Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیران خارجه فرانسه، بریتانیا و آلمان با انتشار بیانیه‌ای مشترک خواستار «توقف افزایش تنش‌ها و از سرگیری گفتگو» میان ایران و ایالات متحده شدند.
به گزارش عصر ایران به نقل از یورو نیوز، در این بیانیه‌‌ وزرای خارجه این سه کشور از «فشارهایی که تحریم‌های آمریکا به ایران وارد می‌کند» و نیز «توقف برخی تعهدات برجامی» از سوی تهران ابراز نگرانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این بیانیه همچنین سه کشور اروپایی امضاکننده برجام بار دیگر حمایت خود را از توافق هسته‌ای اعلام اما در عین حال تاکید کردند که «ادامهٔ این حمایت به پایبندی کامل ایران به تعهداتش در چهارچوب برجام وابسته است.»
این در حالی است که محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجهٔ ایران روز یکشنبه پس از ورود به نیویورک با اشاره به «عقیم ماندن برجام» گفت:‌ «اروپایی‌ها ادعا می‌کنند که تمایل دارند برجام را حفظ کنند اما هنوز شاهد این نبوده‌ایم که برای حفظ برجام به سرمایه گذاری حاضر باشند.»
یک سال پس از خروج یک‌جانبهٔ ایالات متحده از برجام تهران اعلام کرد که میزان ذخایر اورانیوم غنی شده خود را به بیش از آنچه در برجام پیش‌بینی شده است رسانده و سطح غنی‌سازی را نیز تا ۴/۵ درصد افزایش خواهند داد.
امانوئل بون،‌ مشاور ارشد رئیس جمهوری فرانسه در روزهای گذشته با هدف یافتن راهی برای کاهش تنش‌های موجود میان ایران و آمریکا عازم تهران شد.   دفتر ریاست جمهوری فرانسه درباره دیدار وی با رئیس جمهوری ایران اعلام کرد: «ما به رئیس‌جمهور روحانی گفتیم شرایط احتمالی توقف (تنش‌ها) چیست و حالا منتظر پاسخ ایرانی‌ها هستیم. اما نقطه شروعِ مد نظر آنها نسبتا دور است چون خواستار لغو فوری تحریم‌ها هستند.»
با وجود گفتگوی فرانسه و ایران، دولت آمریکا هفتهٔ گذشته اعلام کرد که تحریم‌های بیشتری علیه تهران وضع خواهد کرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نشست بروکسل برجام تحریم های ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۱۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزرای دفاع کشورهای عضو شانگهای در آستانه

وزیر دفاع روسیه امروز با همتایان خود از کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در شهر آستانه دیدار و درباره مسائل جاری در زمینه امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای گفتگو خواهد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه، در حاشیه نشستی بلندپایه که قرار است امروز جمعه، 26 آوریل، در آستانه (جمهوری قزاقستان) برگزار شود، سلسله دیدارهای دوجانبه‌ای با روسای وزارت دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) خواهد داشت.

طبق گزارش وزارت دفاع روسیه، قرار است در این نشست درباره مسائل جاری امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای و همچنین همکاری‌های بیشتر بین ساختارهای دفاعی در قالب سازمان همکاری شانگهای بحث و گفتگو شود.

در نشست امروز آستانه، وزرای دفاع کشورهای سازمان همکاری شانگهای، از جمله بلاروس که دارای وضعیت ناظر در این اتحاد است و همچنین دبیرکل و مدیر کمیته اجرایی ساختار منطقه‌ای ضد تروریسم سازمان همکاری شانگهای حضور خواهند داشت. 

در اواخر ماه مارس، قاسم جومارت توکایف، رئیس جمهور قزاقستان، اعلام کرد که تمامی رهبران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای قصد دارند در اجلاس سران این اتحاد منطقه‌ای که قرار است در آستانه برگزار شود، شرکت کنند. وی یادآور شد که موضوع این اجلاس «تقویت گفت‌وگوهای چندجانبه - تلاش برای صلح و توسعه پایدار» خواهد بود.

نشست سران سازمان همکاری شانگهای در تاریخ 3 تا 4 جولای در آستانه برگزار می‌شود. یکی از نتایج کلیدی این نشست، امضای تصمیم مشترک اعضای شانگهای در مورد عضویت بلاروس در این سازمان خواهد بود. بدین ترتیب، پس از پیوستن این جمهوری به این اتحاد، تعداد کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به 10 کشور افزایش خواهد یافت.

سازمان همکاری شانگهای یک سازمان بین المللی است که در ژوئن سال 2001 توسط رهبران روسیه، چین، قزاقستان، تاجیکستان، ازبکستان و قرقیزستان ایجاد شد. سپس در سال 2017 هند و پاکستان به سازمان همکاری شانگهای پیوستند و سال گذشته نیز جمهوری اسلامی ایران به عضویت این سازمان درآمد.

رایزنی تلفنی امیرعبداللهیان و دبیرکل سازمان همکاری شانگهایسفیر ایران: تهران آماده همکاری بیشتر با اعضای سازمان شانگهای استرایزنی‌ احمدیان با مقامات کشورهای عضو سازمان شانگهای

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • رییس‌جمهور فرانسه به آلمان می‌رود
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • توافق آلمان و فرانسه روی پروژه مشترک تسلیحاتی پیشرفته
  • اعتراضات به جنگ علیه غزه از دانشگاه های آمریکا به فرانسه و آلمان رسید
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند
  • دیدار وزرای دفاع کشورهای عضو شانگهای در آستانه
  • سریع ترین شناگر ایران رکورد ۱۰۰ متر آزاد را شکست
  • مسابقات پیشکسوتان فوتبال تهران؛ پرسپولیس در آستانه صعود، استقلال در یک قدمی حذف