار کرد: جرم‌انگاری در حوزه خانواده وجود داشته و مجازات در صورت عدم پرداخت نفقه برای مرد نشان این امر است.

معاون رئیس‌جمهور در سنندج: طرح توان‌افزایی زنان و خانواده‌ها در کشور اجرا می‌شوداولین نشست ملی بررسی لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت برگزار می‌شودوقتی پای افیون به خانه باز می شود: زنان قربانیان تازه مواد مخدر

دستیار ویژه معاون رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی با اشاره به ضرورت حمایت از کودکان و برابری زنان و مردان گفت: لایحه انها آماده و تحویل شورا داده و مقررات قصاص و دیه اصلاح شده است.

وی با اشاره به تابعه پدری فرزند تازه متولد شده ادامه داد: فرزند همیشه تابع پدر بوده در صورتی که ممکن است پدر فردی خارجی و مادر ایرانی باشد بنابراین فرزند باید تابعه مادر را در این موارد دریافت و لایحه‌ای نیز در این‌باره صادر شده است.

دستیار ویژه معاون رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی با اشاره به آسیب کودک همسری که ریشه در مسائلی همچون پدر معتاد داشته عنوان کرد: متأسفانه این طرح در گذشته رأی نیاورده و مجددا به مجلس ارسال شده؛ در این طرح ازدواج کودک زیر 13 سال ممنوع و اجازه پدر حذف شده مگر با اجازه قاضی و قانون.

وی با بیان اینکه فقه نظر خدا نبوده و یک نظر انسانی و نیازمند تغییر است، گفت: امیدواریم مطالبات نهادهای مردمی در اصلاحیه این بحث‌ها تأثیرگذار و دیدگاه زن به‌عنوان شهروند دوم حذف شود.

سجادی خاطر نشان کرد: قوانین مدنی و اسلامی مغایر با حقوق بانوان بوده که نیازمند بررسی و تغییر است.

دستیار ویژه معاون رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی گفت: اگر توجیه نابرابری دیه مسئله اقتصاد است باید پرونده با توجه به شرایط قاتل و مقتول بررسی و اجرا شود.

R7848/P1361/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۴۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه پیام نور، نشست مشاوران زنان و خانواده دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه یک، با حضور دکتر فخرالسادات نصیری، مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به‌ صورت مجازی و حضوری برگزار شد.

نصیری مشاور امور زنان و خانواده وزیر عتف در این نشست ضمن قدردانی از فعالیت‌های حوزه زنان و خانواده در دانشگاه پیام نور، اظهار داشت: بیش از ۸ هزار عضو علمی خانم در کشور داریم که سامانه ای برای شبکه سازی در این حوزه در حال انجام است.

همچنین دکتر فرهادی، مشاور زنان و خانواده دانشگاه پیام نور نیز در این نشست گزارشی از فعالیت‌های امور زنان و خانواده این دانشگاه را ارائه داد.

گفتنی است در این نشست مسائل و دغدغه‌های حوزه‌ی زنان و خانواده مطرح شد. در پایان نشست نیز از مهدکودک سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور بازدید کردند.

کد خبر 6087387

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از نیروهای دانش بنیان است
  • رایزنی باقری با نمایندگان ویژه پوتین و شی‌جین‌پینگ
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • بررسی روابط دوجانبه در دیدار علی باقری با یک مقام روس
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد
  • کاخ سفید ارسال مخفیانه موشک‌های دوربرد به اوکراین را تایید کرد
  • (ویدیو) واکنش دستیار رئیس جمهور به رفتار‌های تند در مواجهه با بی‌حجابی
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • خزعلی: در زمینه حجاب دنبال فرهنگ سازی هستیم
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند