Web Analytics Made Easy - Statcounter

هدایت‌الله خادمی عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفتگو با مهر، با بیان اینکه مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی در حال عرضه اسناد و اطلاعات مهم بخش انرژی به یک شرکت آلمانی است گفت: این همکاری در ظاهر مربوط به پروژه بهینه‌سازی مصرف انرژی در کشور است ولی در لوای این همکاری مشاوره‌ای، بخش مهمی از اطلاعات مراکز انرژی کشور در اختیار این شرکت آلمانی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس اضافه کرد: بر اساس مستندات موجود، مدیر این شرکت «آندرس کولمن» نام دارد که سابقه همکاری با اسرائیل داشته است. سال‌ها پیش برنامه تبادل راهبران جوان اسرائیلی – آلمانی اجرایی شد که کولمن نیز در این برنامه نقش مهمی داشته است.

وی با بیان اینکه در شرایط تحریم اینگونه اقدامات عجیب است تصریح کرد: طبق اسنادی که وجود دارد، این شرکت به تمامی اطلاعات انرژی بویژه اطلاعات نیروگاهی دسترسی پیدا خواهد کرد که یک خطر بزرگ برای کشور است زیرا برق و شبکه توزیع برق اصلی‌ترین زیرساخت هر کشوری است که بسیار مهم به شمار می‌رود.

نماینده مردم ایذه و باغملک تصریح کرد: باید مشخص شود دلیل چنین همکاری چیست آن هم در زمانی که به گفته مسئولان کشور، یکی از سرمایه‌گذاری‌های دشمنان در تضعیف نظام، دریافت اطلاعات دقیق از زیرساخت‌ها و مسائل محرمانه‌ای است که باید تحفظ بیشتری روی آن وجود داشته باشد.

وی با ذکر مثالی از ماجرای استاکس نت گفت: با وجود مراقبت کامل از اسرار و تأسیسات هسته‌ای، شبکه نفوذ با ورود به این صنعت، با بکارگیری ویروسی در حال تخریب زیرساخت‌های هسته‌ای کشور در دولت گذشته بود که با کشف آن، از تخریب زیرساخت‌های هسته‌ای جلوگیری شد ولی امروز اطلاعات بخش انرژی که استراتژیک‌ترین اطلاعات اقتصادی است به راحتی در اختیار یک شرکت آلمانی قرار می‌گیرد.

خادمی اذعان کرد: اطلاعاتی که در اختیار این شرکت غربی قرار گرفته روی بخش توزیع انرژی شامل برق و سوخت و همچنین حوزه پتروشیمی تاکید بیشتری دارد؛ فرض کنید این شرکت تمامی اطلاعات مراکز انتقال انرژی را دریافت کرده باشد و از همین اطلاعات برای حمله سایبری به تأسیسات انرژی کشور استفاده شود، هزاران میلیارد تومان به کشور آسیب وارد خواهد کرد.

این عضو کمیسیون انرژی خاطرنشان کرد: آنطور که اسناد نشان می‌دهد این شرکت در قالب یک مشاور این اطلاعات را دریافت و بدون هیچ چالشی، این اطلاعات را از ایران خارج کرده است. شبیه کاری که شرکت توتال با پارس جنوبی کرد و دو سال پیش همه اطلاعات مخزنی بزرگترین مخزن گازی جهان را از ایران خارج کرد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه احتمالاً وزارت نفت و نهادهای اطلاعاتی از قرارداد مذکور اطلاعی ندارند گفت: برای تکرار نشدن خبرهای چالش آفرین مانند کشف باند نفوذ و جاسوسی و … ورود نهادهای اطلاعاتی به این پرونده ضروری است. ضمن آنکه باید بررسی شود سفرهای انجام شده برای اجرای این قرارداد در چه تاریخ‌هایی و چگونه بوده است.

وی در پایان از ریاست قوه قضائیه درخواست کرد تیمی را برای بررسی این موضوع و موضوعات مشابه مأمور رسیدگی کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۹۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی با قوت ادامه می‌یابد

رئیس‌جمهوری با اشاره به دیدار و مذاکرات با مسئولان عالی پاکستان گفت: در سفر به پاکستان درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیم‌هایی گرفته و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه یابد.

به گزارش شانا به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، سیدابراهیم رئیسی امروز (پنجشنبه، ششم اردیبهشت) پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفت‌وگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر بیان کرد: بخش نخست سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

وی با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: باوجود بعضی از محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان روبه‌رو شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

رئیس‌جمهوری دیدارها با مسئولان عالی پاکستان را نیز بیشتر ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و تصریح کرد: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیم‌هایی گرفته و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه یاید، همچنین در حوزه‌ همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام نخست هدف‌گذاری شد.

رئیسی با بیان اینکه در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به‌نحوی دنبال کنند که در زمانی کوتاه به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، گفت: در حوزه کار فرهنگی نیز به‌دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی تصمیم‌های سازنده‌ای گرفته شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت بین دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد، همچنین در مذاکرات انجام شده با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

وی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا گفت: نخستین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات مطلوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با فناوری کاملا روزآمد و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی - مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، افزود: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیم‌های خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشورهای آسیایی به‌ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش‌ازپیش گسترش یابد، تصریح کرد: این سفر در مقطع کنونی می‌تواند گام مثبتی برای توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل باشد.

دیگر خبرها

  • همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی با قوت ادامه می‌یابد
  • افتتاح ۳ مگاپروژه حوزه انرژی سریلانکا توسط سید ابراهیم رئیسی/ امضای ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا/رئیسی: تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده است/ رئیس جمهور سریلانکا: از حمایت های ایران تشکر می کنیم
  • پنج پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • هشدار احمدیان به کشور‌های میزبان مراکز امنیت سایبری صهیونیستی
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی به کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری سایبری دارند
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی