Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@06:02:22 GMT

گردشگری؛ اصلی‌ترین اِلمان توسعه کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۰۳۵۳

گردشگری؛ اصلی‌ترین اِلمان توسعه کرمانشاه

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گردشگری را اصلی‌ترین المان توسعه شهری دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی عبدالمالکی در گفتگو با مرصاد، اصلی ترین المان توسعه شهری کرمانشاه بر اساس مطالعات صورت گرفته در این زمینه را بحث گردشگری دانست و اظهار داشت: یک مطالعه cds توسط یک تیم دانشگاهی مجرب در سال ۹۶ در مدیریت شهری انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس مطالعات مذکور در هیچ حوزه ای سرمایه گذاری زودبازده تر و اثرگذارتر از حوزه گردشگری برای شهر کرمانشاه قابل تصور نیست.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: در ذیل فعالیت های این پروژه مطالعاتی، تعریف رویدادهای گردشگری مورد تاکید قرار گرفت و اینکه چقدر معرفی داشته های کرمانشاه در قالب رویدادها برای حضور گردشگر می تواند اثرگذار باشد.

این مسئول با بیان اینکه گردشگر با ورود خود چندین بخش زیربنایی را متحول می‌کند، گفت: برگزاری جشنواره «کرمانشاه پایتخت نوروز» در نوروز ۹۸ با حمایت استانداری، اداره کل میراث فرهنگی و سایر دستگاه های اجرایی و نیز دیگر رویداد متوسط و بزرگی که در حال برگزاری است، همه از موارد اثرگذار در این زمینه هستند.

عبدالمالکی یادآور شد: خروجی این اتفاق این بود که به صورت رسمی اعلام شد در تعطیلات عید سعید فطر امسال ظرفیت خالی اقامتی به لحاظ گردشگری وجود نداشته است.

وی جشنواره ملی پویانمایی را یکی از رویدادهای فرهنگی در راستای اهداف مذکور برشمرد و گفت: سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه نیز در کنار سایر دستگاه ها افتخار مشارکت در این رویداد فرهنگی و گردشگری را داشت.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: ما در قالب کمیته تبلیغات این جشنواره فعالیت کردیم و فضاهای تبلیغی در سطح شهر برای این اقدام به کار گرفته شد و ۳۰ فضای تبلیغی به این موضوع اختصاص داده شده بود و همچنین ظرفیت اتوبوس رانی و تاکسی رانی نیز به این منظور مورد استفاده قرار گرفت.

عبدالمالکی اشاره ای به جشنواره ۲۰۲۰ داشت و گفت: در تلاش هستیم که کرمانشاه را آماده برگزاری و میزبانی رویدادهای بزرگی چون جشنواره ۲۰۲۰ کنیم.

وی تاکید کرد: اصل ظرفیت کرمانشاه بر مبنای فرهنگ و هنر است و هر چه قدر این رویدادها منطبق با حوزه فرهنگ و هنر باشد، به طور حتم اثرگذاری بهتری خواهد داشت و می تواند ما را به روزهای بهتر برای کرمانشاه خوشبین کند که از مسیر فرهنگ و هنر بتوانیم مشکل اقتصاد و بیکاری را رفع و با حداقل ممکن برسانیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۰۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳

 

 

 



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد در خصوص برنامه‌های ۱۴۰۳ شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: امسال علاوه بر برنامه‌هایی که در نظر داریم و در این خصوص برنامه‌ریزی شده در تلاش هستیم منطقه هفت حوض را توسعه دهیم تا مورد توجه مردم به خصوص افرادی که در جنوب شرق مشهد زندگی می‌کنند نیز قرار گرفته شود.

امیر رمضانی افزود: در حال حاضر مقدمات انجام فعالیت‌هایی در زمینه توسعه منطقه هفت حوض آغاز شده و امیدواریم که به زودی این برنامه‌ریزی‌ها انجام شود. یکی دیگر از برنامه‌هایی که ما در مجموعه خود برنامه‌ریزی کردیم اتوبوس گردشگری برای زائران و مجاوران است که آن‌ها را از کوه پارک به سمت قله‌زو منتقل کنیم و این اتفاق به زودی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: اقدامات دیگری در خصوص توسعه هفت حوض و تقویت فضای نوری این منطقه در دستور کار قرار گرفته است و قصد داریم فضاهای درختکاری را در این منطقه افزایش دهیم تا مردم بتوانند از فضای بیشتری نیز استفاده کنند.

امیر رمضانی افزود:در حال حاضر ظرفیت پارکینگ هفت حوض حدود ۱۷۰۰ خودرو است و قصد داریم این فضا را گسترش دهیم تا مردم در این خصوص دغدغه‌ای نداشته باشند. همچنین راه‌اندازی روستا بازار تقریباً به اتمام رسیده و تلاش می‌کنیم که در روزهای آینده به بهره‌برداری کامل برسد و به محض اینکه به صورت جامع و کامل راه‌اندازی شود، قطعا حدود ۱.۵ برابر در ورودی‌ منطقه هفت حوض تاثیرگذار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد با بیان اینکه در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: این تصمیم باعث شد تا فعالیت‌ها و برنامه‌های شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد متفاوت از سال‌های گذشته باشد و این تغییرات منجربه اقبال بیشتر مردم به این منطقه شده است. بنابراین منطقه هفت حوض می‌تواند درصدی از شهروندان شرق مشهد را به سمت خود سوق دهد، زیرا خدمات در این منطقه نیز ارزان قیمت است.

امیر رمضانی با بیان اینکه نیاز است سرمایه‌گذاران پای کار بیایند تا ارائه این خدمات به مردم را افزایش دهیم، تصریح کرد: این مجموعه برنامه‌های دیگری مانند بازی‌های هیجانی را در دستور کار خود قرار داده و لایحه آن برای شورای اسلامی مشهد ارسال شده است تا در صورت موافقت نیز اتفاق رخ دهد. این بازی‌های هیجانی در ۴ نقطه مشهد با ۱۰ مورد تنوع برای علاقه‌مندان اتفاق خواهد افتاد. همچنین اقدامات اولیه‌ای برای ایجاد شهر برفی و گفت‌وگو با سرمایه‌گذار آکواریوم شهری نیز از جمله برنامه‌هایی است که در این مجموعه در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • نمره صفر رئیس شورای شهر به سازمان فرهنگی شهرداری قزوین
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • جشنواره فرهنگی گردشگری سی ترمی در شهرستان زهک
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد