Web Analytics Made Easy - Statcounter

«جواد آقازاده» می‌گوید: بیمارستان تخصصی جامع زنان دارای اتاق‌های عمل، بخش‌های ویژه و کلینیک‌ها و پاراکلینیک‌های مربوط به بیماری‌های زنان، محیط‌های کلاس‌های آموزشی، کتابخانه و آمفی‌تئاتر است. آنچه این بیمارستان را تبدیل به یک طرح ملی در کشور کرده است اورژانس هوایی مستقر در این بیمارستان است که تمام بیماران را از تمام نقاط استان و مکان‌های صعب‌العبور به این بیمارستان منتقل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه می‌دهد: ‌موتورخانه این بیمارستان در وسعت ۹۲۵ متری با ۳ دیگ بخار و با دستگاه‌های روز دنیا تجهیز شده است که مشکلات گرمایشی و سرمایشی را که در سایر بیمارستان‌های معمول وجود دارد، نخواهد داشت. این موتورخانه با توجه به رعایت اصول پدافند غیرعامل قادر است در شرایط اضطراری و قطع برق بدون هیچ خلل و نقصی همچنان به کار خود ادامه دهد.

تاثیر گرانی‌ها بر ساخت بیمارستان

آقازاده بیان می‌کند: بیمارستان تخصصی جامع زنان در مردادماه ۹۶ کلنگ‌زنی شده و با توجه به شرایط اقتصادی کشور و افزایش قیمت کالاهای ساختمانی مراحل ساخت‌وساز آن به قوت خود ادامه دارد و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی با همت مضاعف خود اجازه توقف این پروژه را نداده‌اند.  این مسئول درباره این‌که میزان شاخص تخت بیمارستان‌های استان چقدر است، عنوان می‌کند: شاخص تخت بیمارستانی استان در سال ۹۲حدود ۸/۰ تا یک بود اما امروز با توجه به افتتاح چندین پروژه عمرانی درمانی در سفر سال گذشته ریاست جمهوری شاهد افزایش شاخص تخت استان به ازای هرهزار نفر ۵/۱ تخت هستیم.

وی با اشاره به این‌که بیمارستان تخصصی جامع زنان از جمله پروژه مهم استانی در عرصه بهداشت و درمان است، تاکید می‌کند: این پروژه در مساحتی به متراژ ۳۰ هزار متر مربع هم‌اکنون ۸۵ درصد از مراحل ساخت را طی کرده است و بنا به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای افتتاح در هفته دولت نیازمند تامین اعتبار به مبلغ ۶۰ تا ۷۰ میلیارد تومان است.

پیشرفت ۸۵ درصدی بیمارستان

استاندار آذربایجان غربی درباره ساخت این پروژه درمانی اظهار می‌کند: ساخت بیمارستان تخصصی زنان برای کل استان آذربایجان غربی است و یکی از نیازمندی‌های اصلی استان به شمار می‌رود. این پروژه یک کار جهادی جدی است که از سوی دانشگاه علوم پزشکی در کمترین زمان ممکن آغاز شده و مراحل ساخت آن به خوبی پیش رفته است، به طوری که اکنون شاهد پیشرفت بالای ۸۵ درصدی این پروژه عظیم هستیم.

  «محمدمهدی شهریاری» ادامه می‌دهد: تاکنون ۷۰ میلیارد تومان برای ساخت این پروژه هزینه شده است و در ادامه نیز نیازمند ۷۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم تا شاهد تکمیل و به بهره‌برداری رسیدن این بیمارستان باشیم. امیدواریم سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تامین اعتبارات مورد نیاز تکمیل مراحل ساخت بیمارستان تخصصی زنان را انجام دهد تا در هفته دولت شاهد افتتاح این بیمارستان باشیم.

کد خبر 448133

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان غربی استان آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۲۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی از اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسفراین٬ مهدی رشیدی در آیین نکوداشت شوراهای اسلامی شهر و روستا استان خراسان شمالی به تشریح عملکرد دولت پرداخت و اظهار داشت: با توجه به اینکه اوایل کار دولت،  خشکسالی در استان مشهود بود و اقدامات انجام شده  در گذشته کافی نبود اولویت‌های استان پیش از سفر هیات دولت در نظر گرفته شد. 

وی افزود: با تاکید استاندار تامین آب استان در اولویت قرار گرفت نقاط ضعف و قوت احصاء و با برگزاری 1100 ساعت کار کارشناسی پروژه‌های نیمه تمام و بالای 50 درصد مشخص شد. 

رشیدی به پروژه‌هایی اجرایی در حوزه صرفه‌جویی و تامین آب استان اشاره داشت و گفت: طرح انتقال آب‌رسانی، با پیگیری مسئولان ارشد استان در سفر رئیس جمهور به استان مصوب شد اما برای اجرا با مشکلات عدیده‌ای مواجه بود تا اینکه با پیگیری‌های مستمر استاندار خراسان شمالی  اواخر سال گذشته، مجوز ماده 23 آن اخذ شد و اکنون برای اجرا در ردیف های بودجه سال 1403 برای آن 4 هزار میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد شده است. 

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی همچنین از مرمت و احداث و آسفالت بیش از 700 کیلومتر راه روستایی و 850 هزار متر مربع آسفالت معابر روستاها و 830 هزار متر مربع آسفالت معابر شهری  خبر داد.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • آغاز ساخت دو زمین ورزشی در مهدیشهر
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد
  • آغاز ساخت مرکز جامع خدمات سلامت روستای خطایان
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه