Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمد علیپور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره جزئیات صدور بیمه نامه شخص ثالث برای خودروهای صفرکیلومتر سایپا،گفت: بدهی سایپا به شرکت‌های بیمه در طی دو سال گذشته حدود یک هزار میلیارد تومان بابت صدور غیرنقدی بیمه نامه شخص ثالث است و از این پس هیچ بیمه‌نامه‌ای بصورت غیرنقدی برای خودروهای تولید شده صفر کیلومتر شرکت سایپا صادر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، سایپا در حالی از پرداخت طلب‌های شرکت‌های بیمه خودداری می‌کند که این شرکت‌، هزینه صدور بیمه نامه شخص ثالث خودروهای صفر کیلومتر را به صورت نقدی از مردم دریافت کرده، اما نزد خود نگاه می‌دارد و بدهی خود را به شرکت های بیمه پرداخت نمی کند.

دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران خاطر نشان کرد: سایپا باید فکری برای پرداخت بدهی‌های خود داشته باشد، ولی طی دو سال گذشته چندین نوبت با این شرکت برای دریافت مطالبات مذاکره و توافق شده، اما این خودروساز تاکنون از اجرای همه آنها طفره رفته است.

وی با بیان اینکه همراهی صنعت بیمه با این شرکت در ماه‌های گذشته کارساز نبوده و سایپا، توجهی به اجرای توافق ندارد، اظهار داشت: طلبی که شرکت‌های بیمه از سایپا دارند، از سود سالانه همه شرکت‌های بیمه بیشتر است. علاوه بر این عدم پرداخت حق بیمه توسط سایپا فرآیند بیمه گری شرکت ها را دچار اختلال می‌کند و شرکت‌های بیمه نیز در پرداخت خسارت هم به خودروهای صفر کیلومتر این شرکت و دیگر خودروهای بیمه شده دچار مشکل می شوند.

علیپور تصریح کرد: به عبارتی این اقدام سایپا، خدمات رسانی به بیش از 20 میلیون خودروی دارای بیمه را دچار مشکل می‌کند.

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران گفت: صدور بیمه نامه غیرنقدی برای شرکت سایپا متوقف شده‌، اما برای اینکه مشکلی برای مردم رخ ندهد واحدهای سیار شرکت‌های بیمه در مقابل این شرکت مستقر شده‌اند تا به صورت نقدی برای متقاضیان، بیمه نامه شخص ثالث صادر شود.

علیپور میزان بدهی شرکت خودروسازی سایپا به شرکت‌های بیمه را بیش از ۱,۱۰۰ میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: این بدهی به شرکت‌های بیمه‌ای متغیر است.

وی همچنین از شکایت چند شرکت بیمه برای احقاق طلبشان از سایپا خبر داد و گفت: البته شرکت‌های بیمه هیچ مشکلی با دیگر خودروسازان از جمله ایران خودرو نداشته و در صدور بیمه‌نامه برای تولیدات آنها مشکلی وجود ندارد.

وی ابراز امیدواری کرد که این مشکل که می‌تواند شرکت‌های بیمه را در خدمت به مردم دچار آسیب کند، با نظارت و درایت بیمه مرکزی و دقت عمل شرکت های بیمه به زودی مرتفع شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران خدمات رسانی خودروسازان سایپا شرکت های بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۱۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه تعیین تکلیف و ساماندهی اراضی ملی و دولتی و به‌طور مشخص صدور اسناد مالکیت برای پلاک ثبتی ۳۸ اصلی موسوم به خجیر، گفت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده و مصوبات شورای حفظ حقوق بیت‌المال و تشکیل کارگروه‌های متعدد، طی هفته گذشته سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ به مساحت چهار هزار و ۲۵۱ هکتار از اراضی موسوم به خجیر که در مجاورت شهرهای تهران و پردیس قرار دارد، به نام دولت صادر شد.

وی افزود: این اراضی که بخش مهمی از اراضی پلاک ۳۸ اصلی خجیر هستند و دربردارنده اراضی مناطق حفاظت شده محیط زیست، اراضی و تأسیسات و ساختمان‌های مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی، بخشی از اراضی ملی و منابع طبیعی و همچنین بخشی از بستر رودخانه جاجرود و سد ماملو می‌باشند، پیش از این همواره مورد تعرض، دست‌بُرد و طمع زمین‌خواران بودند.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به روند پیگیری‌های قضائی انجام شده در خصوص واگذاری اراضی پلاک ثبتی ۷۷/۲ محمودآباد شهرستان فیروزکوه به شرکت تعاونی «پ» البرز، گفت: در سال ۱۳۸۵ و در حالی‌که اداره کل منابع طبیعی و سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و کمیسیون‌های ذیربط تنها با واگذاری دو هکتار از اراضی پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی شهرستان فیروزکوه به شرکت دامپروری «پ» البرز موافقت کرده بودند، پس از معرفی به دفترخانه اسناد متأسفانه بر اثر اشتباهی که صورت می‌گیرد، سند مساحت دو هزار و ۸۱۳ هکتار، شامل کل پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی فیروزکوه، به نام شرکت مذکور می‌شود.

وی با بیان اینکه از آن سال تاکنون علی‌رغم اطلاع مراجع ذیربط، اقدامی در جهت اصلاح اسناد به عمل نیامده و شرکت مذکور علاوه بر اخذ سند، اقدام به تصرف کامل اراضی مذکور نموده و به هیچ وجه حاضر به استرداد این اراضی نبوده است، گفت: پس از پیگیری‌های گسترده صورت گرفته، اسناد مالکیتی که به اشتباه صادر شده بود باطل شد و سند مالکیت دو هزار و ۶۴۰ هکتار از این اراضی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران اخذ گردید و مابقی نیز در دستورکار قرار دارد.

کد خبر 6098466

دیگر خبرها

  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را دریافت کرد
  • صدور هشدار هواشناسی سطح زرد؛ هوای خراسان جنوبی دوباره بارانی می‌شود
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!