Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سفیر کشور فرانسه در نشست با مسئولان دانشگاه صنعتی امیرکبیر از نزدیک با دستاوردهای علمی، تحقیقاتی و آموزشی این دانشگاه آشنا شد.

سید احمد معتمدی، رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکارهای متعددی را با دانشگاه‌های کشور فرانسه طی سال‌های اخیر داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همکاری‌های علمی و آموزشی این دانشگاه با دانشگاه‌های کشور فرانسه آغاز شده که امیدواریم ادامه یابد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: تعدادی از اساتید این دانشگاه در دانشگاه‌های کشور فرانسه تحصیل کرده اند که اکنون این اساتید از نظر علمی و آموزشی در سطح بالایی قرار دارند.

وی عنوان کرد: در حال حاضر دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشگاه‌های کشور فرانسه دوره‌های مشترک دارد که برنامه داریم این دوره‌ها توسعه یابد.

فیلیپ تیه بو سفیر کشور فرانسه نیز در این جلسه گفت: من دیپلمات هستم اما چندسالی در حوزه پژوهشی در زمینه استراتژی‌های بین الملل کار و تحقیق کردم.

وی افزود: بسیار خوشحالیم که دانشگاه صنعتی امیرکبیر مسئولیت هماهنگی بین تمامی مراکز دانشگاهی با کشور فرانسه را برعهده دارد.

سفیر کشور فرانسه با بیان اینکه این کشور توسعه روابط را با دانشگاه‌های کشور ایران داشته است، اظهار داشت: این همکاری‌ها بسیار پربار بوده و امیدواریم که توسعه یابد.

وی خاطرنشان کرد: باعث خرسندی است که روابط را با دانشگاه‌های کشور ایران به خصوص دانشگاه صنعتی امیرکبیر توسعه دهیم. اکنون نیز دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری بسیار نزدیک با دانشگاه‌های فرانسه مانند اکول پلی تکنیک، یوپک و انسام را دارد.

وی عنوان کرد: پژوهشگران ایرانی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر پروژه‌های مشترکی با دانشگاه‌های کشور فرانسه به خصوص در حوزه رباتیک انجام داده اند.

سفیر کشور فرانسه اظهار داشت: میان دو کشور ایران و فرانسه بورس دکتری با اعتبار مالی دو کشور تدوین شده است و این سفارت از برگزاری کلاس‌های آموزش زبان فرانسوی و کلاس‌های تخصصی به زبان فرانسوی حمایت می‌کند.

وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری بسیار نزدیکی را با دانشگاه‌های فرانسه در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و صنعتی داشته است که امیدواریم با حمایت سفارت فرانسه در قالب برنامه جندی شاپور (برای نقل و انتقال اساتید)، جندی شاپور پلاس (خرید تجهیزات) و کوتوتل (برنامه دومدرکه) افزایش یابد.

کد خبر 4668053 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۴۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم

به گزارش قدس آنلاین، بابک احمدی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویت‌های همکاری‌های بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای آفریقایی در سال‌های اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان می‌دهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.

معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.

احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیت‌های یکدیگر است.

رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاری‌های صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاری‌های دو جانبه برسند.

در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندی‌های صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.

وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاری‌های جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.

نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم