Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ «دیوید ایگناتوس» یکی از مشهورترین ستون نویس های روزنامه «واشنگتن پست» در مقاله‌ای با عنوان «دموکرات ها بیدار شوید! ترامپ همچنان جولان می‌دهد!»، در توصیف وضعیت نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ در مقابل دونالد ترامپ، رئیس جمهوری کنونی آمریکا می‌نویسد: «واقعیت رنج آور برای دموکرات‌ها در تابستان جاری این است که به نظر می‌رسد ترامپ در سیاست داخلی و خارجی در حال رسیدن به موقعیت مطلوب خود بوده و این در حالی است که عده‌ای که قصد دارند وی را به چالش بکشند فقط بیهوده وقت خود را هدر می‌دهند، در جا می‌زنند و فقط به جان هم افتاده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

نویسنده که استاد سابق دانشکده «دولت» دانشکده «جان اف کندی» در دانشگاه «هاروارد» بوده در ادامه می‌نویسد: «ترامپ به متحدان آمریکا متلک می‌گوید، آنها را مسخره می‌کند، کنگره آمریکا را نادیده می‌گیرد و ظاهراً به عواقب این کار نیز بی اعتناست. در واقع این طور نیست که ترامپ در حال بازنویسی دستورالعمل سیاست باشد بلکه آن را دور انداخته است. بدتر و دردناک‌تر این است که دموکرات‌ها با اینکه اعتقاد دارند با ادامه رویه ترامپ، شرایط به مراتب بدتر خواهد شد، هنوز راهی پیدا نکرده اند که وی را متوقف کنند.»

پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۰ و روز ۱۳ آبان ۱۳۹۹ برگزار می‌شود، تاکنون از حزب دموکرات بیش از ۲۰ نفر خود را نامزد این انتخابات کرده اند. این در حالی است که از حزب جمهوریخواه به جز شخص رئیس جمهوری تنها "بیل ولد" (Bill Weld)فرماندار سابق ایالت "ماساچوست" آمریکا خود را نامزد این انتخابات کرده است.
ایگناتوس ترامپ را «رهبری نامحبوب، تفرقه افکن و آسیب پذیر در سال ۲۰۲۰» توصیف می‌کند اما در عین حال می‌نویسد: «نتایج یک نظرسنجی که به طور مشترک از سوی واشنگتن پست و «ای. بی. سی. نیوز» انجام شده و هفته پیش منتشر شد، حاکی از این است که ترامپ از منبعی فراتر از حامیان اصلی خود پشتیبانی می‌شود و این به مثابه هشداری برای دموکرات هاست. بر اساس این نظرسنجی، میزان حمایت از ترامپ از ماه آوریل (فروردین ماه) ۵ برابر شده و به ۴۴ درصد رسیده است و میزان نارضایتی از وی، ۵۳ درصد است. در واقع، این میزان رضایت از ترامپ، بیشترین درجه خشنودی از او از زمان ورودش به کاخ سفید است. البته احتمالاً اگر خیلی از مردم از رفتارهای زننده ترامپ رنجیده نمی‌شدند، عملکرد او بهتر از اینها بود.»

نویسنده سپس در هشدار دیگری به دموکرات‌ها اضافه می‌کند: «برگ برنده ترامپ، اقتصاد است. گزارش هفته گذشته درباره نرخ بیکاری حاکی از افزایش سریع نرخ اشتغال دارد که سهم بخش تولید در آن بسیار زیاد است. البته در این مسئله هشدارهایی نیز هست: توزیع فرصت‌ها نامتوازن است و این رشد، به بهای کسری بودجه کشور تمام شده است. در واقع، در آینده نشانه‌هایی دال بر ضعف دیده می‌شود و حتی شورای سردبیری «نیویورک تایمز» نیز با ترامپ موافق است که بانک مرکزی آمریکا باید نرخ بهره را کاهش دهد و زمان بازپرداخت وام‌ها را افزایش را دهد.»

واشنگتن پست در ادامه، به سیاست‌های ضدمهاجرتی ترامپ می‌پردازد و آنها را «مخوف» می‌داند و در عین حال خاطر نشان می‌کند: «اما به نظر نمی‌رسد این سیاست‌ها به لحاظ سیاسی هزینه‌ای برای وی داشته باشند. دموکرات‌ها فقط با خشم پاسخ داده اند و در عمل و ناخواسته کاری کرده اند که مجموع شرایط به نفع ترامپ تمام شده است.»

ایگناتوس سپس در توصیف سیاست خارجی ترامپ می‌نویسد: «سیاست خارجی ترامپ در واقع بلندگوی تخریبگری برای آمریکا بوده و فقط اندکی از موفقیت‌ها را به نمایش گذاشته است اما اینجا نیز دموکرات‌ها شکست خورده‌اند و ترامپ راه خود را پیدا کرده است. رویکرد ترامپ قابل پیش بینی شده است: او خط و نشان می‌کشد، تهدید می‌کند، تحریم اقتصادی اعمال می‌کند و سپس مذاکراتی را کلید می‌زند که به توافقی منجر می‌شود که فقط امتیازات ناچیزی به همراه دارد. ترامپ این رویکرد را درباره مکزیک، کره شمالی و چین اجرا کرده و احتمالاً می‌خواهد در خصوص ایران نیز چنین رویه‌ای را در پیش بگیرد.»

