Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش نقش دوره پیش دبستانی در تربیت کودکان و فراهم کردن فرصت‌های برابر در یادگیری را بسیار موثر دانست و تاکید کرد که شاخص پوشش پیش‌دبستانی، تنها شاخص نظام آموزشی است که مناطق محروم وضع بهتری دارند. تاریخ انتشار: 14:55 - 24 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۳۴۳۲

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، رضوان حکیم‌زاده صبح امروز در مراسم بازدید سرپرست وزارت آموزش و پرورش از معاونت آموزش ابتدایی، گفت: «در سند تحول بنیادین بر اولویت دوره ابتدایی تأکید شده است و شاخصه بارز آموزش ابتدایی دلبستگی همکاران این حوزه به مقوله کودکی و آموزش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

٨ میلیون دانش‌آموز و ۶۵درصد از مدارس در دوره ابتدایی است

حکیم زاده گفت: «معاونت آموزش ابتدایی سه دفتر دبستان، پیش‌دبستانی و آموزش عشایری و توسعه عدالت آموزشی وجود دارد و بیش از ٨ میلیون دانش‌آموز و ۶۵درصد از مدارس در دوره ابتدایی است.»

حکیم‌زاده با اشاره به رویکرد‌های اصلی معاونت آموزش ابتدایی، گفت: «پیاده کردن روح سند تحول بنیادین و محور قرار دادن تربیت در آموزش ابتدایی اولویت و مدنظر است.»

معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در سال‌های اولیه کودکی در پیش‌دبستان است، گفت: «کلید تحقق عدالت آموزشی در دوره پیش‌دبستانی است و این دوره تأثیر و نقش زیادی در تربیت کودکان دارد و فرصت‌های برابر در یادگیری را فراهم می‌کند.»

وی ادامه داد: «دولت ردیف بودجه به دوره پیش‌دبستانی تخصیص داد، با اختصاص این ردیف توانستیم کودکان در مناطق کم‌برخوردار کشور را تحت پوشش این دوره قرار دهیم.»

حکیم‌زاده گفت: «شاخص پوشش پیش‌دبستانی، تنها شاخص نظام آموزشی است که مناطق محروم وضع بهتری دارند و ٧۴درصد نوآموزان در کشور تحت پوشش دوره پیش‌دبستانی هستند.»

معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینکه دومین رویکرد پرهیز از بزرگ‌سال پنداری کودکان است، گفت: «در دوره ابتدایی از بستر هنر، ورزش و فعالیت‌های دست‌ورز استفاده می‌کنیم وفعالیت‌هایی مانند؛ قصه‌خوانی، اتاق بازی و یادگیری، جایگزینی تکالیف مهارت‌محور به‌جای مشق شب، حرکت از حافظه محوری به سمت یادگیری پایدار و مهارت محور از این قبیل برنامه‌ها است.»

حکیم‌زاده گفت: «نباید دانش آموزان را باکلاس‌های تست‌زنی درگیر کنیم. اصلی‌ترین و مهم‌ترین سرمایه‌های کشور، کودکان دوره ابتدایی هستند که از سرمایه نفت و معدن مهم‌تر هستند و حمایت از حریم کودکان و رشد آنان برای دست‌یابی به حیات طیبه را اولویت خود قرار داده‌ایم.»

حکیم‌زاده با اشاره به مهم‌ترین چالش‌ها در معاونت آموزش ابتدایی، گفت: «در معاونت آموزش ابتدایی ۵١درصد پست خالی وجود دارد و با این وجود همکاران در این معاونت تلاش مضاعف می‌کنند تا برنامه‌ها و فعالیت‌ها به‌خوبی انجام بگیرد.»

وی تاکید کرد موازی‌کاری‌ها باعث صرف انرژی بیشتر و اتلاف سرمایه و نرسیدن به نتیجه مطلوب می‌شود و گفت: «باید از انجام موازی‌کاری‌ها در معاونت‌ها جلوگیری شود، ازجمله این که معاونت آموزش ابتدایی متولی بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی‌سوادی است و این موضوع را پیگیری می‌کند.»

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ابتدایی سید جواد حسینی سند تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۲۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ رئیس اداره آموزش وپرورش استثنایی گیلان افزود: طرح سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها از آبان سال ۱۴۰۲ آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.

جهانگیر عبدی با بیان اینکه تا کنون سلامت ۲۱ هزار و ۵۵۵ نوآموز سنجش و ارزیابی شده است، گفت: ۲۵۰ نیرو متخصص و مجرب در ۲۷ پایگاه سنجش مستقر شده اند تا کار سنجش نوآموزان را انجام دهند.

وی اضافه کرد: این مرکز جامع در نوبت صبح و ۳ پایگاه در ناحیه یک و دو رشت در نوبت عصر و یک پایگاه جامع هم در صومعه سرا کار سنجش سلامت نوآموزان را انجام می‌دهند. 

وی با بیان اینکه همه ساله برنامه «سنجش سلامت جسمانی» و آمادگی تحصیلی نوآموزان پیش دبستانی و بدو ورود به دبستان و نیزغربالگری نوآموزان در تابستان اجرا می‌شد گفت: امسال برای نخستین بار در طول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ این طرح در حال اجرا است.

رئیس اداره آموزش وپرورش استثایی گیلان گفت: خانواده‌های نوآموزان می‌توانند با مراجعه به سایت آموزش و پرورش «my.medu.ir» گزینه دولت من را وارد شده و با وارد کردن شماره تلفن همراه که به نام والد (پدر) است ثبت نام و نوبت گیری کنند تا زمان و روز و ساعت مرکز سنجش به آن‌ها برای مراجعه داده شود.

جهانگیرعبدی با تاکید براینکه دانش آموزانی که اول مهر امسال وارد پایه اول ابتدایی شوند باید سنجش شده باشند، افزود: دراین طرح توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانش آموزان برای ارتقای سطح یادگیری و ارتقای عملکرد بهینه فردی ، اجتماعی و تحصیلی برای پیشگیری از افت تحصیلی در آینده و ترک تحصیل آنها سنجش می‌شود.

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود