Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اصغر شم‌آبادی، استاد قرآن و نفر اول مرحله کشوری جشنواره قرآنی مدهامتان در سال 98 در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، با بیان اینکه اکثر قاریان قرآن نسل گذشته با اخلاص‌تر از قاریان قرآن امروزی هستند، گفت: متاسفانه نسل امروزی بیشتر هدفشان شرکت در مسابقات قرآن  و کسب مقام شده است.

بودجه برای همه چیز، غیر از قرآن 
این استاد قرآن با اشاره به اینکه مسابقات قرآن نسبت به گذشته بیشتر شده و قاریان قرآن به سمت علوم و مفاهیم قرآنی رفته‌اند با انتقاد از برخی ارگان‌ها و ادارات دولتی، افزود: این ادارات و ارگان‌های دولتی برای آموزش تئاتر، نمایش، آئیین‌های هنری و غیره همه گونه هزینه می‌کنند ولی وقتی به مباحث قرآنی و آموزش و ترویج قرآن می‌رسند ادعا می‌کنند بودجه ندارند و یا خیلی اندک و به صورت قطره چکانی بودجه برای قرآن هزینه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نفر اول مسابقات قرآن مدهامتان کشوری در رشته اذان با انتقاد از نحوه هزینه بودجه‌های قرآنی برای آموزش و ترویج قرآن، اضافه کرد: گاهی شاهد هزینه‌هایی هستیم که نباید توسط مسئولان هزینه می‌شده و تاثیر بدی روی قاریان قرآن گذاشته است.
وی که از سن 13 سالگی در دارالحفاظ مسجد جامع سبزوار آموزش قرآن را شروع کرده و زیر نظر اساتیدی چون رسولیان و یزدانفر در سبزوار، استاد شاه میوه‌ از اصفهان، و استاد مصطفی حاجی حسنی در مشهد دوره‌های تخصصی و یادگیری قرآن را گذرانده، گفت: به نظر من افرادی که علاقه‌مند به پیشرفت علوم قرآنی هستند باید به شهرستان‌های بزرگ کشور سفر کنند و زیر نظر اساتید مطرح و شاخص قرآنی دوره‌های تخصصی را بگذرانند و از تجربیات بزرگان قرآنی برای حضور درمرحله کشوری مسابقات قرآن بهره‌مند شوند.

عدم حمایت متولیان قرآن و ثبت افتخارات نخبگان قرآنی به نام خودشان
وی با انتقاد از عدم حمایت برخی از ارگان‌های دولتی که وظیفه ترویج علوم و معارف قرآنی را بر عهده دارند، بیان کرد: برای کسب رتبه‌های کشوری و بین‌المللی قاریان قرآن و افرادی که در شهرستان‌ها حائز مقام هستند باید به صورت مداوم تمرین داشته باشند.
شم آبادی تصریح کرد: من برای گذراندن برخی از دوره‌های تخصصی قرآن نزد اساتید متخصص در اصفهان رفته‌ام و برای انتقال آموزه‌ها و تجربیاتم  هر هفته شنبه‌ها بعد از نماز مغرب و عشاء کلاس‌های رایگان آموزش قرآن در مسجد الغدیر سبزوار با حضور قرآن‌آموزان و اساتید قرآنی برگزار می‌کنم ولی متاسفانه تا کنون مسئولان حمایتی نداشته‌اند و یکی از مشکلات برگزاری این نوع کلاس‌های آموزشی نبود مکان مناسب برای آموزش است.

دریافت هزینه برای تبلیغ معارف قرآنی
وی ادامه داد: توقع ما از مسئولان این است که اگر حمایتی ندارند حداقل برای ترویج معارف قرآنی بخشی از بیلبوردهای تبلیغاتی شهر را رایگان در اختیار اساتید قرآنی قرار دهند تا اطلاع رسانی مناسبی برای ترویج معارف قرآنی انجام شود چرا که هر زمان تبلیغات برنامه‌های قرآنی داشتیم مسئولان از ما هزینه دریافت کردند.
شم‌آبادی یکی از ضعف‌‌های برگزاری مسابقات قرآن توسط اداره اوقاف و امور خیریه را ضعف اطلاع رسانی بیان کرده و افزود: اداره اوقاف و امور خیریه شبزوار گاهی برای مراسم قرآنی از اساتید قرآنی مشهد دعوت دارند ولی متأسفانه از اطلاع رسانی و حتی ارسال یک پیامک برای حضور قرآنیان در این جلسات دریغ می‌کنند.
این قاری ممتاز  کشوری اضافه کرد: سطح و کیفیت جوائز مسابقات قرآن به جای افزایش  روند کاهشی داشته و متأسفانه به جای اینکه به اصل مسابقات قرآن توجه ویژه شود گاها شاهد هستیم به حاشیه سازی در مسابقات قرآن پرداخته شده است.