وی سپس سیاست خارجی ترامپ را از رویکرد «هزینه- فایده» بررسی می‌کند: «سیاست خارجی ترامپ به متحدان آمریکا شدیداً صدمه زده است و این برای آمریکا خیلی گران تمام شده است. اما شخص ترامپ بهای آن را نمی‌پردازد چرا که او با شعار خصمانه و تهاجمی «آمریکا اول» از درگیر شدن در جنگ‌های جدید خودداری می‌کند و می‌گوید که می‌خواهد از سوریه و افغانستان خارج شود.»

ایگناتوس در اشاره دیگری به نتایج نظرسنجی مشترک واشنگتن پست و «ای. بی. سی. نیوز» درباره دیدگاه منفی عموم مردم آمریکا نسبت به رفتارهای ترامپ که در «منزلت یک رئیس جمهور» نیست می‌نویسد: «خودنمایی های ترامپ کشور را منزجر، فرسوده و آشفته کرده است و شما می‌توانید یک چهره دموکرات آرام و قابل اعتماد و وحدت بخش را به عنوان شخصی که ترامپ را به چالش بکشاند، مطرح کنید.»

این روزنامه نگار مشهور در عین حال اعتقاد دارد چند دستگی در اردوگاه دموکرات‌ها خیلی زیاد است و در این خصوص می‌افزاید: «هنوز معلوم نیست چه کسی از میان دموکرات‌ها واقعاً می‌تواند باد ترامپ را خالی کند. آنها خودشان با هم می‌جنگند و مردم با ناراحتی شاهد تحقیق و تفحص آنها درباره رسوایی‌های ترامپ هستند. اما شاید تنها چهره دموکراتی که در تئوری بتواند جلوی حرکت دیوانه وار ترامپ را بگیرد، «جوبایدن»، معاون سابق اوباما باشد. وی باتجربه است، مشاوران با استعدادی دارد، ثروت دارد و از سوی قانون گذاران دموکرات سنتی حمایت می‌شود. اما او برخی از جذابیت‌ها و زرق و برق‌های لازم برای رهبری را ندارد. بایدن پنجشنبه گذشته یک سخنرانی منطقی و قابل قبول درباره سیاست خارجی داشت که یادآور این بود که صداهای معقول چگونه هستند. حرف‌های او درباره رهبری آمریکا در جهان به یاد ما آورد که ترامپ چقدر این نقش آمریکا را تخریب کرده است.»

ایگناتوس که علاوه بر سال‌ها سابقه روزنامه نگاری، رمان نویس نیز هست، در انتهای این نوشتار بار دیگر به رقبای دموکرات انتخاباتی ترامپ هشدار می‌دهد: «دموکرات ها باید از خواب بیدار شوند! چه خوشتان بیاید و چه دوست نداشته باشید، ترامپ در حال جولان دادن است. اکنون ۲۰ نامزد انتخابات ریاست جمهوری از حزب دموکرات در صحنه رقابت با هم سرشاخ شده‌اند اما برای زمان حال هیچ برنامه‌ای ندارند. هیلاری کلینتون فکر می‌کرد ترامپ باعث شکست خودش خواهد شد اما اشتباه می‌کرد. دموکراتی برنده انتخابات سال ۲۰۲۰ است که بتواند در مقابل این رئیس جمهور کنونی که صدای بلندی هم دارد، تضادی اطمینان بخش از خود به نمایش بگذارد. نظرسنجی‌ها حاکی از این هستند که ترامپ را می‌توان شکست داد اما لازم است که کمپینی قوی و عاقلانه شکل گیرد که بتواند رأی دهندگان را به میدان بیاورد؛ جایی که در آنجا برد و باخت این رقابت رقم می‌خورد.»

روزنامه واشنگتن پست یکی از بزرگترین روزنامه‌های آمریکاست که در سال ۱۸۷۷ شروع به کار کرد و در سال ۲۰۱۳ جف بزوس، رئیس شرکت آمازون با پرداخت ۲۵۰ میلیون دلار آمریکا دست به خرید این روزنامه زد.

منبع:ایرنا

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری جنگ رشد رقابت واشنگتن پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۱۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «حکیم جفریس» رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید که ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. 

وی در ادامه این ادعا افزود: اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

همچنین، وی حزب جمهوری‌خواه را «جناح طرفدار پوتین» توصیف کرد و اقدامات این حزب را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» ادعا کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: «یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری‌خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست.»

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری‌خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور «جی دی ونس» از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • سی‌ان‌ان: سرکوب اعتراضات و حمایت از صهیونیست‌ها آرای بایدن را می‌خورد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • دانشجویان در آمریکا و اروپا بیداری افکار عمومی را رقم زدند
  • نامه ۸۶ قانونگذار دموکرات به بایدن: اسراییل قوانین ما را نقض می‌کند
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو
  • اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد