Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-27@04:41:28 GMT

فراخوان وزارت کشور برای تشکیل شورای مشورتی توسعه

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۰۲۰۸۶

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، وزارت کشور با انتشار فراخوان، از صاحب نظران دانشگاهها و مراکز علمی برای عضویت در شورای مشورتی توسعه ملی و منطقه ای دعوت به همکاری کرد.
در این فراخوان که از سوی معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور اعلام شده، تشکیل شورای مشورتی توسعه در سطوح ملی و منطقه ای (استانی) از سوی وزارت کشور، در راستای تعمیق بخشیدن به تصمیم‌گیری‌ها و سیاستگذاری صحیح، بر مبنای خرد جمعی و مشارکت کلیه ذینفعان، در فرآیند تصمیم گیری‌ها و سیاستگذاری‌های اقتصادی، عنوان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن کامل فراخوان وزارت کشور درخصوص دعوت از صاحب‌نظران دانشگاه‌ها و مراکز علمی برای همکاری و عضویت در شورای مشورتی توسعه ملی و منطقه ای به شرح زیر است:
یکی از موضوعات اساسی و کلیدی که در چند دهه اخیر در حوزه های اقتصادی مطرح و از گستردگی و اهمیت قابل ملاحظه ای برخوردار شده بحث توسعه است و و  به لحاظ اهمیت و گستردگی دامنه این موضوع است که مفهوم توسعه، توجه صاحبنظران و اندیشمندان رشته های مختلف علمی را به خود جلب نموده و با گذشت زمان، گسترش و تخصصی شدن حوزه های مختلف علوم و پیچیده تر شدن کاوش های علمی، مبحث توسعه به یک دانش میان رشته ای تبدیل شده است.
در همین ارتباط و در راستای هماهنگی مأموریت ها و وظایف نهادها و دستگاههای اجرایی به منظور تعمیق فعالیت ها، اقدامات و تصمیمات، برای دستیابی به راه حل های مطلوب و به منظور کمک به سیاستگذاری مطلوب تر در فرایند توسعه در سطوح ملی و منطقه ای، وزارت کشور در نظر دارد با هدف، بهره گیری از تمامی ظرفیت ها و سرمایه های انسانی کشور، در راستای هدایت فرآیندها وجریانات توسعه ای، بهره گیری از تضارب افکار و اندیشه ها، در راستای تعمیق بخشیدن به تصمیم گیری ها و سیاستگذاری صحیح، بر مبنای خرد جمعی و مشارکت کلیه ذینفعان، در فرآیند تصمیم گیری ها و سیاستگذاری های اقتصادی، اقدام به تشکیل شورای مشورتی توسعه در سطوح ملی و منطقه ای (استانی) کند.
در همین ارتباط از کلیه صاحب نظران دانشگاهها و مراکز علمی (دارا بودن درجه دانشیاری و بالاتر در یکی از رشته های اقتصاد، جغرافیا، علوم اجتماعی، مدیریت و دارا بودن سوابق علمی و اجرایی موثر) فعالین اقتصادی و کارآفرینان موفق (دارا بودن حداقل ۲۰۰ نفر نیروی کار در واحد کسب و کار فعلی، برگزیده کشوری و یا استانی صادرکنندگان و کارآفرینان) دعوت می گردد، در صورت تمایل به عضویت در شورای های توسعه ۳۱ استان کشور که جلسات آن در تهران و با حضور وزیر کشور برگزار خواهد شد، رزومه علمی خود را حداکثر تا تاریخ ۳۱-۴-۹۸ به پست الکترونیکی eghtesadi_keshvar@moi.ir ارسال کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۲۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید

ایسنا/گیلان رئیس بسیج اساتید کشور از تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور خبر داد و گفت: بسیج اساتید در قالب مسئله محوری با تشکیل اندیشکده‌های تخصصی و حلقه‌های علمی اقداماتی را در رابطه با شناسایی نیازهای اساسی کشور و توجه به حل آنها از طریق روش‌های تحقیق، توسعه و بررسی علمی در کشور دنبال می‌کند.

محمدرضا مردانی امروز ششم اردیبهشت در گفت‌وگوی اختصاصی با ایسنا در خصوص نقش آفرینی بسیج اساتید در جبهه علمی و فرهنگی و جهاد تبیین اظهار کرد:  بسیج اساتید متشکل از اعضای هیأت علمی و غیر هیأت علمی دانشگاه‌های کشور بوده و به صورت فردی در ارتباط با توسعه و گسترش فعالیت‌های علمی در رشته و تخصص خود نقش آفرین هستند.

وی افزود: بسیج اساتید در قالب مسئله محوری با تشکیل اندیشکده‌های تخصصی و حلقه‌های علمی اقداماتی را در رابطه با شناسایی نیازهای اساسی کشور و توجه به حل آنها از طریق روش‌های تحقیق، توسعه و بررسی علمی در کشور دنبال می‌کند.

رئیس بسیج اساتید کشور با تأکید بر اینکه اولویت ما کمک به اعتلای نظام آموزش عالی کشور است، گفت: در این راستا اندیشکده حکمرانی آموزش عالی را تشکیل دادیم و گروه‌های علمی شکل گرفته  که در کمک به مرجعیت علمی آموزش عالی کشور قدم‌هایی بر می‌دارد. حضور اساتید بسیجی در اتاق‌های فکر وزارت علوم، تشکیل کمیته‌های تخصصی در این زمینه در دانشگاه‌های مختلف از جمله اقداماتی هستند که هر کدام به نوبه خود در تدوین و ارائه بسته‌های سیاستی برای اعتلای آموزش عالی کشور تأثیرگذار می‌باشند.

مردانی از تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید خبر داد و تصریح کرد: این قرارگاه متشکل از ۲۲ کمیته تخصصی نظیر اقتصاد مقاومتی، مسکن و شهرسازی، عمران، کشاورزی و منابع طبیعی، زنان و امور خانواده و... که شامل موضوعات مهم و کلان کشور است، و در قالب این کمیته‌ها تفاهم‌نامه‌های متعددی با سازمان‌های مختلف از جمله مرکز بررسی استراتژیک، مرکز پژوهش‌های مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشگاه‌ها و مراکز مختلف منعقد کردیم تا نیازهای علمی کشور برای حل مسائل و مشکلات را دنبال کنیم.

وی در خصوص برگزاری اردوی راهیان پیشرفت برای اساتید، گفت: در راستای جهاد تبیین و آگاهی مردم از پیشرفت‌های کشور و دستاوردهای علمی، اردوهای راهیان پیشرفت شکل گرفته که اساتید را در قالب گروه‌های مختلف برای بازدید از این مراکز پیشرفت اعزام می‌کنیم. در استان گیلان هم مراکزی شناسایی کردیم که دستاوردهای علمی داشتند و حتی تا لبه دانش و فناوری کار کردند لذا هماهنگی‌هایی صورت گرفته تا این اردوها برای سایر دانشگاه‌های کشور برگزار و بستری فراهم شود تا دیگر اساتید بتوانند ضمن آشنایی با پیشرفت‌های علمی، ظرفیت‌هایی که در زمینه تداوم پیشرفت‌ها دارند را ارائه کنند و به نوعی تعامل دو طرفه بین اساتید دانشگاه‌های کشور با مراکز علمی در استان‌ها شکل گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های جامعه ایثارگری دیلم استفاده می‌شود
  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»
  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد