Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) گفت: اثربخشی دانشگاه در رفع مشکلات جامعه بسیار حائز اهمیت است و در این راستا مأموریت‌های منطقه‌ای، کشوری و بین‌المللی برای حل مشکلات برای دانشگاه‌ها متصور است.

به گزارش ایسنا، ابوالحسن نائینی، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) در نشست هم‌افزایی دانشگاه و صنعت در حوزه آب، محیط‌زیست و کشاورزی که با حضور مسئولان کشوری و استانی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: اثربخشی دانشگاه در رفع مشکلات جامعه بسیار حائز اهمیت است و در این راستا مأموریت‌های منطقه‌ای، کشوری و بین‌المللی برای حل مشکلات متصور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان قزوین توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بسیاری در حوزه‌های مختلف به‌ویژه در حوزه کشاورزی دارد ازاین‌رو در دانشگاه بین‌المللی امام دانشکده‌هایی متناسب با آن ایجاد شده است.

نائینی با اشاره به برگزاری این نشست هم‌اندیشی تصریح کرد: اگر مباحث مطرح شده در این نشست‌ها در حد حرف باقی بماند مفید نخواهد بود اما اگر در راستای شناسایی مشکلات باشد و کارگروه‌هایی در حوزه عملیاتی کردن راهکارها ایجاد شود بی‌شک این نشست‌های تخصصی مفید خواهد بود.

این مسئول بیان کرد: باید اعتقاد داشته باشیم که ما می‌توانیم تا بدین‌واسطه توانمندی‌های دانشگاه شناسایی و ضعف‌ها رفع شود. همچنین پایان‌نامه‌های دانشجویی در مقاطع ارشد و دکتری می‌تواند به این سمت هدایت شود که مشکلات استان مورد بررسی قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه موضوع باغستان سنتی در قزوین یکی از مهم‌ترین موضوعات استان است، گفت: با ایجاد کارگروه‌هایی در حوزه آب و کشاورزی می‌توان مشکلات را شناسایی و متناسب با آن کارگروه تشکیل داد.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) تأکید کرد: باید مسئولان استان به دانشجویان فرصت کارآموزی دهند تا بدین‌واسطه آن‌ها تجربه اندکی در این راستا داشته باشند، ازاین‌رو همکاری با دانشگاه برای اعزام دانشجویان به محیط‌های عملی برای کسب تجربیات لازم ضروری است.

نائینی در پایان بر ضرورت استفاده از ظرفیت مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، در ادامه این نشست که با حضور مسعود برومند (معاون پژوهش و فن‌آوری وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری)، ابراهیمی (دبیر ستاد توسعه فن‌آوری‌های آب، خشک‌سالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری)، محمد سیف (مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت معاونت پژوهش و فن‌آوری وزارت علوم) و مدیران ملی و استانی وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان محیط‌زیست و دانشگاه‌های استان برگزار شد، مسئولان و اساتید به بیان دیدگاه‌های خود در حوزه آب، محیط‌زیست و کشاورزی استان قزوین پرداخته و راهکارهای خود را در این زمینه ارائه کردند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه قزوین دانشگاه امام خمینی ارتباط دانشگاه و صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۰۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، علی دهقان زاده ظهر پنجشنبه در نشست صمیمی با جامعه کارگری شهرستان بردسکن که در سالن اجتماعات فرمانداری بردسکن با حضور اعضای مربوطه برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: نقش کارگران در همه حوزه‌ها تأثیر گذار و چرخه تولید جامعه دست کارگران است.

فرماندار بردسکن افزود: کارگران در خط مقدم تولید هستند و به عنوان سربازان جنگ اقتصادی، با همه توان تلاش می‌کنند تا نیازهای کشور را برآورده سازند.

وی رشد و توسعه در همه حوزه‌ها را در توانمندی و استعداد کارگران تلاشگر و نوآور برشمرد و افزود: وظیفه ما مسؤولان هموار کردن مسیر تولید است تا با ایجاد زمینه‌های تولید و اشتغال، کمک کنیم تا آسایش خاطر و امنیت شغلی این قشر زحمت کش و ایجاد اشتغال برای فرزندان آنها مهیا شود.

دهقان زاده گفت: یک جامعه فعال و پویا مدیون زحمات کارگران خود است و حیات یک ملت بسته به کار و کارگر است و یکی از ارکان اصلی جهش تولید کارگران و کارفرمایان هستند.

فرماندار بردسکن با بیان اینکه تولید، اقتصاد را بارور می‌کند، اظهار کرد: اقتصاد وقتی که پویا شود جامعه را در همه حوزه‌ها توانمند می‌کند.

در ابتدای این نشست حسین غلامی، رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی بردسکن گزارشی از وضعیت واحدهای معدنی، تولیدی و صنعتی شهرستان بردسکن را ارائه و اظهار کرد: شهرستان بردسکن بیش از ۳۰ معدن فعال در حوزه فرآوری مس، طلا و آهن دارد و در بخش معادن زمینه اشتغال بیش از ۶ هزار نفر فراهم شده است که بیشترین اشتغال زایی در شهرستان بردسکن مربوط به حوزه معادن است و با فعالیت چند معدن دیگر و حوزه فرآوری آنها ظرف دو سال آینده اشتغال زایی در معادن به بیش از ۱۰ هزار نفر افزایش پیدا خواهد کرد.

گفتنی است؛ در این نشست جامعه کارگری شهرستان بردسکن مسائل و مشکلات حوزه کارگری را مطرح کردند.

کد خبر 6088515

دیگر خبرها

  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • بیانات رهبر انقلاب در حوزه امنیت شغلی کارگران مهم‌ترین مطالبه کارگری است
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد
  • نکته حائز اهمیت در حمله کوادکوپترهایی که به سخره گرفته شدند
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی