Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@20:38:33 GMT

گوگل از خودکشی نوجوانان جلوگیری می کند

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۸۵۸۰۶

گوگل در حال ابداع هوش مصنوعی است که خطر خودکشی را در میان نوجوانانی که در فضای مجازی مشکلات خود را مطرح می‌کنند، ارزیابی کرده و با ارائه مشاوره های هدفمند به جلوگیری از آن کمک می‌کند.

به تازگی تلاش گوگل در پیشگیری از خودکشی الگوریتمی برای نوجوانانی که در فضای مجازی درخواست کمک می‌کنند، هدفمندتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هوش مصنوعی با استفاده از گفت‌وگوی اولیه جوانان با مشاوران و ارزیابی خطری که مشاوران بعد از صحبت با آنها ارائه می‌دهند، آموزش می‌بیند. ایده این است که این هوش مصنوعی بتواند با مقایسه نحوه پاسخ‌های اولیه با خطر نهایی، به نحوی آموزش ببیند که خطر خودکشی را بر اساس اولین پاسخ، پیش‌بینی کند.

این غول فناوری در ماه میلادی مه (اردیبهشت - خرداد) ۱.۵ میلون دلار به شرکت Trevor که یک شرکت غیر انتفاعی مستقر در کالیفرنیا است، برای پروژه تکمیل هوش مصنوعی به منظور پیشگیری از خطر خودکشی در میان نوجوانان اعطا کرد. این شرکت غیر انتفاعی از طریق یک خط تلفن، یک سرویس پیام کوتاه و پلتفرم ارسال فوری پیام‌، به نوجوانان در معرض خودکشی مشاوره می‌دهد. اکنون محققان این پروژه می‌خواهند که با استفاده از فراگیری ماشینی برای ارزیابی خودکار خطر خودکشی، مشاوره‌های تلفنی و پیام کوتاه این شرکت را تقویت کنند.

جان کالری مدیر این فناوری در پروژه Trevor گفت: به اعتقاد ما اگر بتوان این مدل را بر اساس چند پیام اول مشاوره و ارزیابی خطر آموزش داد، در آن صورت این هوش مصنوعی می‌تواند مسائل بسیاری را دریابد که انسان قادر به کشف آنها نیست و می‌تواند بالقوه به ما کمک کند تا اطلاعاتی بیشتری در مورد آنها به دست آوریم و مشاوران به صورت هدفمند به ارائه مشاوره خود ادامه دهند. الگوریم‌ها پتانسیل باورنکردنی برای شناخت الگوهای غیرقابل رویت دارند اما لازمه یک دروازه‌بان خوب این است که در صورت مشاهده یک مسئله نادرست بتواند به موقع اقدام و مداخله کند.

در نهایت محققان این شرکت غیرانتفاعی می‌خواهند که به یک سیستم هوش مصنوعی دست یابند که با اسکن چند پیام ابتدایی در یک گفت‌وگو بتواند منابع مورد نیاز جوانان را پیش‌بینی کرده و به آنها کمک کنند؛ آنها امیدوارند که در بلندمدت این هوش مصنوعی به نحوی تکامل یاید که با اسکن چند پیام اولیه بتواند الگوها را در یک فراداده شناسایی کند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی

مدیرعامل شرکت ملی مس تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس را یک ضرورت و راهبرد اساسی برشمرد و گفت: ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی خرید‌ها و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی مس در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

* چالش تامین مالی پروژه‌ها 
* ⁠
وی یکی از مهمترین چالش‌های موجود بر سر راه پروژه‌ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه‌ها شد.

او همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

همچنین ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!