Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-01@23:50:52 GMT

کاهش ۱۴۰۰ تنی زباله‌های شهر تهران

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۹۹۸۸۲

کاهش ۱۴۰۰ تنی زباله‌های شهر تهران

به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم، عبدولی در نخستین کنفرانس چالش‌های زیست محیطی با تاکید بر پسماندهای پلاستیکی اظهار کرد: پسماندهای خشک که برخی از آنها ارزشمند است و در بخش صنعت به عنوان کالای ارزشمند قلمداد می‌شوند پس از پردازش می‌توانند به چرخه مصرف بازگرداند.

وی افزود: بی تردید امروز باید به عنوان شهروند تلاش کنیم کالاها را دقیقا مطابق با نیازهای خود تهیه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه در حال حاضر بسیاری از کالاهای قابل مصرف در پسماند یافت می‌شوند اما خوشبختانه در سال گذشته با توجه به عوامل مختلفی همچون افزایش قیمت کالا، مدیریت مصرف توسط شهروندان محقق شد و به طور میانگین در روز حدود 1400 تن از زباله‌های شهر تهران کاهش پیدا کرد. البته در این مسیر تلاش شهرداری‌های مناطق برای جلوگیری از انتقال پسماندهای حجیم به آرادکوه و نگاه دقیق به تفکیک از مبدا را نیز نباید فراموش کنیم.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران ادامه داد: قطعا نقش شهروندان در تولید پسماند بسیار موثر است و آنها می‌توانند با مدیریت مصرف خود در حوزه تولید پسماند نقش بسزایی داشته باشند لذا باید با فرهنگسازی نسبت به کاهش ظروف پلاستیکی اقدام کنیم. بی‌تردید شهروندان می‌توانند تفکیک از مبدا، کم حجم کردن زباله‌ها و گرفتن رطوبت زباله‌ها نقش بسزایی در کاهش هزینه‌های جمع‌‌آوری و مدیریت پسماند داشته باشند.

وی به روند تدوین طرح جامع مدیریت پسماند با همکاری مرکز مطالعات شهر تهران اشاره کرد و گفت: به طور قطع در حوزه مدیریت پسماند نیازمند تامین زیرساخت‌های لازم و برنامه‌ای مدون هستیم که در این مسیر مقرر شده است با همکاری مرکز مطالعات شهر تهران برنامه‌ای علمی و تخصصی با عنوان طرح جامع مدیریت پسماند شهر تهران تدوین شود که در حال حاضر قرارداد تدوین این برنامه با شرکت علمی و تخصصی منعقد شده است. با تدوین و تصویب طرح جامع مدیریت پسماند شهر تهران می‌توانیم در سطح مدیریت علمی و بهینه گام برداریم.

به گزارش تسنیم، فریدون حیدری شهردار منطقه 5 نیز در این کنفرانس اظهار کرد: در حوزه پسماند نگرانی‌های بسیاری برای شهرداری و مردم تهران وجود دارد به شکلی که در هر گوشه شهر نگاه می‌کنید ظروف پلاستیکی به صورت گسترده قابل مشاهده است. ظروفی که تجزیه آنها زمان بسیاری می‌برد.

وی تاکید کرد: باید فرهنگ استفاده از ظروف پلاستیکی تغییر پیدا کند باید حساسیت شهروندان درباره آثار سوء استفاده از این ظروف در محیط زیست را افزایش دهیم قطعا با فرهنگسازی میان  شهروندان می‌توانیم استفاده از این ماده غیر قابل تجزیه را کمتر کنیم.

حیدری افزود: مردم کشور ما در گذشته به جای استفاده از کیسه‌های پلاستیکی از زنبیل‌ها، کیسه‌های پارچه‌ای و پاکت‌های کاغذی استفاده می‌کردند اما متاسفانه با توسعه جوامع امروز یک درصد از زباله خشک جمع‌آوری کشور به ظروف پلاستیکی اختصاص پیدا کرده است که این در حوزه محیط زیست نگرانی‌های بسیاری را یاجاد کرده است.

وی با اشاره به اینکه طرح فرهنگسازی برای استفاده کمتر از ظروف پلاستیکی به عنوان پایلوت در منطقه 5 اجرا خواهد شد گفت: قطعا این منطقه به عنوان الگو تلاش خواهد کرد برنامه‌ای بهینه در جهت فرهنگسازی استفاده کمتر از ظروف پلاستیکی را تدوین خواهد کرد و در مسیر اجرای این برنامه نیز همکاری‌های سازمان پسماند شهر تهران را در پی خواهد داشت بی تردید بحث آموزش و فرهنگسازی در این مسیر مورد تاکید ماست. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تأکید بر اینکه تهران از پاریس حتما تمیزتر است، گفت: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، رضا محمدی در حاشیه مراسم تکریم از ۸۰۰ نفر از پاکبانان پایتخت به مناسبت روز جهانی کارگر در جمع خبرنگاران، گفت: براساس آمار و ارقام وضعیت تهران به لحاظ نظافت از پاریس بهتر است.

وی با اشاره به نظرسنجی از شهروندان درباره نظافت پایتخت، تأکید کرد: سامانه ای تحت عنوان ۱۳۷ وجود دارد که شهروندان می‌توانند موارد را به این سامانه اطلاع بدهند که شکایت ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، یکی از مشکلات شهرداری در حوزه جمع آوری پسماند مدل ماشین آلات جمع آوری پسماند در شهر بود، بطوریکه معدل مدل ماشین آلات پسماند از مدل ۹۱ تا پایان اردیبهشت سال جاری به مدل سال ۱۴۰۰ می‌رسد.

تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت

وی اظهار کرد: همچنین کف حقوق پاکبانان از ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ۱۲ میلیون تومان رسیده است که قطعا این موضوعات اثر خود را در کف خیابان و نظافت شهر خواهد گذاشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست