Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) گفت: تبلور علمی بین المللی اهل بیت(ع) در زمان امام رضا رخ داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله «محمد محمدی ری شهری» در سومین همایش علمی «سیره امام رضا(ع)؛ آموزه ها و کارکردها» که امروز(یکشنبه 23 تیرماه) در موسسه آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: مساله ای که برای جهانیان به ویژه حوزه های علمیه قابل توجه است، تلاش امام رضا(ع) برای مرجعیت علمی اهل بیت(ع) به شمار می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) تلاش های امام رضا برای تثبیت مرجعیت علمی اهل بیت(ع) را بسیار مهم توصیف کرد و افزود: راز اینکه امام صادق(ع) پیش از تولد امام رضا(ع) ایشان را عالم خاندان رسالت لقب داد، اینست که تبلور علمی بین المللی اهل بیت(ع) در زمان این امام بوده است و این حرکت به زمینه سازی برای حکومت جهانی اسلام به رهبری خاندان رسالت منتهی می شود.


وی درباره دلایل سخن امام مبنی بر اینکه اگر مردم زیبایی سخن ما را بشنوند جذب مکتب ما می شوند، تصریح کرد: امام به جای اینکه از قرآن یاد کند از سخن اهل بیت(ع) دعوت کرده است. گرچه اهل بیت(ع) از قرآن جدا نیست اما مساله مهم اینست که کتاب قرآن یک کتاب صامت است اما اهل بیت(ع) قرآن ناطق هستند.


ری شهری اظهار داشت: سخن و محاسن کلام اهل بیت(ع) همان سخن و محاسن قرآن است ولی این محاسن تنها در صورتی فهمیده می شود که از راه اهل بیت(ع) منتقل شوند. مهمترین تفسیر، تفسیری است که بر اساس شیوه اهل بیت(ع) باشد.


وی درباره کتاب پرتویی از تفسیر اهل بیت(ع) گفت: این کتاب تفسیر از گام های بسیار مهم برای تثبیت مرجعیت اهل بیت(ع) به شمار آمده و امیدواریم بتواند در این زمینه نتایج بسیار خوبی به همراه داشته باشد.

پایان پیام/549

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت امام رضا ع حجاب و عفاف عفاف و حجاب هفته عفاف و حجاب نماز جمعه چهارمحال و بختیاری ولادت امام رضا ع روزنامه جنوب کرمان قم آیت الله ری شهری امام رضا ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۱۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران

اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران مستقر شدند.

به گزارش ایسنا، تعدادی از فعالان و نمایندگان عرصه اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران جهت ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایرانی حضور یافتند.

در این نشست حسن زمانیان، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی اظهار کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات بویژه صادرات و همچنین در جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

وی ضمن اظهار خرسندی از حضور و استقرار اتاق‌های بازرگانی در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است.

زمانیان افزود: در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صمت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صمت گواهی‌نامه‌های رتبه‌بندی تحقیق و توسعه صادر می‌شود که معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی درصورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می‌مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین‌کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران صادر می‌شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد، آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند، از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است، ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم و این فاصله به این دلیل است که نمی‌توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری‌سازی نرسانده‌ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود و باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که دارای پیچیدگی اقتصادی مثبت باشند.

به نقل از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد و همچنین محصولات تولیدشده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرند که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می‌توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری‌سازی و فروش محصولات نقشی کلیدی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)