این استاد قرآنی با تاکید بر تمرین و آموزش افرادی که در مسابقات قرآن حائز رتبه و مقام مسابقات قرآن شهرستانی و استانی هستند، ابراز کرد: باید مسئولان  تدابیری بیاندیشند تا این عزیزان و بزرگواران بعد از موفقیت در مراحل اولیه با شرکت در کلاس‌های آموزشی توسط اساتید قرآنی با آمادگی بیشتری در مراحل بعدی مسابقات قرآن حضور یابند نه اینکه تمام هزینه‌های رفت و آمد و شرکت در کلاس‌های آموزشی توسط متسابقین و به صورت شخصی پرداخت شود و افتخار کسب مقام برای ارگان‌ها و نهادهای دولتی شود.

محدود کردن محافل قرآنی به ماه مبارک رمضان

این مربی قرآن با گلایه از اینکه برخی از ارگان‌ها و نهادهای دولتی برگزاری محافل قرآنی را فقط برای ماه مبارک رمضان می‌دانند و در بقیه ایام سال محفل انس با قرآن برگزار نمی‌کنند، اظهار کرد: وقتی محافل قرآنی کم شود اجرای قاریان قرآن نیز کم می‌شود و در نتیجه قاریان قرآن کمتر تمرین دارند، سطح قرائت‌ها نیز افت می‌کند و برخی از قاریان قرآن بعد از مدتی آموزش از مجموعه قرآنی خارج می‌شوند.
وی افزود: وقتی مسئولان از مجموعه‌های قرآنی و نخبگان قرآنی حمایت نکنند و محافل انس با قرآن نیز برگزار نشود با کم لطفی این افراد شاهد هستیم تعدادی از قاریان قرآن به سمت ورزش و خوانندگی روی آورده‌اند.
شم آبادی با درخواست از مسئولان اداره اوقاف و امور خیریه که متولی اصلی برگزاری مسابقات قرآنی در کشور، گفت: بالاترین سطح برگزاری مسابقات قرآن در دست اداره اوقاف و امور خیریه است و انتظار داریم تا از اساتید مطرح کشوری برای آموزش در سبزوار دعوت کنند و اگرمسئولان یک قدم برای جامعه قرانی بردارند و دست آنها را به گرمی فشار بدهند قطعا قرآنیان چندین قدم به سمت آنها بر می‌دارند ونتیجه زحمات را مسئولان در مسابقات قرآن با کسب افتخارات قرآنی توسط قرآن آموزان سبزواری و ترویج علوم و معارف قرآنی در جامعه به خوبی خواهند دید.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی سبزوار تلاوت قرآن قرائت قرآن استاد قرآن آموزش قرآن مسابقات مدهامتان مسابقه قرآنی اداره اوقاف و امور خیریه قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۵۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه یازدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر که امروز در سالن غدیر مجتمع یاوران مهدی شهر مقدس قم برگزار شد از سند راهبردی جامعه قرآنی عصر به‌عنوان مهم‌ترین سند بالادستی جامعه قرآنی عصر که باید فعالی‌ها منطبق با آن باشد رونمایی شد.

در مقدمه این سند آمده است که این سند بر اساس تعالیم قرآن و عترت و در راستای تحقق منویات امامین انقلاب اسلامی در مسیر اجرای اسناد بالادستی قرآنی همچون منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور طراحی و تدوین شده است در بخش آرمان این سند چنین بیان شده است که ایمان، انس و التزام عملی آحاد مردم به قرآن کریم در راستای تحقق جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی آرمان جامعه قرآنی عصر است.

جامعه قرآن عصر در این سند راهبردی مأموریت گفتمان‌سازی و بسترسازی برای نقش‌آفرینی مجموعه‌ها، گروه‌ها و عناصر قرآنی در راستای تسریع حرکت عمومی و تشکیل جبهه مردمی در عرصه قرآنی با محوریت جریان‌های حلقه‌های میانی را برای خود تعریف کرده است تا به چشم‌انداز تشکیل جبهه قرآنی متشکل از حداقل یک میلیون هسته قرآنی برای ده میلیون مخاطب در افق ۱۴۱۴ ایران اسلامی برسد.

راهبردهای سند جامعه قرآنی عصر شامل ترویج گفتمان حرکت عمومی با محوریت قرآن کریم، نگهداشت و تقویت شبکه فعالان، مجموعه‌ها و زیرساخت‌های پشتیبان زیست‌بوم قرآنی کشور برای پشتیبانی از حرکت عمومی و بسترسازی برای تشکیل گسترش و تقویت جریان‌های حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با محوریت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی در عرصه قرآنی است.

سیاست‌هایی که در این سند تعریف شده است شامل ستادی عمل‌کردن و سازمانی نشدن، استمرار، اثرسنجی، خودسازی، آفت شناسی مستمر، پرداختن به اولویت‌ها و پیوست کار فرهنگی اجتماعی می‌شود که الزاماتی از جمله شناخت صحنه، جهت‌گیری تمدنی، امید آفرینی، راهکارهای عملی و تعامل و هم‌افزایی را به همراه دارد.

کد خبر 6089231 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • تجلیل از قاریان، خادمان و فعالان قرآنی در ارومیه
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن سیما
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • ارتقای قاریان جوان در طرح ملی تلاوت شباب الرضا(ع)
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه رمضانی تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان